Mencari Supply
Nur 288 - Fri 22/Jun/2012 1:26pm [Last Comment]
salam saya nur..saya baru nak buka bisnes..der saper2 yang boleh bekalkan baju.handbag.baju kanak2,tudung and kerongsang x.kalo der tolang msj saya 0182137326

Niche: Pemborong Beg Tangan | Pemborong Aksesori Wanita | Pemborong Tudung | Pemborong Pakaian Kanak2
     
  1. Katy 3 - Fri 22/Jun/2012, 1:33pm
    saya boleh bekalkan kain pasang, tudung dan keronsang..nur 288 dr mana ye? kalau minat, email ke katy_cp@yahoo.com  
  2. Kejora Fitra - Fri 22/Jun/2012, 2:07pm
    berminat boleh layari www.bungacute4u.blogspot.com  
  3. Syah 7 - Fri 22/Jun/2012, 2:21pm
    Salam dan Selamat Sejahtera

    Dengan hanya bermodalkan RM15 ringgit anda akan dapat A & B iaitu:


    A. Member sophieparis seumur hidup

    Antaranya kelebihan adalah:
    1. Diskaun 20% setiap pembelian dan beberapa insentif yang lain
    2. Produk fesyen seperti beg tangan, kasut, barangan penjagaan diri, kecantikan dan pakaian dan pelbagai lagi..
    3. Barangan akan diupdate setiap 45 hari.
    4. baru 5 bulan dalam pasaran Malaysia dan 15 tahun di Asia
    5.percuma sistem online

    B. Peluang menjadi rakan niaga bersama sophie paris

    4time@full time, bagi student ipt atau yang bekerja kerajaan, swasta, kilang, salesman,salesgirl
    dan yang inginkan pendapatan sampingan,
    pemilik perniagaan fesyen@butik, peniaga booth, dan lain-lain
    antaranya:
    1. Consignment disediakan
    2. Bonus jualan sehingga 21%
    3. Peluang untuk melancong ke asia dan eropah, cash award, laptop dan sebagainya
    dan pelbagai lagi yang disediakan
    4.Peluang untuk membuka outlet ditempat sendiri..
    5. percuma sistem online

    terbuka kepada semua penduduk malaysia..
    KL,Selangor di alu-alukan

    untuk keterangan lanjut atau appoinment sila hubungi:
    017-3937659 shah (person incharge)
    www.sophieparis.com.my (catalog)
    recruitmentsophieparis@yahoo.com (email)
    MB0026466K05 (referral)  
  4. Fazil 3 - Fri 22/Jun/2012, 2:49pm
    tumpang iklan
    kami menerima tempahan utk jahit baju kurong/melayu dll/kedai kami di Wangsa Maju
    0125362281  
  5. Ros 20 - Fri 22/Jun/2012, 4:21pm
    saya menjual pakaian kanak -kanak secara borong.. Sila ke link:
    https://www.facebook.com/pages/MyBabyHouse/145375302199553

    terima kasih  
  6. Neo 3 - Fri 22/Jun/2012, 4:33pm
    Product 4Life untuk menjana pendapatan Dan juga menjaga kesihatan yang mana telah terbukti sejak 2002. Sesuai untuk usia remaja, dewasa n warga emas. Hubungi 0172295201  
  7. Noor Hasni - Sun 24/Jun/2012, 3:37am
    Jualan Borong Pakaian Bayi & Kanak-Kanak Termurah

    Website : http://borongpakaianbaby.blogspot.com  
  8. Zainasisters Collection - Sun 24/Jun/2012, 11:42am
    salam sy dari zainasisters collection. saya dari pulau pinang dan mempunyai sebuah kedai di 1st avenue. saya memerlukan pembekal baju kurung siap utk wanita dewasa n kanak2 serta baju melayu yg bminat utk meletakkan produk anda dikedai saya secara consignment semperna bulan ramadhan yg akan menjelma ini. jika bminat blh hubungi sy di 012-5543512 / 012 4834515.  
  9. Maryamh - Sun 24/Jun/2012, 12:54pm
    salam
    saya supply sampin songket (jenis sarung) utk kanak-kanak dan songkok. Boleh emel ke izzuddin2003@gmail.com utk request gbr dan quotation. TQ  
  10. Amy 198 - Sun 24/Jun/2012, 4:09pm
    tmpng lalu..
    saya ada kedai separuh/suku utk disewa di bwh lrt..ramai org lalu..sesuai utk jual tudung ..beg tgn,selipar dan aksesori
    sewa bwh 1000
    berminat sms or kol 017 2833 720
    sapa cpt dia dpt  
  11. Adib 9 - Sun 24/Jun/2012, 4:47pm
    http://adeena-apparel.blogspot.com/

    http://www.facebook.com/aa.apparel  
  12. Norlizah Bt Mohd Taib Azman - Sun 24/Jun/2012, 4:49pm
    salam...tumpang iklan yee...
    saya ada jual tudung dan juga t-shirt muslimah scr online...sila la jenguk ke fb saya http://www.facebook.com/profile.php?id=100003969468708  
  13. Melia 3 - Sun 24/Jun/2012, 9:47pm
    sy boleh supply handbag
    amelia_natasya07@yahoo.com  
  14. Arui Na - Sun 24/Jun/2012, 11:59pm
    Saya pemborong tudung bawal original dari kelantan dengan harga yang paling comey! Anda boleh membuat pilihan warna tudung.Tudung kami juga boleh ditukar patern @ dikembalikan berdasarkan terma dan syarat. Berminat pm saya 0176194964 atau email muna_jeyjey@yahoo.com.my  
  15. Yana 9 - Mon 25/Jun/2012, 8:51am
    radi 3
    ur page tu xde contact number yer...  
  16. Nuha Apperals - Mon 25/Jun/2012, 9:46am
    Pure English Cotton, Tudung Bawal blh saya di
    email nuha.mih@gmail.com.  
  17. Zulia Collection - Mon 25/Jun/2012, 10:58am
    antr kain kat zuliacollection blh jht tudng cll 0123098451  
  18. Ctsuraya - Mon 25/Jun/2012, 3:30pm
    boleh tgk link fb ct..
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=150959171707079&set=a.150956665040663.31938.100003789912389&type=1&theater
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=150962268373436&set=a.150961825040147.31943.100003789912389&type=1&theater  
  19. Alya 19 - Tue 26/Jun/2012, 7:19pm
    assalam...
    saya membekalkan borong perfume grade AAA dari dubai n produk kecantikan naturactor original dri china yg sedang hangat dperkatakan sekarang..untuk borong..minimun 12 pcs untuk tiap produk(boleh campur)

    borong perfume/naturactor
    rm30 tiap satu

    postage berdasarkan berapa total berat yg awl ambil..

    untuk melihat catalog bole pergi di fb saya..kalau berminat..boleh terus pm fb ya.
    http://www.facebook.com/starcandy.stuff

    thanks..♥♥♥  
  20. Zuhaida 2 - Wed 27/Jun/2012, 12:57am
    salam.saya pembekal bag tangan gucci,lv,coach,dg harga yg murah.
    boleh lawati fb saya http://www.facebook.com/lelong.jualanmurah?ref=tn_tnmn  
  21. Butikmemories56 - Thu 28/Jun/2012, 12:55pm
    salam. kami pembekal pelbagai jenis tudung dari kelantan. harga ditawarkan amat murah untuk menjadi pembekal/pemborong tudung. sesuai utk bisnes hari raya ini. berminat cll sy 019-5283446. stok masih byk dan terhad jika lambat.  
  22. Nad 3 - Fri 29/Jun/2012, 1:44pm
    fb: captivatedillusion tq  
  23. Sitiaimancollections - Fri 29/Jun/2012, 4:21pm
    saya adalah pemborong tudung,baju kurung,jubah..
    sila layari blog saya..banyak pilihan

    http://sitiaimanenterprise.blogspot.com  
  24. Aisyah 84 - Fri 29/Jun/2012, 10:54pm
    KOLEKSI BARANG KEMAS MURAH (NOAHSHOPPE)

    Belian BORONG (RM 100 KE ATAS) DISKAUN sehingga 30%
    Belian BORONG (RM 500 KE ATAS) DISKAUN sehingga 50%
    Belian BORONG (RM 1000 KE ATAS) DISKAUN sehingga 65%

    Juga Menawarkan PAKEJ EKONOMI IAITU SET A, B, C, D & E Mengikut Citarasa & Bajet Pelanggan

    Untuk melihat Katalog & Harga Borong boleh Layari Facebook
    http://www.facebook.com/pages/Barang-Kemas-Murah-Noahshoppe/351457211572041
    Email : noahshoppe@yahoo.com

    Sebarang pertanyaan sila hubungi 0139133290/0179993864(Aisyah)  
  25. Roy 65 - Sat 30/Jun/2012, 5:25am
    saya menjual dan membekal pakaian wanita. bole hubungi menerusi facebook

    https://www.facebook.com/RoysWardrobe  
  26. Anggerik Hani 2 - Sat 30/Jun/2012, 1:32pm
    salam.
    saya ada mejual pakaian kanak2 bawah 6 tahun secara borong dan runcit.

    layari: www.anggerikhanishoppe.blogspot.com.  
  27. Mak Jenab - Mon 2/Jul/2012, 3:57pm
    hi! kalau tgh carik sandal raya, brand FitFlop yang tengah 'in' sekarang ni. boleh view dkt page ni ya. tq

    http://www.facebook.com/honeyandsugarland  
  28. Shazu - Wed 4/Jul/2012, 8:33pm
    ingin mendapat pakaian lelaki ala ramli sarip kualiti butik tp harga borong sila email sy shazu84@gmail.com  
  29. Blousehouz - Thu 5/Jul/2012, 12:12am
    Salam, Kami merupakan pemborong Tudung Lycra Korea (AAA) dan harga borong kami serendah RM 6.00.
    Lawati:
    http://blousehouz.blogspot.com/

    Emel:
    blousehouz@gmail.com

    Terima Kasih.  
  30. Forex Trader 5 - Thu 5/Jul/2012, 6:17pm
    assalamu'alaikum puan ,insyaALLAH syrikat kami boleh bekalkan keronsang mutiara asli dan barang2 perhiasan berasaskan mutiara... emelkan kpd kami mukminempirebiz@gmail.com  
  31. Azmila - Fri 6/Jul/2012, 4:15pm
    cube layari mahkowanitamuslim.blogspot.com utk tudung2 dgn trend n corak yg tkini...kualiti sehebat ariani tp jauh lbih murah!!!  
  32. Nad 28 - Sat 7/Jul/2012, 9:11am
    kalau nk berniaga kasut flat boleh call amy 0176291728
    harga borong dari RM15-RM13 per pcs  
  33. Deedee - Mon 9/Jul/2012, 1:00am
    Deedee corner ada menjual Handbag holder... berminat boleh view produk di http://deedee-corner.blogspot.com/... harga borong boleh bincang... produk disertakan dengan kotak yang comel pada harga yang berpatutan... (",)  
  34. Nad 28 - Wed 11/Jul/2012, 1:44pm
    http://sistablood.blogspot.com/  
  35. Zul Hafiz 3 - Thu 12/Jul/2012, 1:55pm
    saya bekal high heels dari china..
    zulnhafiz@gmail.com  
  36. Shah 170 - Fri 13/Jul/2012, 1:19pm
    sy boleh bekalkan baju kelawar dari kelantan...design sgt menarik...memang tiada di tempat lain...

    dapatkan cara paling berkesan untuk tingkatkan sale tudung...terbukti berkesan

    http://tinyurl.com/megasale2012  
  37. Fschanteque - Fri 13/Jul/2012, 2:45pm
    salam. kami FSchanteque membekalkan pelbagai jenis tudung bawal, awning, inner, shawl, pashmina dan aksesori tudung.

    boleh email ke fschanteque@gmail.com.  
  38. Nor 71 - Fri 13/Jul/2012, 3:50pm
    baju kurung cotton polkadot
    sepasang = rm55
    2 pasang = rm100
    8 pasang ke atas = rm35/each
    http://www.facebook.com/KurungComel  
  39. Nur Shahirah - Fri 13/Jul/2012, 5:32pm
    BAGI YANG BERMINAT MEMBELI TUDUNG BAWAL DENGAN HARGA BORONG..
    KINI PEMBELIAN BORONG DIBUKA..
    BOLEY MENJALANKAN JUALAN KECIL-KECILAN..
    HARGA MURAH-MURAH...
    TUDUNG BAWAL PELBAGAI JENIS DIJUAL DENGAN HARGA SEKODI..
    KOS PENGHANTARAN PERCUMA...

    TUDUNG BAWAL PLAIN - RM160 SEKODI
    TUDUNG BAWAL 2/3 TONE - RM180 SEKODI
    TUDUNG BAWAL MATAHARI - RM240 SEKODI
    TUDUNG BAWAL TONE CROWN BATU - RM400 SEKODI

    BERMINAT BOLEY PM OR DIRECT CONTACT 0194713761  
  40. Iman Closet - Mon 16/Jul/2012, 10:33pm
    layari liltinycloset.blogspot.com atau email liltinycloset@yahoo.com

    agen dropship juga di alu2 kan.
    tq  
  41. Akhbar 2 - Tue 24/Jul/2012, 4:30pm
    tudung bawal 2tone rm130 sekodi
    tudung bawal 3tone rm130 sekodi

    berminat/pertanyaan...0139936588  
  42. Akhbar 2 - Tue 24/Jul/2012, 4:39pm
    tudung bawal sekodi 2tone=rm130

    tudung bawal sekodi 3tone=rm180

    hubungi.....0139936588...tq:)  
  43. Mohd Rizuanizam - Fri 27/Jul/2012, 9:22am
    bju kurung kank 6bln - 6 thun rm30 sehelai...harga borong serendah rm20 sehelai...rizuanizam.razak@gmail.com  
  44. Soly - Sat 28/Jul/2012, 5:37pm
    wholesale korean latest design bad and shoes

    im looking anyone who interested in making online business in FB or blog.

    Our product are directly from china and cheapest price be guaranteed.

    Min order : 10 pieces..

    Email me at lili.popscute@gmail com
    to get the product's catalog.  
  45. Mie Belon 2 - Mon 30/Jul/2012, 6:45am
    bminat mmbuka bnz emas korea?hbgi nur 0124865210..brg bkualiti,tahan lama,murah,byk patern terbaru...100%patern emas 916..untung bganda...cepat sementara stok masih ada..  
  46. Muhamad 32 - Tue 31/Jul/2012, 1:09pm
    Jersi bolasepak kanak kanak dan dewasa.harga borong serendah rm13.5 sila ke www.facebook.com/kedaijersidotmai atau emel cujankedaijersi@yahoo.com.  
  47. Namirah 2 - Thu 2/Aug/2012, 2:31am
    sy boleh bekalkan handbag yg comel dengan harga terendah. beli borong (minimum 4 pieces sahaja).

    boleh email ke : mae_maey@yahoo.com utk dapatkan harga terendah ! :)  
  48. Shalaila - Wed 12/Sep/2012, 12:45pm
    sy boleh supply tdung..macam-macam ade..tudung dijamin kualiti dan setanding dengan tudung2 ternama tau..sy boleh sediakan tudung mengikut permintaan pelanggan..juga terdapat kerongsang utk dipadankan ngan tudung..berminat sila hubungi sy 017-7544904 @ shalaila_85@yahoo.com... penghantaran percuma...
    terima kasih  
  49. Zack 251 - Sun 16/Sep/2012, 5:11pm
    tudung secara murah2
    dapatkan pelbagai jenis tudung secara borong dan pghantaran percuma di seruh malaysia
    0193025277  
  50. Zaharibj - Sun 16/Sep/2012, 5:33pm
    stock clearance untuk leather handbag, 60% tawaran potongan harga....lawat ke
    http://leatherworld2u.blogspot.com/p/produk.html
    Stok terhad... call 0133914176.
    Stor di taman puchong intan.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!