Mencari Tukang Mahir Bina Banglo 2 Tingkat di Bangi
Emma 67 - Sat 9/Jun/2012 1:53pm [Last Comment]
SALAM...saya ingin membina sebuah rumah 2 tingkat bersaiz sederhana di tanah sendiri, dalam masa terdekat. Lokasi di Bangi, Selangor.

Saya mempelawa syarikat/kontraktor atau tukang yang berpengalaman 100% bumiputra untuk memberi sebutharga serta membuat lawatan tapak jika perlu.

Saya akan e-mailkan detail berkenaan kepada tuan-tuan/syarikat. Sila tinggalkan alamat e-mail tuan-tuan.

Harap tiada agen or scammer yang cuba ambil kesempatan.

Didahului dengan ucapan terima kasih.

Niche: Ubahsuai Rumah | Kontraktor Pembinaan
 
1. Gee 17 - Sat 9/Jun/2012, 2:03pm
emma saya berminat tlg email detail ke-gee.goldcat@gmail.com
dan emma nyatakan no contact sekali utk di hubungi utk lawatan tapak dlm email tu nanti ya....tk.saya di area semenyih,kajang.  
2. Rostam 5 - Sat 9/Jun/2012, 2:27pm
rostamlaily@yahoo.com email detail pd sy..ayah sy tukang...  
3. Emma 67 - Sat 9/Jun/2012, 4:49pm
Gee 17 & Rostam 5, saya dah email.
Nanti check ya. TK.  
4. Yazid66 - Sat 9/Jun/2012, 6:11pm
Salam Emma,

Kami daripada KHH Smart Resources, 100% kontraktor Bumiputra utk projek swasta/kerajaan berpengalaman membina & mengubahsuai rumah banglo & lain-lain. Salah satunya ialah banglo 2 tingkat di Bangi Golf Resort bernilai RM2juta dan juga kerja-kerja membaikpulih di rumah-rumah berhampiran.

Sebutharga & tawaran yang kami beri adalah berpatutan & kami sedia berunding berdasarkan bajet saudari.

Sila email kami di alamat Mr_yazid66@yahoo.com / 0196764147 / 0129409247 / 0166138510 - Nik Yazid  
5. Joe 83 - Sat 9/Jun/2012, 6:51pm
saya berminat,blh emailkan detail ke avisco_es@yahoo.com..  
6. Emma 67 - Sat 9/Jun/2012, 7:45pm
Joe, saya dah email. Nanti check ya. TK.  
7. Emma 67 - Sat 9/Jun/2012, 7:51pm
Yzmy Ymy, design & plan smua dah siap. TKasih.  
8. Iqram - Sat 9/Jun/2012, 11:17pm
email saya badangsetia@yahoo.com for best price..  
9. Iqram - Sat 9/Jun/2012, 11:19pm
email saya badangsetia@yahoo.com for best price..
or call 0133659190  
10. Nik4355 - Sat 9/Jun/2012, 11:57pm
email kat saya..for the good price n good quality..nik4355@yahoo.com  
11. Emma 67 - Sun 10/Jun/2012, 12:15am
Terima kasih di atas respon. En Iqram & Nik4355, saya dah email. Check ya.  
12. Amirull 4 - Sun 10/Jun/2012, 2:14am
salam emma,tlg email plan n butiran spesifikasi ke amirull.meyu@ymail.com.t.kasih  
13. Emma 67 - Sun 10/Jun/2012, 12:56pm
En Amirull 4, saya dah mail. Check ya. TK.  
14. Sha 153 - Sun 10/Jun/2012, 6:28pm
berminat untuk kerje part time flexible.. detail lanjut di facebook kami :)

http://www.facebook.com/MySophieFanPage/app_160430850678443  
15. Faizal Othman - Sun 10/Jun/2012, 7:09pm
Saya juga berminat emailkan ke faizaloth71@yahoo.com tq.  
16. Fareez 23 - Sun 10/Jun/2012, 10:48pm
ok u email plan kat saya ,fareezabby@gmail.com dan no phone  
17. John 42 - Sun 10/Jun/2012, 11:21pm
kami menawarkan khimat membekal,pemasangan,pengubahsuai dan byk lagi adalah seperti berikut:

-AIR-CONDITIONING
-M&E CONTRACTOR
-DUCTING
-EXHAUST FAN
-KITCHEN HOOD
-FRESH AIR
-AIRCOND
-SERVICE
-REPAIR
-STAINLESS STEEL

damatojohnny@yahoo.com
019-3232366(john)  
18. Saleh 10 - Mon 11/Jun/2012, 12:03am
kami ada menyediakan perkhidmatan pemasangan dan merekabentuk kekuda besi untuk bumbung...
salehuddin 0133303884...  
19. Hakim75 - Mon 11/Jun/2012, 9:22am
emailkan detail ke fauziseal@gmail.com  
20. Eija 25 - Mon 11/Jun/2012, 2:40pm
syarikat kami menyediakan perkhidmatan dari membuat plan, consultancy ID and renovation, sila telefon 017-75005583 (din) untuk keterangan lanjut. TQ  
21. Irfan 34 - Tue 12/Jun/2012, 12:17am
hi puan emma,saya mnjalankan kerja wiring dan water filter.jika puan bminat hubungi saya di 0122427819 irfan  
22. Emma 67 - Tue 12/Jun/2012, 8:53am
Kepada John 42, Saleh 10, Eija 25 & Irfan 34: Perkhidmatan noted. Tkasih.

Kpd En Hakim75, saya dah cuba email tapi error. Dah resend, dpt tak? Ada tapisan 'boxbe'  
23. Omar5782 2 - Wed 13/Jun/2012, 1:00am
One Stop Decoration & Renovation Centre at www.anjong.my

Call/SMS: Omar (019-2779473)  
24. Dreka Project - Wed 13/Jun/2012, 3:09pm
Kami Dreka Project Ventures adalah kontraktor 100% bumiputera menggunakan Sistem Batu Bata Kekunci (IBS). Kami berminat untuk mengemukakan sebutharga untuk membina banglo 2 tingkat di Bangi. Antara projek yang telah disiapkan ialah 2 tingkat banglo di Kg. Dato' Abu Bakar Baginda dan sebuah Surau di Nilai. Minta Pn Emma emailkan pelan arkitek untuk pihak kami membuat sebutharga ke drekaproject@yahoo.com atau hubungi En Mahzan (019-6070503) untuk mendapatkan maklumat lanjut. Terima kasih.  
25. Hakim75 - Wed 13/Jun/2012, 3:33pm
Salam PN Emma,

Saya dah dapat dan reply balik pd Pn Emma.

Tq  
26. Fred 11 - Wed 13/Jun/2012, 7:41pm
Kami menawarkan pemasangan semua jenis lampu dan rundingan pencahayaan utk kediaman anda.
Berminat hubungi awoi95@yahoo.com  
27. Namkul - Thu 14/Jun/2012, 1:14am
sila emelkn dtail kpd kami..kami mmpunyai kpakaran dlm mmbina rumah banglo d tnh lot skitar slangor..emel: Lordqoenter@gmail.com..  
28. Wan 547 - Thu 14/Jun/2012, 8:14am
Salam..
Saya merupakan pengedar atap genting tanah. Harga terus dari kilang dan boleh kurangkan kos pembinaan. Berminat boleh hubungi saya 0137780256 / email :wan6370@yahoo.com Tq.  
29. Emma 67 - Thu 14/Jun/2012, 10:43am
W'salam. Kpd Omar5782 2, Fred 11, Wan 547: services noted. TQvm.  
30. Emma 67 - Thu 14/Jun/2012, 10:46am
W'salam. Kpd Dreka Project, Namkul & Hakim75 - petang sikit/malam insyaAllah saya akan email.  
31. Kunst Gebaude - Thu 14/Jun/2012, 12:41pm
menawarkan khidmat bina rumah. percuma design work

kunst.gebaude@gmail.com  
32. Syed 112 - Fri 15/Jun/2012, 1:23am
salam,tlg hantar detail pada saya..nap239@yahoo.com..tel-013 2757751  
33. Lily 49 - Fri 15/Jun/2012, 3:47pm
puan boleh emailkan pada saya details.
berpengalaman dalam renovation. lokasi serdang  
34. Lily 49 - Fri 15/Jun/2012, 3:49pm
makeyourhomebetter@yahoo.com  
35. Zan89 - Fri 15/Jun/2012, 4:42pm
salam puan email detail kt saya... nazan_dinamik@yahoo.com  
36. Myrtus Design - Fri 15/Jun/2012, 11:12pm
Salam, puan boleh email kan detail ke ninie@myrtus.com.my
Kita juga blh tunjuk beberapa project banglo yg on going. Myrtus adalah syarikat yg focus pd pembinaan banglo bermula dr submission ke majlis hingga dpt cf sbb kita mempunyai arkitek dan engineer professional sndr. Tq  
37. Ahmad Fikry - Sat 16/Jun/2012, 9:39am
Salam,saya juga sedang dlm proses untuk buat banglo 2 tingkat. kontraktor kenalan jadi murah dari sebut harga lain. sila email contact tuan ke tw_1199@yahoo.com mungkin saya boleh membantu.  
38. Emma 67 - Sat 16/Jun/2012, 2:11pm
Wsalam... Kpd Kunst Gebaude, Syed 112, Lily 49, Zan89 & Myrtus Design - saya dah email detail. Tlg check ya. Tkasih!  
39. Slayerrzz - Sat 16/Jun/2012, 3:28pm
salam puan, alang2 puan nak buat rumah, apa kata puan cuba produk bumbung dari syarikat sy, lain dari yang lain.. Stone coated metal roofing.. cantik lagi memiliki ketahanan yang kukuh..yg paling best, ada warranty lagi 50 yrs..puan blh bukak lmn web comp. sy di ahiroofing.com,..pasti berbaloi puan..atau blh email sy azlan_miswan@yahoo.com. Tq  
40. Muz 4 - Sat 16/Jun/2012, 5:54pm
salam puan, emailkan saya ke idziworks@gmail.com
tq  
41. Emma 67 - Sat 16/Jun/2012, 8:01pm
Wsalam. Kpd Slayerrzz, saya dah tgk website. Mcm best je. Nanti senang saya contact.  
42. Emma 67 - Sat 16/Jun/2012, 8:03pm
Wsalam. Kpd Muz 4, sy dah email. Tlg check ya. T kasih.  
43. Muchlis - Sun 17/Jun/2012, 12:02am
sy kepala kerja sub bangunan besar dan rumah banglo berpengalaman boleh baca plan dan buat kerja berminat call 0163248559.muchlis96@ymail.comdijamin qualty puas hati  
44. Mazlan 27 - Sun 17/Jun/2012, 7:38pm
Emma67, sila emailkan detail atau no telefon. Kami uga menyediakan perkhidmatan arkitek untuk langkaran pelan bangunan sehingga mendapat kelulusan pihak majlis. villade29@yahoo.com  
45. Zu Hadi - Mon 18/Jun/2012, 9:55am
Kami merupakan sebuah syarikat kontraktor bertaraf bumiputera, No. Pendaftaran Syarikat (001247063-P) yang mempunyai pengalaman selama 16 tahun dalam bidang pembinaan dan pengubahsuaian rumah, kedai, pejabat, bangunan dan kerja-kerja berkaitan dengan sempurna sekiranya diberikan kepercayaan. Sekiranya berminat boleh menghubungi @ sms saya:

zu hadi: 019-3071532 (Pengurus Syarikat)
email: smart_zz241@yahoo.com

*Sila emailkan details & no telefon Cik Emma utk saya hubungi..Sekarang saya sedang beroperasi di BANGI, terima kasih.  
46. Farhana 22 - Tue 19/Jun/2012, 10:28am
emma67,sent detail kt sy.

fatinfarhanahana@yahoo.com  
47. Wan75 3 - Tue 19/Jun/2012, 4:06pm
salam..blh email bq atau architect drawing brerta no tel ke wan_tashya@yahoo.com t.kasih..  
48. Emma 67 - Tue 19/Jun/2012, 4:45pm
Kpd Muchlis, perkhidmatan noted. T kasih.  
49. Emma 67 - Tue 19/Jun/2012, 4:48pm
W'salam. Kpd Mazlan 27, Zu Hadi, Farhana 22 & Wan75 3 - saya dah email  
50. Wan81 2 - Tue 19/Jun/2012, 10:04pm
salam puan, syrkt kami berminat. sila email ke kiwan_73@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 94 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..