OEM Kilang Makanan Kucing dan Ikan Air Tawar
Nana Zul 2 - Mon 19/Oct/2020 10:11am
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kami mencari usahawan atau pengusaha pet shop yang ingin menjenamakan produk makanan kucing atau makanan anjing di atas jenama sendiri.

Kami merupakan syarikat OEM yang terletak di Perak mengalu-alu kan mereka yang ingin memulakan bisnes produk makanan kucing/anjing diatas jenama sendiri.

Harga yang rendah dan produk yang berkualiti kami tawarkan kepada anda. Formula yang digunakan adalah formula kami sendiri atau anda boleh gunakan formula.

Bahan mentah adalah bahan mentah yang diimport dan mempunyai sijil halal. TIADA SEBARANG BAHAN MENTAH YANG TERLARANG. Minumum order untuk permulaan adalah 5 tan dan keatas.

Bagi makanan ikan tilapia, kami boleh bekalkan kepada anda dengan harga yang rendah dan minumum order adalah 4 tan. Makanan ikan kami telah diuji dikolam ikan kami sendiri serta dipantau oleh diperakui kualitinya oleh Lembaga Perikanan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi
0174861231
Nana

Niche: Haiwan Peliharaan | Konsultan Perniagaan | Penternak Ikan
     
  1. Muhammad Abdullah Bin Ani - Mon 19/Oct/2020, 9:07pm
    Modal serendah berapa untuk buat produk sendiri  
  2. Pak Malau Lori Sewa - Wed 18/Nov/2020, 4:10pm
    Nak sewa lori boleh hubungi kami ditalian / nombor tertera 01137500567  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..