Nikmati Dividen Emas Setiap Bulan RM500 - RM550 Ikut Harga Emas Dunia
Ismail Mohamad 2 - Sun 21/Aug/2011 10:44am [Last Comment]
JIKA ANDA DIBERI PILIHAN UNTUK MELABUR, MANA SATUKAH PILIHAN ANDA ???

Saving Account = 3 - 5% Setiap Tahun
KWSP = 5 - 8% Setiap Tahun
ASB = 8 - 10% Setiap Tahun
Unit Trust = 20 - 24% Setiap Tahun
Dinar Emas = 25 - 45% Setiap Tahun
**PELABURAN EMAS = 10 - 15% SETIAP BULAN**

Antara faedah yang bakal anda terima :

-Dividen Pelaburan Emas 10% - 15% SETIAP BULAN ( mengikut harga emas semasa )
-Jual beli Emas setiap hari secara online ( keuntungan harian 100% mutlak milik anda )
-Bonus 10% sekiranya rakan anda menyertai pelaburan emas ini
-Bonus Prestasi 10%

PERHATIAN !!! : Ini bukan MLM, Skim Cepat Kaya, Pelaburan Haram dan sebagainya. Anda tidak perlu jumpa orang, tidak perlu cari downline dan tidak perlu jual barang, semuanya cukup untuk anda seorang sahaja menikmati faedah tersebut. Yang paling penting, MODAL anda akan dipulangkan sekiranya anda tidak lagi berminat untuk pelaburan emas ini pada masa hadapan dan boleh menjualnya mengikut harga terkini pasaran emas dunia..

Buat renunagn : Setiap kali terima gaji, tugas saya hanya mengagihkan gaji bulanan itu bagi menjelaskan bermacam-macam jenis hutang dan bil-bil setiap bulan. Belum sampai 15 hari bulan, saya sudah termenung dan menunggu lagi tibanya hujung bulan. Apalah nasib saya, hanya tuhan yang tahu. Di sini anda tidak perlu risau lagi kerana segala HUTANG anda, EMAS yang menyelesaikannya.

Buktinya : dengan MODAL yang minimum, anda mampu mendapat dividen bulanan daripada kenaikan harga emas dunia setiap bulan antara RM500-RM550 sebulan (untuk 1 lot bergantung pada pilihan anda) mudah saja,anda kira hutang anda berapa jumlahnya, anda tentukan sendiri berapa lot yang anda perlukan untuk selesaikan hutang anda..Bagi yang tiada hutang, peluang ini memang berbaloi-baloi untuk anda kerana ada 2 pendapatan tetap setiap bulan (gaji dan dividen emas). PENTING !!! (sehingga kini, tiada lagi yang mengalami kerugian)

Sebelum ini saya mengkaji dan terus mengkaji,tapi akhirnya saya tidak dapat apa-apa,orang lain sibuk kumpul aset, kita sibuk kita hutang..Alhamdulillah setelah menyertai, baru saya tahu untungnya pelaburan emas ini, kita boleh menunggu TAPI harga emas tak tunggu kita..fikir-fikirkanlah

Untuk keterangan lanjut : sila tinggalkan email / call / sms ke 019-4725157

Niche: Pelaburan Emas
 
1. Wan Ereal - Sun 14/Aug/2011, 12:27pm
email detail to nsz.wan@gmail.com atau atau bagi link web pls..tq  
2. Norhayati 15 - Sun 14/Aug/2011, 12:28pm
emailkan details at yaty_hashim80@yahoo.com  
3. Saba 2 - Sun 14/Aug/2011, 12:37pm
email detail ke sba_stutm@yaho0.com  
4. Dayang Fyza - Sun 14/Aug/2011, 12:44pm
Jika ingnkan pelaburan emas dgn pendapatan setiap hari malahan bole dikeluarkan tiap hari jugak.bole email sy norhafizahmahmod@gmail.com  
5. Azimo - Sun 14/Aug/2011, 12:53pm
pm kat saya richieazimo@yahoo.com  
6. Zurydee - Sun 14/Aug/2011, 1:48pm
plz email detail kat saya rassia313@gmail.com  
7. Mohd Irsyad Zamani - Sun 14/Aug/2011, 1:50pm
email sy juga abizamani@yahoo.com  
8. Yus 35 - Sun 14/Aug/2011, 2:27pm
email detail
useruns@yahoo.com
019-655 5059  
9. Anne 44 - Sun 14/Aug/2011, 3:43pm
emailkan sy details biz ni  
10. Rizal 134 - Sun 14/Aug/2011, 4:50pm
kalau tiap2 bulan boleh bagi dividen tu adala yang tak kena tu...sila beri penerangan lanjut... adakah anda sendiri yang berniaga emas tu..atau anda jadi orang tengah je.. 10% x 12 = 120 %. tinggi sangat tuu.. adaka dalam islam konsep niaga sebegini ?  
11. Mohamad Bin Yussuf - Sun 14/Aug/2011, 10:40pm
email detail..mhdyussuf@yahoo.com  
12. Ismail Mohamad - Mon 15/Aug/2011, 9:34am
insyaallah saya akn send kepada anda,kalau xdapat juga,call sy...tq  
13. Alanzainal - Mon 15/Aug/2011, 2:54pm
alanzainal_80@yahoo.com.my  
14. Gaban - Mon 15/Aug/2011, 11:36pm
Email detail.. kombat_john@yahoo.co.uk  
15. Ismaiza Ismail - Sun 21/Aug/2011, 11:19am
tolong emailkan detail kpd saya, nadia66new@yahoo.com. tkasih.  
16. Azny - Sun 21/Aug/2011, 11:21am
boleh bagi info secara detail... azny_m07@yahoo.com  
17. Sam 23 - Sun 21/Aug/2011, 11:27am
ownbizz@hotmail.com  
18. Mohammad Fairul - Sun 21/Aug/2011, 11:48am
phyroul_ownwar@yahoo.com  
19. Paksoo99 - Sun 21/Aug/2011, 12:08pm
mzharun@gmail.com  
20. Mcg - Sun 21/Aug/2011, 12:19pm
maziahi@yahoo.com email me  
21. Syah Putra - Sun 21/Aug/2011, 12:22pm
tolong emailkan detail kpd saya,SYAH_PUTRA2020@yahoo.com. tkasih.  
22. Nazem - Sun 21/Aug/2011, 1:04pm
nazem04@gmail.com
tq  
23. Maz Azlee Azahari - Sun 21/Aug/2011, 1:27pm
emailkan detail mazazlee@yahoo.com tq  
24. Azuan 23 - Sun 21/Aug/2011, 1:41pm
tlg email detail kat one_392@yahoo.com.my tq  
25. Rozai - Sun 21/Aug/2011, 1:59pm
emaildetail rozaizz03@gmail.com  
26. Rizal 134 - Sun 21/Aug/2011, 2:16pm
tahniah dah kaya..jangan lupa bagi duit raya kepada yang memerlukan.

Jangan lupa diri.. jangan sombong.... ingat orang tua...  
27. Amin 73 - Sun 21/Aug/2011, 3:40pm
email m_amin1@yahoo.com  
28. Edubiz1001 - Sun 21/Aug/2011, 5:17pm
Email edubiz1001@gmail.com  
29. Jaii - Sun 21/Aug/2011, 9:50pm
email saya detail..mjenz85@yahoo.com  
30. Jaii - Sun 21/Aug/2011, 10:00pm
emil saya.mjenz85@yahoo.com  
31. Terustrade - Sun 21/Aug/2011, 10:05pm
Tuan Tanah,
Sila bagi nombor contact dan email.
Saya akan call tuan.
Terima kasih  
32. Mohd Najib 10 - Mon 22/Aug/2011, 12:19am
email kan kepada saya
najibfifa@hotmail.com  
33. Eyla 3 - Mon 22/Aug/2011, 3:21am
Emel detail ke miss.eyla.2010@gmail.com  
34. Illa 7 - Mon 22/Aug/2011, 8:57am
email detail kat saya
yfadzillah@gmail.com  
35. Mahadzir Bin Mohd Din - Mon 22/Aug/2011, 11:23am
beri detail email presint_73@yahoo.com  
36. Masniza Binti Masran - Mon 22/Aug/2011, 11:44am
salam, email details mmsaom@yahoo.com.my

thanks  
37. Athufzubir - Tue 23/Aug/2011, 1:39am
salam email saya : athufzubir@gmail.com  
38. Ismail Mohamad 3 - Tue 23/Aug/2011, 11:04am
019-4725157
ismail mohamad
im_5157@yahoo.com  
39. Shar - Tue 23/Aug/2011, 11:09am
din_udin2002@yahoo.com  
40. Aizatalias - Tue 23/Aug/2011, 11:10am
mcamana nak join??
email ke aizatalias@ymail.com  
41. Master Lan - Tue 23/Aug/2011, 11:25am
beli emas pastu pegi ar rahnu..kemudian emas naik pegi amik untung le..


nak duit free refgree now..

www.duitraya4u.com/masterlan  
42. Amsyari - Tue 23/Aug/2011, 11:27am
email darwisharashi@yahoo.com  
43. Mamakail - Tue 23/Aug/2011, 11:57am
tlg email sy di mamakail@yahoo.com  
44. Hellynna - Tue 23/Aug/2011, 12:01pm
tlg email ke doraemon_7805@yahoo.com  
45. Hana - Tue 23/Aug/2011, 12:15pm
email ke flowerbiz90@gmail.com  
46. Pejal007 - Tue 23/Aug/2011, 1:49pm
emel detail saya berminat nk join...tq'


zal_prima@yahoo.com  
47. Mohamad Bin Yussuf - Tue 23/Aug/2011, 4:36pm
Email detail..mhdyussuf@Yahoo!.com  
48. Syarikat - Tue 23/Aug/2011, 4:41pm
tlg email kat saya..
syarikatenterprise@gmail.com  
49. Ismaiza Ismail - Tue 23/Aug/2011, 10:48pm
saya berminat. boleh berikan detail ke nadia66new@yahoo.com. tk.  
50. Wan Ereal - Wed 24/Aug/2011, 2:11am
berminat. email sy: nsz.wan@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 177 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..