Miliki Pinjaman Serendah 1.5%! Yes, Pakej % Baru. Termurah di Pasaran.
Humaira 2 @ Top Pioneer Capital Sdn Bhd
Wed 18/Jun/2014 11:27am [Last Comment]
Terbuka di seluruh malaysia..!!

ANDA mempunyai masalah keewangan yang serius?? dan memerlukan PINJAMAN yg segera TETAPI BUKAN ahlong???

ANDA bekerja??
BANK reject permohonan pinjaman anda??
ANDA CRISS??
ANDA ctoss??
ANDA BANKRUP??
ANDA sangkut hutang dengan kredit kad/loan kreta??

anda try buat pinjaman dengan company sy!

sebarang pertanyaan anda boleh menghubungi kami dan BAWA bersama document lengkap
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Alamat ? 60 B Tingkat 2 , jalan wawasan 2/3 ,68000 bandar baru ampang, Selangor Darul Ehsan.

Email- humaira_loan@yahoo.com.my
Hubungi saya di 016-4146706

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mohd Faizul Ismail - Sun 18/May/2014, 9:00pm
Area selangor n kl kan?  
2. Eyta Othman - Tue 20/May/2014, 9:22am
Email detail..sy perlukan pinjaman dlm 2k sj...urgent...naszmanjaku@yahoo.com  
3. Humaira 2 - Tue 20/May/2014, 10:11am
Mohd - seluruh malaysia ( dengan syarat diorang perlu datang ke kl )

eyta - ok  
4. Afiq 182 - Fri 23/May/2014, 1:44am
Saya perlukan 5k. Gaji tetap 1650 tidak termasuk ot.. kerja tetap di MAS klia. Kalu layak kad atm syarikat pegang ke.. pm detail kat sy.. tq.. mohdnorafiq5543@gmail.com  
5. Abdul Halim 17 - Sun 25/May/2014, 9:58pm
Slm sya dri kuantan,berkerja sbgi vansalesman,hq di klang,nk buat pinjaman rm10k,gaji yg diterima pokok n elaun rm2k sbln blh x bt pinjaman,saya b/list-email sy-haleemalz69@gmail.com or whatapp -013 9229 123  
6. Humaira 2 - Tue 27/May/2014, 3:21pm
Boleh buat luar dari kawasan , janji kena datang ke office kami di kl.  
7. Kusyah 2 - Wed 28/May/2014, 1:37am
As Salam..dijemput Pn/Cik Humaira email detail kat saya..nak buat pinjaman sesangat.dah nak apply money leader lain tapi bila jumpa cerita dondeng xmcm yg di postkan..sy nk yg betul2 ikut law under kpkt n ada aggrement..klau benar bagai dikata please email saya..kusyah_24@yahoo.com..tq:)  
8. Humaira 2 - Fri 30/May/2014, 11:23am
ok ksyah  
9. Mutalib Hussain - Fri 30/May/2014, 11:34am
1.5 % per month? setahun 18 % gak lah kalau mcm tu...  
10. Humaira 2 - Fri 30/May/2014, 1:58pm
Ye cik mutalib  
11. Khairulj - Fri 30/May/2014, 5:10pm
sye nk aply loan...boleh email ke sye ...
btul btul tdesak nk gune...scepat nye...
khairullj@yahoo.com  
12. Ramli 66 - Sat 31/May/2014, 12:40am
bayar ansuran boleh berapa tahun maksima  
13. Humaira 2 - Sat 31/May/2014, 12:31pm
Maxima 12 bulan  
14. Shalihen - Tue 3/Jun/2014, 7:02pm
saya berminat utk aply loan. boleh bg detai kpd sy shalihen_ibrahim@yahoo.com  
15. Humaira 2 - Wed 4/Jun/2014, 11:28am
Shalihen - sy dh sms u.  
16. Suhaimi 209 - Wed 4/Jun/2014, 4:50pm
assalam..nak minta tolong ada tak pinjaman untuk tentera di negeri sembilan..sebab banyak syarikat yang saya call semua nak kena bayar duit lawyer..itu kan sesuatu yang membebankan..dahlah kena bayar lawyer sbb seblm ni sy pernah kena. dh bankin RM780, lepas tu dia kata bos suruh bank in lagi 2 ribu, alasan dia bos dia suruh uji sama ada saya boleh bayar ke tidak..kan ke sial macam tu. duit 780 lesap mcm tu je.  
17. Souledout - Thu 5/Jun/2014, 8:49pm
Humaira 2:
Saya dah cuba cari Top Pioneer Capital Sdn Bhd tapi tida dalam senarai KPKT. Company ini berdaftar atau tidak?  
18. Humaira 2 - Fri 6/Jun/2014, 10:27am
Souledout - kpkt ada masalah sikit.. jadi pembaharuan lesen tu tergendala sekejap.. klau dri segi sequrity ok.. xde masalah.. belum ada komplain berkenaan syarikt saya.. kalau tgk website pon no lesen lama.. tak update lagi...cik sms sy no n nama hp as soon hal kpkt settle sy bagi no lesen yg baru so cik bole cek semula dengan kpkt.. maaf atas segala kesulitan.. n terima kasih sebab cik tanya.. sy pon lupa nak update pasal kpkt tu...  
19. Humaira 2 - Fri 6/Jun/2014, 10:40am
CIK suhaimi ...

Klau negeri sembilan nole buat tetapi tentera syarikat sy tak buat cik. Kami hanya bagi loan pada yg TIADA koperasi .  
20. Souledout - Sun 8/Jun/2014, 12:46pm
Humaira 2. Terima kasih atas penerangan anda.  
21. Rafz - Wed 18/Jun/2014, 7:04pm
humaira ... email detail rafz1977@gmail.com.. nak sangat loan dlm 5k  
22. Daniel 103 - Thu 19/Jun/2014, 12:35pm
humaira tolong sms saya detail nak pinjam 1k sahaja.01129251492  
23. Mila 50 - Mon 23/Jun/2014, 3:59pm
saya nak buat loan 5k gaji beseh 2350 boleh ke?  
24. Top88 - Fri 14/Dec/2018, 5:32pm
Pinjaman TANPA KAD ATM

*Gaji bersih RM1300 lalui gaji auto-debit
*Faedah serendah 1.5%
*CTOSS/CCRISS blacklist layak apply
*KL&SEL sahaja
*Kelulusan Segera

T & C apply
60163226706 - miss Iman

Sila Melayari Website Kami
www.pinjamantunai.com  
25. Top88 - Tue 15/Jan/2019, 4:02pm
Pinjaman kita yang paling murah !!!
Pinjaman kita yang paling mudah !!!
Pinjaman kita yang paling mesra !!!

** faedah yang murah (Fix 1.5%)
** tiada pemungut hutang
** tiada upfront payment
** tiada jaminan
** blacklist boleh pinjam
** kelulusan tinggi dan cepat
** maklumat dijamin sulit

Anda berminat ??
Sila hubungi:-

TEL : 0163226706 Iman Izmay (Whatsapp, CALL N SMS)  
26. Nafisah 11 - Wed 16/Jan/2019, 12:02pm
Memerlukan wang tunai dalam kadar segera tapi bukan Ah Long ?
Interest serendah 1.5% sahaja !!
Proses pasti cuma 1 Jam sahaja ! Bergantung pada document
Sekiranya dokumen anda lengkap dan sesuai dengan kelayakan anda memohon
Tak perlu risau, maklumat anda 100% dirahsiakan !! Mohon sekarang!!
Kerajaan/Swasta/Pencen&Perkeso/Blacklisted/Ccris/Ctos
Dokumen Original dan Lengkap
·       3 BULAN PAYSLIP (TERKINI)
·       3 BULAN BANK STATEMENT (TERKINI)
·       PENYATA KWSP (2TAHUN)
·       SURAT PENGESAHAN KERJA
·       BIL API/AIR (TERKINI)
Belum ada masa sesuai utk ke pejabat kami ?
Emailkan pada saya untuk mengetahui kelayakan anda .. Mudah kan ??
Hubungi : 016 2184666 [ANISA]
Email : anisatoppioneer@gmail.com  
27. Top88 - Thu 21/Feb/2019, 5:23pm
PROMOSI BUANG DUIT!
https://wasup.my/l/60163226706 - Imannur Alya Izmay
- Loan 10x ganda dari gaji bersih
- Tidak pegang kad ATM
- Pekerja GOV/Swasta dialu-alukan
- Gaji bersih minimum Rm1300
- Tiada bayaran pendahuluan/upfront
- Boleh settle loan tempat lain
- Tempoh pembayaran yang panjang sehingga 24 bulan
- Interest fix 1.5%
- Blacklist/Ctos/Ccris layak memohon
Hubungi Alya untuk penyelesaian segera - 0163226706
https://wasup.my/l/60163226706  
28. Top88 - Fri 24/May/2019, 4:36pm
PROMOSI BUANG DUIT SEMPENA RAYA!
https://wasup.my/l/60163226706 - Imannur Alya Izmay

- Loan 10x ganda dari gaji bersih
- Tidak pegang kad ATM
- Pekerja GOV/Swasta dialu-alukan
- Gaji bersih minimum Rm1300
- Tiada bayaran pendahuluan/upfront
- Boleh settle loan tempat lain
- Tempoh pembayaran yang panjang sehingga 24 bulan
- Interest fix 1.5%
- Blacklist/Ctos/Ccris layak memohon

Hubungi Alya untuk penyelesaian segera - 0163226706

https://wasup.my/l/60163226706  
29. Top88 - Wed 7/Aug/2019, 10:14am
SYARIKAT PINJAMAN WANG PERIBADI BERLESEN !!
YANG BOLEH DIPERCAYAI DAN BERDAFTAR TANPA PEGANG KAD ATM
BELUM CUBA BELUM TAU!

✔Kami Ada Office Tetap & Berdaftar
✔Kami Menyediakan Agreement
✔Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan
✔Anda Setuju Baru Pinjaman Lulus & Sign Agreement...

SEKTOR :-
✔ Swasta / Kerajaan
✔ Pencen / Socso
✔ Blacklist/CTOS/CCRIS Layak Apply
✔ Pinjaman Wang MUDAH LULUS

DOKUMEN : -
✔ Payslip 3 Bulan Terkini
✔ Bank Statement 3 Bulan Terkini
✔ Bil Air / Elektrik
✔Penyata kwsp
✔Salinan IC

MORE INFO JUST CALL /WHATSP – 0163226706
http://www.wasap.my/60163226706/berminat
www.pinjamantunai.com  
30. Humaira 2 - Fri 3/Jul/2020, 1:11pm
PINJAMAN PERIBADI UNTUK SEMUA

🛑Tertakluk kepada TERMA & SYARAT

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST (masih lagi layak untuk memohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

🛑 (Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call
http://www.wasap.my/+60164146706
Email: humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..