Menjual Madu Kelulut, Topping & Mini Log
Shahriman Mahmud - Mon 18/May/2015 8:04am
Assalamualaikum wbt

Kami dari Syarikat Nahl Buyawi adalah penternak kelulut Trigona yg membekal dan menjual madu kelulut dijamin asli 100% secara terus tanpa org tengah. Ladang kelulut kami terletak di Seri Menanti, N.Sembilan. Gambar2 sekitar ladang blh dilihat dlm Facebook page kami iaitu

https://m.facebook.com/shahrimankelulut?_rdr

MADU

Harga madu kami adalah spt berikut:

250 gram = RM60 (harga promosi)
1 kg = RM240
10 kg ke atas = RM230 sekilogram
Berat lain blh dibincang

Penghantaran melalui poslaju adalah dicas RM7 utk setiap botol 250 gram.

Laporan makmal kandungan Madu Kelulut Shahriman drp makmal Mardi bertarikh 5 Feb 2015 boleh dilihat melalui FB di atas. Dijamin asli 100% tanpa campuran sebarang jenis bendasing spt gula dan sebgnya.

KOTAK TOPPING

Bagi penternak2 kelulut, kami juga menerima tempahan utk kotak Topping kelulut yg dibuat menggunakan mesin berketetapan (precision) tinggi.

MINI LOG

Kami juga menerima tempahan utk ''Mini Log'' atau tunggul tiruan yg digunakan utk tujuan pemindahan koloni (split colony), juga dibuat drp bahan kayu hutan asli dan dgn precision yg tinggi agar kedap udara, air dan anasir2 pemangsa, sesuai dgn kehidupan kelulut sbgmana di dalam sarang asalnya.

Harga utk kotak Topping dan Mini Log akan dimaklumkan atas permintaan. Gambar2 contoh blh dikirimkan atas permintaan. Kami tidak menguruskan penghantaran item2 tsb. Pembeli perlu dtg sendiri mengambil item2 tsb di ladang kami. Pembeli2 blh diajar kaedah2 melakukan split colony yg berkesan dgn menggunakan item2 tsb jika hadir di ladang.

Lawatan ke ladang Seri Menanti boleh diuruskan secara individu atau rombongan tertakluk kpd perbincangan.

Info berguna tapi percuma; formula atau ramuan utk pesakit2 lutot....Bancuhkan 3 bahan berikut dgn kuantiti sama banyak dan sapu dgn kuat di bahagian lutot yg sakit 2 kali sehari iaitu Madu Kelulut (asli 100%), Limau Nipis (di blender) dan Kapur Sireh. Terbukti akan sembuh antara 3 ke 7 hari *********. Testimoni drp rakan2 dan sy sendiri. Anda tidak perlu melalui pembedahan atau gel injection ke atas lutot anda.

Untuk sebarang order/ pertanyaan, sila hubungi:

Shahriman Mahmud
1. 019-356 9095 (SMS/Whatsapp)
2. 011-2055 9737 (SMS)

SMS/Whatsapp pd sebarang waktu
Call pd 8pm-12am shj

Niche: Pembekal Madu | Pengedar Produk Kesihatan | Pakej Perniagaan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)