Merdeka! Merdeka! Merdeka! Promosi Pinjaman Peribadi Sempena Hari Kemerdekaan yg Bakal Tiba Call/Whatsapp 0162972319 (Fieda)
Starloan @ Delta Star Money Lender
Tue 18/Aug/2020 5:00pm [Last Comment]
Contact : 016-2972319 (fieda)  
Office : 03-41078887 (fieda)   
Whatsapp: https://www.wasap.my/60162972319 

Pinjaman bagi golongan blacklist, ctos, ccris, kerja swasta & kerajaan (bukan badan berkanun)
* Interset serendah 1.5%
* Max pinjaman 8x ganda
* Tempoh pinjaman sehingga 60bulan
* Proses 1-2jam sahaja
* Tanpa penjamin
* Tanpa bayaran pendahuluan
* Tanpa cagaran
* Boleh settlekan pinjaman dengan syarikat lain

Sila hubungi saya 
0162972319 (fieda)  
0162972319 (fieda)  
0162972319 (fieda)  

Click link whatsapp 
https://www.wasap.my/60162972319 
https://www.wasap.my/60162972319 
https://www.wasap.my/60162972319

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Starloan - Tue 18/Aug/2020, 5:00pm
Pinjaman bagi golongan BLACKLIST, CTOS, CCRIS, KERJA SWASTA & KERAJAAN (BUKAN BADAN BERKANUN)
* INTERSET SERENDAH 1.5%
* MAX PINJAMAN 8X GANDA
* TEMPOH PINJAMAN SEHINGGA 60BULAN
* PROSES 1-2JAM SAHAJA
* TANPA PENJAMIN
* TANPA BAYARAN PENDAHULUAN
* TANPA CAGARAN
* BOLEH SETTLEKAN PINJAMAN DENGAN SYARIKAT LAIN

Sila hubungi saya 
0162972319 (fieda) 
0162972319 (fieda) 
0162972319 (fieda) 

Click link whatsapp 
http://www.wasap.my/60162972319 
http://www.wasap.my/60162972319 
http://www.wasap.my/60162972319  
2. Pinjaman Delta 2 - Wed 19/Aug/2020, 8:42am
PINJAMAN PERIBADI TERMURAH KL & SELANGOR

> Kelulusan dr 2x hingga 8X gaji BERSIH (terma & syarat)
> Interest serendah 1.5%
> Mudah (Dokumen ringkas)
> Cepat (Kelulusan segera)
> Selamat (Maklumat pelanggan dirahsiakan)
> Tunai segera (Loan dah approve)
> Tanpa cagaran & Tanpa penjamin
Settel hutang di syarikat lain dgn payment bayaran yang murah

Whatsapp https://www.wasap.my/60163928746
Google form : https://forms.gle/UKCRd64s4pEoZbqQ9

Rekomen kenalan anda blh dapatkan komisen lumayan tanpa penjamin  
3. Nur Aisyah 49 - Wed 19/Aug/2020, 9:21am
Proses 30 MINIT Sahaja (T&C).
Untuk Yang Bekerja Disektor Kerajaan, Swasta, Hotel, Kilang, Pencen atau Perkeso.
AREA KL, SELANGOR, NEGERI SEMBILAN, MELAKA, PD, SEPANG DAN LAIN…
*OUTDOOR SERVICE
*HUTANG DI SYARIKAT LAIN KAMI BOLEH TOLONG SELESAIKAN (T&C)
*BLACKLIST LAYAK MEMOHON
*KOMISEN TINGGI UNTUK MEMPERKENALKAN RAKAN
*GAJI MESTILAH MELALUI BANK
*DOKUMEN MUDAH
HUBUNGI SEGERA…
https://www.wasap.my/60127234421
012-7234421
012-7234421
💸Tiada Sebarang Paksaan Sepanjang Tempoh Perbincangan
💸Outdoor Service Free
💸Tidak Perlu Deposit, Tanpa Penjamin,  
4. YNS Roger - Wed 19/Aug/2020, 9:50am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
5. Deltastar - Wed 19/Aug/2020, 9:54am
Tekan link ni kalau korang rasa nk apply personal loan dengan intrest paling rendah dimalaysia 1.5%

http://www.wasap.my/60102392547/merdekaloan

Or Google Form : https://forms.gle/KisFpwbfHK15Rg7J6

CALL 📞 : 010-2392547

📢📢📢Pinjaman Peribadi Area KL & SELANGOR 📢📢📢

📍Blacklist/Ctos/Criss LAYAK MEMOHON

📍Interest SERENDAH 1.5%

📍Boleh settle pinjaman kat tempat lain dan dpt cash atas tangan

📍Kelulusan hanya 1 jam sahaja  
6. Shaliza Loan - Wed 19/Aug/2020, 10:52am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
7. Mira 569 - Wed 19/Aug/2020, 12:08pm
PINJAMAN PERIBADI AREA KL & SELANGOR ! ! !
Anda Ada Hutang Kat Syarikat Lain ? ? ?
Interest Tinggi ~~~Nak Tambah Loan Syarikat Sana Tak Bagi ~~~
Jangan Risau Kita Boleh Tolong Anda Settle Pinjaman Syarikat Lain & Tambah Loan Untuk Keperluan Anda



@ Interest Rendah
@ Document Ringkas
@ Ada Office Tetap
@ Tiada Bayaran Tersembunyi
@ Bayaran ikut Kemampuan Anda
@ Agent & Rekemen Dialukan ( Komisen Tinggi )




''''SEMAKKAN ADALAH PERCUMA''''
WHATSAPP / CALL = 017~7799216
https://wa.me/60177799216  
8. Azlie 17 - Wed 19/Aug/2020, 12:12pm
Assalamualaikum hi. Saya DAHLIA😊
NAK BUAT PINJAMAN DUIT??? TAPI TAKUT KENE TIPU???

'' Dah try pergi bank, tapi x lepas. Sebab CCRIS CTOS BLACKLIST....... ''

💥Khas utk kakitangan kerajaan, badan berkanun,GLC Dan Swasta panel sahaja.

Anda mempunyai masalah seperti ini?:
📌 Gagal dalam Permohonan Pinjaman dengan PIHAK BANK
📌 Masalah AKPK / CCRIS / CTOS atau KOMITMEN TINGGI

PINJAMAN PERIBADI ISLAMIK terus DARIPADA BANK-BANK TERKEMUKA & KOPERASI TERPILIH
💖 Tempoh pinjaman sehingga10 tahun
💖 Tidak perlukan penjamin
💖 Tidak perlu cagaran
💖 Tiada pembayaran wang pendahuluan (up front)
💖 Pinjaman di cover oleh insurans / takaful
💖 Pinjaman terus masuk ke akaun permohon
💖 Payout sehingga 98%
💖 Dokumen yang ringkas – semuanya dihujung jari

Website:
http://deanysfinance.com/

Semak KELAYAKAN anda secara PERCUMA di
http://www.wasap.my/60193861021/SAYA_BERMINAT  
9. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 19/Aug/2020, 2:43pm
Pinjaman Peribadi💲💲💲💰💰💰
Istimewa untuk kakitangan Kerajaan dan Swasta..
Kelulusan Segera 👍👍👍
✅Kelulusan 1 Jam ⏰
✅Interest 1.5% Sebulan
✅Pinjaman Maksimum RM80,000
✅Blacklist dari ccris/ctos pun layan
❎Tiada Pegang Kad ATM
❎Tiada Penjamin
❎Tiada Cagaran
❎Tiada Deposit

Syarat kelayakan 😗
🎯 Pesara@Pencen Kerajaan
🎯 Kerajaan, GLC
🎯 Swasta
🎯 Agen Berkomisen
🎯 Peniaga / Bisnes / Usahawan
Cover Area KLANG / SELANGOR & KUALA LUMPUR

Tujuan pinjaman termasuk :
🌟 Penyatuan hutang (pinjaman peribadi @ kad kredit) - kurangkan bulanan
🌟 Ubahsuai rumah @ deposit rumah @ deposit kereta
🌟 Perubatan
🌟 Majlis Perkahwinan

Untuk pertanyaan lanjut @ set temujanji anda untuk perbincangan, boleh hubungi sy di :
Puan Liza
Assistant Sales Manager
☎️ 018-366 6438 ( call / whatsapp / telegram )
http://www.wasap.my/60183666438/NAKLOAN
http://www.wasap.my/60183666438/NAKLOAN  
10. Shaliza Loan - Wed 19/Aug/2020, 3:18pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
11. Gigie - Wed 19/Aug/2020, 4:29pm
assalammualikum / selamat sejahtera
Kami disini adalah pinjaman yg di lesenkan KPKT. ingin membantu anda yg bermasalah dengan masalah keewangan .

promosi syarikat kami
- 1.5% interest sebulan
-pembayaran secara auto debit ( no atm )
-term 6 bulan sehingga 18 bulan ( tengok kelayakkan dr doc )
-swasta/kerajaan/pencen/socso/ ctos/ccris/akpk/ptptn ( layak )
-seluruh malaysia layak

call kami dengan segera sekiranya anda ingin mencuba apply dengan syarikat kami utk summit doc kepada perunding
kami
tel/ whatup : 0162168441 ( cikmawar )

kl top capital sdn bhd
lot5.08,5th floor ,wisma cosway,
no 88,jalan raja chulan,50200 kuala lumpur .
http://www.wasap.my/6016 2168441/loanbank  
12. Zul 838 - Wed 19/Aug/2020, 4:55pm
pinjaman berlesen !!!
kpd yg memerlukan wang , sementara tunggu gaji , gaji tak cukup boleh la apply dengan kami!
kami akan cuba bantu anda!
hanya perlukan dokumen spt :-
= slipgaji 3 bulan terkini
= statement bank 3 bulan terkini
= bil api&air terkini
= surat pngesahan kerja
# tiada upfront dikenakan
# kami di area selangor& kl
# yg bekerja shj dan mempunyai slip gaji
boleh whtssap sy https://wa.me/60163236544 qiya  
13. Shaliza Loan - Wed 19/Aug/2020, 6:18pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
14. Upfront Resources Loan - Thu 20/Aug/2020, 4:09pm
CJ Capital Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan. whatsapp sekarang dan pengawai kami akan menghubungi anda untuk info lanjut.

-Tanpa upfront/kos sembunyi/caj perkhidmatan
-Percuma semak kelayakan pembiayaan peribadi
-CTOS/CCRIS/Blacklist Bank/AKPK layak memohon
-Warga KL/Selangor/Melaka/N9 sahaja
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
https://senangapply.wasap.my  
15. Ewt - Fri 21/Aug/2020, 10:51am
PERSONAL LOAN
We Prestasi Capital Sdn Bhd

Area:Kuala Lumpur,Selangor,Seremban
Syarat:Dokumen Lengkap, Gaji Autodebit

Klik whatsapp link dibawah
http://Www.wasap.my/60109337587  
16. YNS Roger - Fri 21/Aug/2020, 11:10am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
17. Nafisah 11 - Fri 21/Aug/2020, 12:04pm
salam sejahtera
selamat sejahtera
.
mana2 individu yg tercari2 pinjaman short term & small loan
kita adalah tempat yg tepat.
'
:D 
dokument yg perlu anda ada,mesti ori & lengkap.
3 bln penyata gaji terkini
3 bulan bank statement terkini
kwsp statement 2 tahun
surat pengesahan jawatan / surat tawaran kerja / surat kontrak
bil api terbaru
tak perlu penjamin dan cagaran

016 2184666 sms / whatsapp / call anisa
email : anisatopppioneer@gmail.com
website : www.pinjamanxpress.com

public holiday close.  
18. Aishah Top - Fri 21/Aug/2020, 12:50pm
PINJAMAN PERIBADI KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN DAN SWASTA 

*PEMBAYARAN YG FLEXIBLE
*MESRA,MUDAH N CEPAT.
*1JAM PROSES

HANYA PERLU DOC SEPERTI:-

*PAYSLIP 3BULAN
*STATEMENT BANK 3BULAN
*BIL ELEKTRIK/AIR
*EPF 2TAHUN
*SURAT PENGESAHAN KERJA
KL DAN SELANGOR SAHAJA !!

HUBUNGI-

[ANISA] 0162184666 (WHATSAPP/SMS)
EMAIL :anisatoppioneer@gmail.com  
19. Gigie - Fri 21/Aug/2020, 12:54pm
MEMERLUKAN WANG UNTUK SELESAIKAN MASALAH KEWANGAN?
APA JUA MASALAH ANDA,KAMI AKAN CUBA MEMBANTU DENGAN CEPAT
SYARIKAT KITA JUGA INGIN MENOLONG UTK SELESAIKAN HUTANG DI TEMPAT LAIN

KEISTIMEWAAN KAMI :
)) 1.5% INTEREST ( PERSONAL / PENCEN )
)) KELULUSAN 30 MINIT UTK DOC.YANG LENGKAP
)) 30 HARI TANPA FAEDAH
)) POTONGAN INTEREST ( FULL SETTELMENT )


SIAPA YANG LAYAK MEMINJAM?
** KAKITANGAN KERAJAAN
** KAKITANGAN SWASTA
** GOLONGAN PENCEN
**BLACKLIST, CTOS

HANYA PERLU DOKUMEN YANG RINGKAS
1) 3 BULAN SLIP GAJI TERBARU
2) 3 BULAN PENYATA BANK TERBARU
3) BIL AIR / BIL API
4) COMFIRMATION LETTER
5) BIL AIR / API


*TANPA PENJAMIN
*KELULUSAN 30 MINIT (JIKA MAKLUMAT LENGKAP)
*MAKLUMAT DIJAMIN SULIT
*BAYARAN FLEKSIBEL/ANSURAN DISEDIAKAN
*PINJAMAN PASTI DIDAPATI LAYANAN MESRA/CEPAT/MURAH
Phone Contact :016 215844..  
20. Shaliza Loan - Fri 21/Aug/2020, 1:34pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
21. Wang Maju Trading - Fri 21/Aug/2020, 1:41pm
MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

1.PINJAMAN KOPERASI
2.PINJAMAN PERIBADI
3.FLEKSIBLE
4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI
#RECOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
CONTOH:
DIA PINJAM 1K BLH DPT 100 COMMISSION
DIA PINJAM 5K BLH DPT 500 COMMISSION
DIA PINJAM 10K BLH DPT 1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT 1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT 2500 COMMISSION

EMAIL:wangmajutrading@ymail.com

PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
1 bulan payslip gaji
CALL @ WASSAP : 019-6979393
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan  
22. Upfront Resources Loan - Fri 21/Aug/2020, 3:18pm
Tidak mahu memberitahu orang lain jika anda tidak mempunyai gaji yang mencukupi?
Tetapi dia banyak membantu saya, jadi saya tidak perlu risau
DOCUMENT DIPERLUKAN :
🗂Payslip
🗂Bank Statement
🗂Salinan kad pengenalan.
Tanpa bayaran dan tiada penjamin
Sekiranya anda masih ragu-ragu, segera hubungi kami untuk menyelesaikannya
Sila klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut
https://senangapply.wasap.my
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322  
23. Gigie - Fri 21/Aug/2020, 4:38pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.


Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran upfront (tidak perlu risau untuk cuba apply) 
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-kecuali polis dan tentera sahaja

-promosi kami
-1.5% interest sebulan
-30 ha..  
24. Shaliza Loan - Fri 21/Aug/2020, 9:47pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
25. YNS Roger - Sat 22/Aug/2020, 10:14am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
26. Shaliza Loan - Sat 22/Aug/2020, 10:17am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
27. Upfront Resources Loan - Sat 22/Aug/2020, 10:25am
CJ Capital Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan. whatsapp sekarang dan pengawai kami akan menghubungi anda untuk info lanjut.

-Tanpa upfront/kos sembunyi/caj perkhidmatan
-Percuma semak kelayakan pembiayaan peribadi
-CTOS/CCRIS/Blacklist Bank/AKPK layak memohon
-Warga KL/Selangor/Melaka/N9 sahaja
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
https://senangapply.wasap.my  
28. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 22/Aug/2020, 12:22pm
PINJAMAN PERIBADI YNS RESOURCES SDN BHD !!!!!
⇨ KERAJAAN
⇨ SWASTA TERBUKA KEPADA SEMUA
⇨ PIHAK BERKUASA TEMPATAN
⇨ UNIVERSITI TERPILIH
⇨ GLC TERPILIH
⇨ PENCEN/PESARA

KENAPA PILIH SYARIKAT KAMI ???
🎯 Ada ofis tetap & Syarikat berdaftar KPKT
🎯 Proses pinjaman segera, mudah mesra & selamat
🎯 Proses dalam 30 minute sekirannya document lengkap
🎯 Tanpa pegang kad ATM
🎯 Interest serendah 1.5% sebulan
🎯 Maksimum RM500 - RM50,000
🎯 Tempoh bayaran 36 bulan
🎯 Bayaran flexible
🎯 Overlapping
🎯 Maklumat Dirahsia
🎯 Cover Area Klang, Selangor & Kuala Lumpur

*** Pemohon yang serius sahaja diberi keutamaan ***
Segala urusan terus melalui saya Puan Liza 018 -366 6438 ( Wasap / Telegram / Call )

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
29. Shaliza Loan - Sat 22/Aug/2020, 4:38pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
30. Upfront Resources Loan - Sun 23/Aug/2020, 3:28pm
MASALAH KEWANGAN LAGI ??? SUDAH TIADA CARA ??? PENING MEMIKIRKANNNYA ??? USAH PENING / USAH RISAU!!!!
KAMI SYARIKAT KEWANGAN YANG TERBAIK KERANA KAMI MENYEDIAKAN KEMUDAHAN PINJAMAN DENGAN PELBAGAI PAKEJ MENARIK UNTUK ANDA NIKMATI SEKARANG!!!!
KEBAIKAN PINJAMAN KAMI ANTARANYA
1) TAWARAN FAEDAH TERMURAH (TAK KIRA GOV @ SWASTA KAMI PASTI BERIKAN)
2) PINJAMAN SEBANYAK 8 X GANDA GAJI
3) TEMPOH PINJAMAN FLEKSIBEL SELAMA 3 TAHUN
4) TIADA CAJ UPFRONT
5) TIADA JAMINAN GERENTOR / CAGARAN
6) KELULUSAN HANYA SEJAM
7) BLACKLIST / CTOS / CCRIS / AKPK
8)BARU 1 BULAN ADA PAYSLIP PUN BOLEH APPLY LOAN/GAJI NAK MELALUI BANK

HANYA PERLUKAN DOKUMEN :
- PAYSLIP (3 BULAN)
- STATEMENT BANK (3 BULAN)
- CONFIRMATION LETTER - BIL AIR / API
KAMI AMAT MUDAH UNTUK BERURUSAN!!!

Sila klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut
https://senangapply.wasap.my
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322  
31. Ika 259 - Mon 24/Aug/2020, 10:34am
@PROMOSI LOAN SATU MALAYSIA &MERDEKA@

PINJAMAN WANG BERLESEN UNTUK KERAJAAN/SWASTA

->KERAJAAN/SWASTA/PENCEN/PERKESO

->NO UPRONT SEBELUM ATAU SELEPAS

DOKUMEN YANG PERLU DISEDIA KAN SEPERTI -

-PAYSLIP TERBARU 3 BULAN

-STATEMENT TERBARU 3 BULAN

-I/C DEPAN BELAKANG

-BILL API @ AIR

CARA YANG SANGAT LOAN MUDAH

-SEDIAKAN DOKUMEN SEND MELALUI WHATSAPP

-SEMAK KELAYAKKAN

SEKITAR KUALA LUMPUR / SELANGOR & SEREMBAN SAHAJA

💥 BERMINAT BOLE KLIK WASAP DIBAWAH UNTUK SEMAK KELAYAKN👇👇👇

wasap.my/60105513939/1malaysia  
32. YNS Roger - Mon 24/Aug/2020, 10:41am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
33. Wang Maju Trading - Mon 24/Aug/2020, 11:01am
MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

1.PINJAMAN KOPERASI
2.PINJAMAN PERIBADI
3.FLEKSIBLE
4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI
#RECOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
CONTOH:
DIA PINJAM 1K BLH DPT 100 COMMISSION
DIA PINJAM 5K BLH DPT 500 COMMISSION
DIA PINJAM 10K BLH DPT 1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT 1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT 2500 COMMISSION

EMAIL:wangmajutrading@ymail.com

PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
1 bulan payslip gaji
CALL @ WASSAP : 019-6979393
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan  
34. Upfront Resources Loan - Mon 24/Aug/2020, 11:08am
MASALAH KEWANGAN LAGI ??? SUDAH TIADA CARA ??? PENING MEMIKIRKANNNYA ??? USAH PENING / USAH RISAU!!!!
KAMI SYARIKAT KEWANGAN YANG TERBAIK KERANA KAMI MENYEDIAKAN KEMUDAHAN PINJAMAN DENGAN PELBAGAI PAKEJ MENARIK UNTUK ANDA NIKMATI SEKARANG!!!!
KEBAIKAN PINJAMAN KAMI ANTARANYA
1) TAWARAN FAEDAH TERMURAH (TAK KIRA GOV @ SWASTA KAMI PASTI BERIKAN)
2) PINJAMAN SEBANYAK 8 X GANDA GAJI
3) TEMPOH PINJAMAN FLEKSIBEL SELAMA 3 TAHUN
4) TIADA CAJ UPFRONT
5) TIADA JAMINAN GERENTOR / CAGARAN
6) KELULUSAN HANYA SEJAM
7) BLACKLIST / CTOS / CCRIS / AKPK
8)BARU 1 BULAN ADA PAYSLIP PUN BOLEH APPLY LOAN/GAJI NAK MELALUI BANK

HANYA PERLUKAN DOKUMEN :
- PAYSLIP (3 BULAN)
- STATEMENT BANK (3 BULAN)
- CONFIRMATION LETTER - BIL AIR / API
KAMI AMAT MUDAH UNTUK BERURUSAN!!!

Sila klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut
https://senangapply.wasap.my
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322  
35. Shaliza Loan - Mon 24/Aug/2020, 11:42am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
36. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 24/Aug/2020, 12:20pm
YNS RESOURCES PINJAMAN PERIBADI
MENETAP DAN BERKERJA DI AREA 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR

Pinjaman RM 500 - RM 80'000
💞 Interest Serendah 1.5%
💞 Pinjam RM1000 bayar balik RM1015
💞 Lulus Dalam Tempoh 30 Minit (T&C)
💞 Pantas, Mudah, Mesra Dan Selamat
💞 Komisen Diberi Kepada Pembawa Peminjam
💞 Bersedia Tolong Menyelesaikan Pinjaman Di Syarikat Lain
💞 Tiada Pegang Kad ATM
💞 Tiada pembayaran deposit

(KAMI PROSES DI OFFICE SAHAJA JANGAN TERPEDAYA DENGAN PENIPU)
SILA HUBUNGI KAMI UNTUK PERTANYAAN SELANJUTNYA:
Cik Liza 018 - 366 6438 (Call / Watsapp / Telagram)

Tekan Link ni ⬇⬇ Utk Semak Kelayaka
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
37. Zul 838 - Mon 24/Aug/2020, 4:32pm
pinjaman berlesen !!!
kpd yg memerlukan wang , sementara tunggu gaji , gaji tak cukup boleh la apply dengan kami!
kami akan cuba bantu anda!
hanya perlukan dokumen spt :-
= slipgaji 3 bulan terkini
= statement bank 3 bulan terkini
= bil api&air terkini
= surat pngesahan kerja
# tiada upfront dikenakan
# kami di area selangor& kl
# yg bekerja shj dan mempunyai slip gaji
boleh whtssap sy https://wa.me/60163236544 qiya  
38. YNS Roger - Tue 25/Aug/2020, 9:56am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
39. Nur Zalikha 4 - Tue 25/Aug/2020, 11:11am
--------PINJAMAN PERIBADI-----------
✅ TAK AKAN MINTA SEBARANG DEPOSIT
✅ MUDAH & CEPAT
✅ JANJI DOKUMEN LENGKAP
✅ SEMAK KELAYAKKAN PERCUMA
✅ FAST RESPON

www.wasap.my/60167261090/semakkelayakan
---------------------------------------------------------------------  
40. Wang Maju Trading - Tue 25/Aug/2020, 11:36am
MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

1.PINJAMAN KOPERASI
2.PINJAMAN PERIBADI
3.FLEKSIBLE
4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI
#RECOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
CONTOH:
DIA PINJAM 1K BLH DPT 100 COMMISSION
DIA PINJAM 5K BLH DPT 500 COMMISSION
DIA PINJAM 10K BLH DPT 1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT 1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT 2500 COMMISSION

EMAIL:wangmajutrading@ymail.com

PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
1 bulan payslip gaji
CALL @ WASSAP : 019-6979393
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan
https://wa.me/60196979393?text=loan  
41. Nafisah 11 - Tue 25/Aug/2020, 4:23pm
KITA MERUPAKAN SYARIKAT PINJAMAN BERLESEN YANG DISAHKAN OLEH KPKT.
JANGAN WAS-WAS DENGAN KAMI...
SEGALA URUSAN BERJALAN DI OFFICE SAHAJA
DAN SEGALA MAKLUMAT ANDA ADALAH SULIT....
MOHON LAH SEKARANG....
SYARIKAT KITA MENAWARKAN INTEREST PALING RENDAH....
INTEREST KAMI 1.5%
DAN TEMPOH PINJAMAN 12 BULAN
DOCUMENT:
1) SLIP GAJI 3 BULAN TERKINI
2) BANK STEMENT 3 BULAN TERKINI
3) PENYATA KWSP 2 TAHUN
4) BIL AIR & ELEKTRIK
5) IC
BOLEH CALL KAMI:
Sms / Call / Whatsapp 016 218 4666 Pn Anisa
Email : anisatoppioneer@gmail.com  
42. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 25/Aug/2020, 5:07pm
Khas Untuk Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?

NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK... JANGAN RISAU...
NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
https://www.wasap.my/60183666438/mloantou
https://www.wasap.my/60183666438/mloantou
https://www.wasap.my/60183666438/mloantou

➡Tanpa Pegang Kad ATM
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah

YNS Resources Sdn Bhd
NO 99 TINGKAT 1
PERSIARAN RAJA MUDA MUSA
42000 PELABUHAN KLANG
SELANGOR
Waktu Urusan : Isnin - Sabtu 9.30am - 6.30pm

Untuk pertanyaan lebih lanjut berhubungi sy
Cik Liza 018-366 6438 ( Wasap/ Call / Telegram)  
43. Farisya 12 - Tue 25/Aug/2020, 5:12pm
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera 🙂
Syarikat pinjaman berdaftar dibawah KPKT
❣️Urgent Nak Pakai DUIT ?? Saya Boleh Membantu Masalah Anda
www.wasap.my/60165359588/PersonalLoan
❣️Proses Dalam Masa 30 min @ 1 Jam 🤭
Kami Ada Office Tetap & Berdaftar
Kami Menyediakan Agreement
💵Boleh Tolong Settlekan Hutang Money Lender Lain
* Tiada caj pendahuluan
* Kadar bulanan yg fleksibel
* Document yang sangat ringkas
Bukan AHLONG @ SCAMMER !
jangan tertipu dgn bayaran pendahuluan ..
Buat pilihan yg bijak .
COVER AREA : N9 , MELAKA , SEL , KL  
44. YNS Roger - Wed 26/Aug/2020, 10:16am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
45. Shaliza Loan - Wed 26/Aug/2020, 11:52am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff  
46. Pinjaman Peribadi Berlesen 317 - Wed 26/Aug/2020, 12:23pm
Jom submit utk semak kelayakan sekarang
PINJAM RM1000 BAYAR BALIK RM1080 (1BLN)
PINJAM RM2000 BAYAR BALIK RM2160 (1BLN)
PINJAM RM3000 BAYAR BALIK RM3240 (1BLN)

🌺Gov, Swasta, polis, tentera, pencen, socso, peruntukan LAYAK
🌺Mudah, Cepat, Selamat dan SAH di sisi Undang2
🌺Terdapat pelbagai PAKEJ MENARIK yg boleh dipilih dan bersesuaian dgn anda
🌺Service OUTDOOR disediakan tanpa sebarang cas
🌺Semakan kelayakan PERCUMA dan TANPA WANG PENDAHULUAN
🌺Maklumat peminjam adalah 100% SULIT 🌺

HUBUNGI NO YG TERTERA SAHAJA :
016-3151885 MAISARA CALL/SMS/WHTAP
http://www.wasap.my/60163151885/LoanSara

NOTED !!! SILA KLIK LINK UNTUK ELAK DI TIPU SCAMMER..JANGAN BAYAR JIKA DIMINTA DEPOSIT..JANGAN JADIKAN DIRI ANDA MANGSA MEREKA !!!  
47. Aishah Top - Wed 26/Aug/2020, 2:53pm
LOAN SEGERA GAJI AUTODEBIT-1.5% INTEREST!! KELULUSAN SEGERA

*NIKMATI PINJAMAN YG MEMBANTU ANDA
*NIKMATI KADAR FAEDAH RENDAH
*TEMPOH BAYARAN YANG FLEKSIBEL
*KELULUSAN 1 JAM

->SWASTA
->PEKERJA KILANG
->KAKI TANGAN KERAJAAN
->PENCEN & PERKESO
->KWSP -50/55 TAHUN

SYARAT-SYARAT:-
*3 BULAN PAYSLIP TERBARU 
*3 BULAN BANK STATEMENT TERBARU
*2 TAHUN PENYATA KWSP 
*SURAT PENGESAHAN KERJA 
*BIL API/AIR TERBARU 

ANDA???
* BLACKLIST 
* CCRIS
* CTOS
*AKPK 

BERMINAT ? :
HUBUNGI SAYA:-
0162184666 (ANISA)Tunggu apa lagi!!!! Cepatlah hubungi kita untuk selesaikan masalah anda.  
48. YNS Roger - Thu 27/Aug/2020, 10:41am
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

Document :
~ Surat Pengesahan Jawatan
~ Bil Air @ Electric
~ Kad Pengenalan
~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
~ Penyata KWSP

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

Kenny 018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link  
49. Zul 838 - Thu 27/Aug/2020, 11:11am
Inginkan wang dalam kadar segera ?
Risau takut tertipu dengan helah Ah Long ?
Kami dari syarikat berdaftar (KPKT) menawarkan perkhidmatan pinjaman segera ...
Anda hanya perlu lampirkan dokumen :-
* 3x payslip
* 3x bank statement
* Penyata kwsp
* Bil api/air
* Surat pengesahan kerja
Call/Whatsapp : https://wa.me/60163236544 QIYA  
50. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 27/Aug/2020, 5:14pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?

NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK... JANGAN RISAU...
NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
https://www.wasap.my/60183666438/mloantou
https://www.wasap.my/60183666438/mloantou
https://www.wasap.my/60183666438/mloantou

➡Tanpa Pegang Kad ATM
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah

YNS Resources Sdn Bhd
NO 99 TINGKAT 1
PERSIARAN RAJA MUDA MUSA
42000 PELABUHAN KLANG
SELANGOR

Waktu Urusan :
Isnin - Sabtu
9.30am - 6.30pm

Utk pertanyaan lebih lanjut boleh berhubungi saya ditalian
Cik Liza 018-366 6438 (Call/Whatsapp/Telegram)  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 56 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..