Nafsu Shopping nak Control Camana Yek?
EkwBeautyHq @ EKW Beauty - Sat 9/Jan/2021 10:14am
Zaman PKP ni kita kena bijak. Takleh mengharapkan sangat duit gaji. Nak pulak surirumah yang takde sumber pendapatan. Nak harap suami kasi kadang cukup kadang tidak. Maybe cukup untuk seharian tetapi if kita ada nafsu untuk membeli itu ini takkan nak harap suami kan?
Pekata kita penuhkan nafsu membeli itu ini dengan duit hasil dari titik peluh kita sendiri. Cara kita sendiri. Kemahuan kita sendiri.
Berniaga adalah 1 cara terbaik untuk kita lunaskan nafsu membeli-belah yang terpendam dalam hati. Adakah perlu modal? Tengok jenis perniagaan kita nak bina. 1 cara untuk kita start berniaga adalah membiasakan diri dengan pelanggan. Baru kita tahu tahap mana kemampuan kita.

EKW Beauty ada buat 1 program dropship untuk mereka membiasakan diri dalam dunia perniagaan. Tak perlu pegang barang tak perlu nak fikir modal sebab ianya semua HQ jaga. Anda cuma perlu promote sahaja. Binakan jati diri anda barulah kita senang nak melangkah ke next step.

Berminat boleh join link di sini = https://t.me/dropshipnovekw

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Program Dropship
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!