Pajak Kereta atau Sambung Bayar Kereta
Farhan 272 @ GPS Tracker Flitztrack KL & Selangor - Thu 29/Sep/2022 6:11am
๐€๐๐š๐ค๐š๐ก ๐š๐ง๐๐š ๐ฆ๐ž๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐ค๐ข ๐ค๐ž๐ซ๐ž๐ญ๐š ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ญ๐ข๐๐š๐ค ๐š๐ญ๐š๐ฎ ๐ฃ๐š๐ซ๐š๐ง๐  ๐๐ข๐ ๐ฎ๐ง๐š๐ค๐š๐ง?

โœจIngin mendapatkan kembali duit modal ke atas kereta yang telah anda beli?

โœจTerbeban dengan berbagai bayaran bulanan seperti bil elektrik, bil air, bayaran rumah serta astro dan memikirkan cara untuk mengurangkan belanjawan bulanan?

โœจIngin mencari pendapatan kedua, mendapat keuntungan seperti perniagaan hartanah (real โ€“estate market) ataupun lebih baik?

๐Ÿ”ฅ๐‰๐ข๐ค๐š ๐ฃ๐š๐ฐ๐š๐ฉ๐š๐ง ๐š๐ง๐๐š ๐˜๐€, kami mungkin dapat membantu anda menyelesaikan masalah yang anda hadapi.๐Ÿ”ฅ

Kami ingin memberi peluang kepada pemilik kereta melakukan pelaburan kereta yang memberi pulangan menguntungkan melalui sistem pajakan kereta.

Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa.

๐๐ž๐ซ๐ฆ๐ข๐ง๐š๐ญ ๐ฎ๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐๐š๐ฃ๐š๐ค ๐Š๐ž๐ซ๐ž๐ญ๐š?
Klik link di bawah untuk pra pendaftaran kami akan hubungi segera

https://wasap.my/60136291519/pajakmajalah.com

๐€๐ฉ๐š ๐ข๐ญ๐ฎ ๐ฉ๐š๐ฃ๐š๐ค?
Memberikan kenderaan anda kepada pihak ketiga untuk disewakan semula kepada penyewa.
Pengurusan adalah diusahakan oleh pihak ketiga.
Kami uruskan semua dari segi proses sewaan, kos marketing, pekerja, customer service, support & emergency, device dan aplikasi sewaan kereta.

Anda? Hanya serahkan kereta kepada pengurusan. Perjanjian disediakan.

๐๐ž๐ซ๐š๐ฉ๐š ๐ฅ๐š๐ฆ๐š ๐ญ๐ž๐ฆ๐ฉ๐จ๐ก ๐ฆ๐š๐ฌ๐š ๐ฉ๐š๐ฃ๐š๐ค๐š๐ง?
Tempoh masa kontrak permulaan adalah 2 tahun.
Boleh โ€œrenewโ€ lagi 2 tahun jika keadaan kenderaan masih lagi boleh disewakan.

๐‘๐ข๐ฌ๐ข๐ค๐จ? (๐„๐ค๐ฌ๐ข๐๐ž๐ง, ๐ฌ๐š๐ฆ๐š๐ง, ๐ซ๐จ๐ฌ๐š๐ค)
Semua risiko ditanggung bersama selama kereta berada dalam penjagaan pengurusan.

๐๐ซ๐จ๐Ÿ๐ข๐ญ?
Keuntungan dibahagikan 65:35 dari sales kenderaan tersebut..

๐ˆ๐ง๐ฌ๐ญ๐š๐ฅ๐ฅ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐Š๐ž๐ง๐๐ž๐ซ๐š๐š๐ง
Installment setiap bulan ditanggung 65% oleh pengurusan dan 35% oleh pemilik kenderaan.

๐‰๐ฎ๐š๐ฅ / ๐€๐ฆ๐›๐ข๐ฅ ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐š ๐ค๐ž๐ซ๐ž๐ญ๐š ๐ฅ๐ž๐ฉ๐š๐ฌ ๐ก๐š๐›๐ข๐ฌ ๐ญ๐ž๐ฆ๐ฉ๐จ๐ก ๐ฉ๐š๐ฃ๐š๐ค๐š๐ง
Kereta akan di nilai mengikut harga semasa untuk jualan dan disposed dari sistem pengurusan.
Keuntungan dari jualan selepas tolak baki loan adalah 65% bahagian pengurusan dan 35% adalah bahagian pemilik

๐€๐ง๐ ๐ ๐š๐ซ๐š๐ง ๐Š๐ž๐ฎ๐ง๐ญ๐ฎ๐ง๐  ๐๐ž๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐ค ๐Š๐ž๐ง๐๐ž๐ซ๐š๐š๐ง
Sales untuk sewaan sesebuah kenderaan setiap bulan secara purata dianggarkan RM2000 untuk jenis myvi model baru dan ke atas.

๐Š๐ž๐ฎ๐ง๐ญ๐ฎ๐ง๐ ๐š๐ง ๐๐ž๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐ค
Keuntungan dibahagikan 65:35 dari sales kenderaan tersebut.

Jika perlukan penerangan terperinci boleh isi borang pada link di bawah kami akan hubungi segera untuk penerangan

๐๐ž๐ซ๐ฆ๐ข๐ง๐š๐ญ ๐ฎ๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐๐š๐ฃ๐š๐ค ๐Š๐ž๐ซ๐ž๐ญ๐š?
Klik link di bawah untuk pra pendaftaran kami akan hubungi segera
https://wasap.my/60136291519/pajakmajalah.com

Tq.

Niche: Diskusi Bisnes | Sewa Kereta Teksi Limo | Ingin Berniaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..