Multigain Entity Sdn Bhd
Siti Syarah1221 @ Multigain Entity Sdn Bhd
Thu 17/Jun/2021 10:52pm [Last Comment]
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Deltastar - Fri 18/Jun/2021, 9:31am
Promosi Pinjaman Loan 1.5% Sempena Bulan Puasa Ni, Tanpa Deposit. Senarai Hitam, CTOS/CCRIS Layak Memohon. Mohon Online atau Hubungi/Wssp Kami 016-5782288

# Kadar faedah serendah 1.5%
# lulus dalam 1/2 jam sahaja
# terima senarai hitam/ccris ctos/akpk/bankrup
# pekerjaan swasta & kerajaan layak & badan berkanun layak
# pembayaran balik fleksibel mengikut kemampuan
# boleh menolong menyelesaikan pinjaman disyarikat lain
# dapat duit atas tangan selepas buat settlement
# kelulusan senang

Website: http://suryahanim91.wixsite.com/sungateavenuesdnbhd
Google form: http://forms.gle/aXaRT14nmsMBE8FB8

Hubungi kami skrg atau perlu wssp sahaja link dibawah

https://www.wasap.my/60165782288/loanrayamjh
https://www.wasap.my/60165782288/loanrayamjh
https://www.wasap.my/60165782288/loanrayamjh  
2. Shaliza Loan - Fri 18/Jun/2021, 12:02pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
3. Kenny - Fri 18/Jun/2021, 1:13pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
4. Upfront Resources Loan - Fri 18/Jun/2021, 1:25pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
5. Mr Benson - Fri 18/Jun/2021, 1:31pm
Anda risau kene scam bila buat pinjaman dalam talian?
Atau pernah kene scam ketika buat pinjaman perniagaan?
Nak cari syarikat pinjaman berlasen yang mudah dan selamat?

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
⏩Tanpa Pegang Kad ATM {Bayaran Secara Auto Debit}
⏩Tanpa Penjamin, Tanpa Cagaran
⏩Gaji Auto Credit Ke Bank Account
⏩Proses Pinjaman Murah, Mudah, Selamat Dan Segera
⏩Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
⏩Tempoh Pinjaman 1-3 Tahun
⏩Jumlah Pinjaman Sehingga 1k-50k
⏩Kelulusan 30 Minit Dg Dokumen Complete
⏩Kelulusan Hingga 90%
⏩Dokumen Ringkas Dan Mudah
Cover Area : KLANG / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / SELANGOR / KUALA LUMPUR

Atau hubungi kami terus ke :
Website Link : ynsloan4u@gmail.com
No. Office : 03-3163 0200
Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
https://www.wasap.my/60183666438/mloan
https://www.wasap.my/60183666438/mloan
https://www.wasap.my/60183666438/mloan  
6. Pinjaman Tanpa Upfront - Fri 18/Jun/2021, 2:59pm
Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia,
Tuan/Puan
Untuk makluman anda, kini kami sedang mengadakan promosi pinjaman peribadi khas untuk warga Kuala Lumpur & Selangor., pihak syarikat kami menawarkan pinjaman peribadi

APA YANG KAMI TAWARKAN UNTUK ANDA :-

🌀TERBUKA SEKITAR KL & SEL
🌀Gov/Swasta/Pencen di alu2kan
🌀RapidKL/Kilang/Hotel/Bank/KTM semua pun LAYAK
🌀Blh PINJAM 8x-10x GAJI
🌀Ada hutang tmpt lain kami blh tlg settle
🌀FAEDAH SERENDAH 1.5%
🌀Tempoh bayaran sehingga 5 tahun
🌀Blacklist BANK/CTOS/CCRIS LAYAK MOHON
🌀Gov. Potongan 60% LAYAK MOHON
🌀3/4 BULAN NAK TOPUP PUN BOLEH
🌀NO UPFRONT
🌀5% KOMISEN UTK INTRODUCER
✔️GAJI CASH LAYAK MOHON
✔️POLIS/TENTERA
✔️BARU KERJA

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan lanjut, berhubung permohonan ini, sila hubungi:

🤩📱 016-2094333 ITA😊
https://wa.me/60162094333

Regards,
MULTI RAINBOW EXPRESS Taman Melawati
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦..  
7. Shaliza Loan - Fri 18/Jun/2021, 4:58pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
8. Kenny - Sat 19/Jun/2021, 12:12pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
9. Siti Syarah1221 - Sat 19/Jun/2021, 2:45pm
💰💰💰【Pinjaman Wang Berlesen Mudah Dan Cepat 】💰💰💰
📍KL 📍SELANGOR 📍NEGERI SEMBILAN 📍MELAKA
Terbuka kepada golongan pekerjaan
✅ Kakitangan Kerajaan / Pekerja Swasta
✅ Pencen / Socso / Peruntukan(Askar wife)
✅ 0% TIADA DEPOSIT
✅ Interest Rendah
✅ Maklumat Dirahsiakan
Cuma sediakan dokument ..
✔ Slip Gaji
✔ Bank Statement sahaja
CALL/WSAP 0122373911
http://pecredit.wasap.my  
10. Shaliza Loan - Sat 19/Jun/2021, 4:29pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
11. Upfront Resources Loan - Sat 19/Jun/2021, 4:30pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
12. Shaliza Loan - Sat 19/Jun/2021, 4:39pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
13. Mr Benson - Sat 19/Jun/2021, 6:31pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
https://www.wasap.my/60183666438/mloan
https://www.wasap.my/60183666438/mloan
https://www.wasap.my/60183666438/mloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Zero Interest % Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call/Whatsapp/Telegram)
Number Office : 03 - 3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
14. Upfront Resources Loan - Sun 20/Jun/2021, 8:13pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
15. Kenny - Mon 21/Jun/2021, 11:36am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
16. Shaliza Loan - Mon 21/Jun/2021, 1:09pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
17. Siti Syarah1221 - Mon 21/Jun/2021, 11:36pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
18. Shaliza Loan - Tue 22/Jun/2021, 10:35am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
19. Kenny - Tue 22/Jun/2021, 11:31am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
20. Siti Syarah1221 - Tue 22/Jun/2021, 3:34pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
21. Mr Benson - Tue 22/Jun/2021, 4:38pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
https://www.wasap.my/60183666438/mloan
https://www.wasap.my/60183666438/mloan
https://www.wasap.my/60183666438/mloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Zero Interest % Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call/Whatsapp/Telegram)
Number Office : 03 - 3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
22. Shaliza Loan - Tue 22/Jun/2021, 5:04pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
23. Upfront Resources Loan - Tue 22/Jun/2021, 7:40pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
24. Shaliza Loan - Wed 23/Jun/2021, 11:12am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
25. Kenny - Wed 23/Jun/2021, 11:36am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
26. Mr Benson - Wed 23/Jun/2021, 2:48pm
Gagal untuk memohon PINJAMAN PERIBADI dari BANK?
Jumlah pinjaman yang diluluskan oleh bank adalah TIDAK memuaskan?

JIKA anda
1) Kekurangan dokumen untuk menyokong permohonan anda
2) Gaji rendah
3) Komitmen tinggi
Jumlah pinjaman peribadi dari RM500 sehingga RM50,000

SYARAT PERMOHONAN :
- Cover Area Klang / Selangor / Shah Alam / Subang / Puchong / PJ & Kuala Lumpur
- Kerajaan / Swasta / Pencen / Kilang / Pekerja Contract
- Pelanggan dengan CTOS, SENARAI HITAM, CCRIS dan status AKPK pun layak untuk memohon

KENAPA PILIH SYARIKAT KAMI ???
➡Ada Ofis Tetap & Syarikat Berdaftar KPKT
➡Proses Dalam 30 Minute Sekirannya Document Lengkap
➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Bayaran Flexible

Memerlukan maklumat lanjut, sila hantar wasap atau hubungi saya
Cik Liza 📲 018-366 6438 (Call & Wasap)
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
Website: https://www.ynsloan4u.com  
27. Shaliza Loan - Wed 23/Jun/2021, 4:59pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
28. Upfront Resources Loan - Wed 23/Jun/2021, 7:15pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
29. Kenny - Thu 24/Jun/2021, 10:15am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
30. Shaliza Loan - Thu 24/Jun/2021, 11:33am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
31. Mr Benson - Thu 24/Jun/2021, 1:29pm
𝐀𝐏𝐏𝐋𝐘 𝐁𝐀𝐍𝐘𝐀𝐊 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 𝐓𝐀𝐏𝐈 𝐓𝐀𝐊 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒❓
【Cover Area 🚩Klang 🚩Selangor 🚩Shah Alam 🚩Puchong 🚩Pj 🚩Kuala Lumpur】
💰APPLY DENGAN KAMI💰
✅ Kadar Faedah 1.5%
✅ Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Direct Credit)
✅ Bayaran Bulan Yang Rendah
✅ Tempoh Bayaran Yang Flexible
✅ Keputusan Pantas (30 Minit)
✅ Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Website : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
Cik Liza 📲 018-366 6438 ( Wasap / Call / Telegram )
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
32. Siti Syarah1221 - Thu 24/Jun/2021, 2:31pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
33. Shaliza Loan - Thu 24/Jun/2021, 5:48pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
34. Upfront Resources Loan - Thu 24/Jun/2021, 9:03pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
35. Kenny - Fri 25/Jun/2021, 11:31am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
36. Shaliza Loan - Fri 25/Jun/2021, 11:47am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
37. Mr Benson - Fri 25/Jun/2021, 1:48pm
𝐀𝐏𝐏𝐋𝐘 𝐁𝐀𝐍𝐘𝐀𝐊 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 𝐓𝐀𝐏𝐈 𝐓𝐀𝐊 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒❓
【Cover Area 🚩Klang 🚩Selangor 🚩Shah Alam 🚩Puchong 🚩Pj 🚩Kuala Lumpur】
💰APPLY DENGAN KAMI💰
✅ Kadar Faedah 1.5%
✅ Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Direct Credit)
✅ Bayaran Bulan Yang Rendah
✅ Tempoh Bayaran Yang Flexible
✅ Keputusan Pantas (30 Minit)
✅ Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Website : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
Cik Liza 📲 018-366 6438 ( Wasap / Call / Telegram )
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
38. Siti Syarah1221 - Fri 25/Jun/2021, 2:25pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
39. Upfront Resources Loan - Fri 25/Jun/2021, 8:29pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
40. Siti Syarah1221 - Sat 26/Jun/2021, 11:11am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
41. Kenny - Sat 26/Jun/2021, 12:39pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
42. Upfront Resources Loan - Sat 26/Jun/2021, 7:03pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
43. Shaliza Loan - Sat 26/Jun/2021, 9:38pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
44. Shaliza Loan - Sat 26/Jun/2021, 9:42pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
45. Shaliza Loan - Sat 26/Jun/2021, 9:50pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
46. Upfront Resources Loan - Sun 27/Jun/2021, 8:31pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
47. Wang Maju Trading - Mon 28/Jun/2021, 10:19am
WANG MAJU TRADING
PINJAMAN WANG BERLESEN

🕵️ Kakitangan Kerajaan
🕵️ Pekerja Kilang
🕵️ Pekerja Swasta
🕵️ Perkeso
🕵️ Pencen
🕵️ Grab
🕵️ Foodpanda

🔒 Tiada Bayaran Pendahuluan
🔒 Tanpa penjamin
🔒 Blacklist Ctos /Ccris
🔒 Diluluskan Dalam 2 jam
🔒 Dokumen yang ringkas

AREA:
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR

✅SYARIKAT KAMI BERDAFTAR✅
❗️❗️KAMI BUKAN ALONG ❗️❗️

Whatsapp/call kami📞
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
48. Kenny - Mon 28/Jun/2021, 12:13pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
49. Shaliza Loan - Mon 28/Jun/2021, 12:56pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
50. Upfront Resources Loan - Mon 28/Jun/2021, 7:30pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 71 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..