OEM Ready Stock Detox Supplement 60 Biji (700 Botol) untuk Dilelong - Selangor
Fiq 96 - Wed 27/Mar/2019 10:21am
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya ingin letgo produk ready stok supplement detox kepada pembeli yang serius sahaja. Lokasi di Subang Jaya.

Klien kami gagal menjelaskan pembayaran setelah lebih 6 bulan tidak membuat bayaran untuk mengambil stok. Stok dalam anggaran 700 unit. Stok berkenaan telah diambil dari kilang dan diletakkan dirumah saya buat sementara waktu sehingga owner baru ingin membelinya.

1 botol supplement mengandungi 60 biji capsule dan expiry adalah 3 tahun.

Cuma botol telah ditampal sticker pemilik klien berkenaan. Anda boleh membuat pilihan untuk menjual atas nama produk ini atau cabut stiker dan tampal label produk anda sendiri.

Hutang yang klien perlu jelaskan adalah sebanyak RM17,000 tertunggak. Oleh sebab beliau gagal membayar setelah barang siap dibuat kami mengambil keputusan untuk lelong letgo kepada new owner/founder. (dari bulan Septermber 2018)

Kami sanggup mengambil kerugian untuk melepaskan baki 700 unit botol supplement ini.

Kami buka harga RM10,000 sahaja NEGO. Self collect di Subang Jaya, Selangor.

Harga jualan untuk kesemua adalah RM10,000/700 (unit) = RM 14 sebotol dan anda boleh jual sehingga RM80 (harga pasaran).

Kami agak terdesak memandangkan klien kami mengambil keputusan untuk tarik diri dan kami perlu menjelaskan bayaran kepada kilang, supplier dan juga beberapa pekerja.

Owner yang serious boleh call terus ke 017 2452312. Saya jarang online majalah.

Semoga pertolongan anda semua dapat meringankan sedikit beban saya untuk isu ini.

Assalamualaikum.

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Jualan Penghabisan Stok
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)