Mencari Supplier Frozen Food (Yong Tau Fu/Steamboat)
Trailblazer - Fri 18/Feb/2011 11:44am [Last Comment]
As Salam

saya sedang mencari supplier/wholesaler utk produk frozen food (yong tau fu/steamboat) sekitar KL. Saya memerlukan quotation serta jenama produk (tidak kira brand apa - janji halal).

Sila tinggalkan email/contact no utk saya hubungi atau emelkan quotation ke trailblazer.genist@gmail.com.

Niche: Bisnes Steamboat | Produk Sejuk Beku | Bisnes Restoran
     
  1. Sue Hafim - Fri 18/Feb/2011, 12:29pm
    saya ada produk fried dumpling (wantan), jika berminat secara serius email kpd saya sale.adsnet@yahoo.com  
  2. Abuhakim - Fri 18/Feb/2011, 3:35pm
    saya ada bebola daging dan ayam. shah
    019-6370069
    abuhakim75@yahoo.co.uk  
  3. Mr Aizuddin - Fri 18/Feb/2011, 7:06pm
    salam..sy boleh dapatkan en lebih seratus jenis produk..bole sy tahu encik dr area mana? syarikat sy menghantar area2 shah alam dan klang buat masa ini.tq  
  4. Trailblazer - Mon 21/Feb/2011, 11:34am
    Mr Aizuddin, saya dari Sg. Besi. boleh emelkan quotation ke emel address saya.  
  5. Azwan2 2 - Mon 21/Feb/2011, 10:49pm
    saya ade membekalkan telur puyuh utk kegunaan individu mahupun berniaga. harga terbaik dari ladang.

    0136037650 azwan  
  6. Shai Rahman - Tue 22/Feb/2011, 11:36pm
    tuan saya dari cheras boleh email quoatation
    email ke ria_shai@yahoo.com  
  7. Haslina 11 - Sun 27/Feb/2011, 4:35pm
    Mr Aizuddin..
    Boleh bagi email?sbb saya dah lama cari supplier mcm ni..tq
    inasmish@yahoo.com  
  8. Ann 26 - Thu 3/Mar/2011, 4:15pm
    En. Aizuddin..
    Boleh emelkan quotation pada saya sebab saya dah lama cari supplier mcm ni..tq

    syg.baby@yahoo.com  
  9. Brutsc9 - Sun 6/Mar/2011, 12:23am
    Mr.Aizudin plz emelkn quotation list kt sy..sy dr Puchong.biosc9@yahoo.com  
  10. Hanapi08 - Thu 10/Mar/2011, 3:41pm
    n. Aizuddin..
    Boleh emelkan quotation pada saya sebab saya dah lama cari supplier mcm ni..tq

    hanapi08@gmail.com  
  11. Fauzi 19 - Fri 11/Mar/2011, 12:59am
    EN Aizuddin,

    Emailkan quotation ke fauziseal@yahoo.com.my. Urgent..  
  12. Sudirman 5 - Sat 12/Mar/2011, 10:07am
    salam En Aizuddin, tlong emailkn pada saya qott sudirman29@gmail.com thks  
  13. Ricca - Mon 14/Mar/2011, 1:10pm
    Mr.Aizudin plz emelkn quotation list kt sy..sy dr Pahang. aoteat@gmail.com  
  14. Anna 26 - Thu 17/Mar/2011, 7:15pm
    Saya boleh bekalkan kuah rojak kalau berminat...  
  15. Anna 26 - Sun 20/Mar/2011, 10:01pm
    Mr Aizuddin..
    Boleh emailkan kepada saya...rohanaedi@gmail.com
    Saya perlukan pembekal..saya dari Kuching sarawak  
  16. Samsul Bahari 2 - Tue 22/Mar/2011, 3:03pm
    En Aizuddin,boleh emelkan quotation ke emel address saya.acoi_abie@yahoo.com  
  17. Braun Glitz - Wed 23/Mar/2011, 12:15pm
    en aizuddin, email kt saye skali...misz_miraclez@yahoo.com  
  18. Ct Abi - Sat 2/Apr/2011, 11:46pm
    salam...
    Mr Aizuddin....boleh emelkn quotation kpd sy...pito_shark@yahoo.com  
  19. Alden Martenez - Tue 5/Apr/2011, 1:07am
    saya pembekal udang kertas laut dan ketam suri dari sabah, sedang beroperasi di sekitar lembah klang.. tolong email saya alden_martenez@yahoo.com  
  20. Anne 47 - Fri 15/Apr/2011, 2:14pm
    Mr Aizuddin. Boleh email kpd sy senarai/jenis dan harga stmbt. T.kasih.
    winonanne@gmail.com  
  21. Khalifah Khuzaifah - Sat 16/Apr/2011, 12:27pm
    sya adalah pgusaha cendawan tempura utama di smenanjung,lgipun cendawan tempura(frozen food)adalah yg terkenal skarang,ada bnyak jenis perisa yg sdap,serta berhasiAT...0176830360....  
  22. Z Rol 2 - Tue 19/Apr/2011, 11:21am
    Mr Aizuddin..

    Boleh emailkan maklumat lanjut?
    sbb saya sedang mencari supplier mcm ni..
    tq

    primapesona@gmail.com  
  23. Zans - Tue 19/Apr/2011, 12:52pm
    En Aizuddin,
    Emailkan quotation Yong Tau Foo / Steamboat pada saya di zansmotorsports@gmail.com  
  24. Azer 2 - Thu 21/Apr/2011, 12:42am
    sallam en Aizuddin,
    mohon email sy quotation utk Steamboat & Yong Tau Foo halal. Sy beroperasi di Shah Alam. email sy di mohdazershah@yahoo.com
    tk  
  25. Zazascarf - Sat 7/May/2011, 11:33am
    boleh emailkan details tak...
    URGENT
    saya nk mula bniaga 1/6/2011
    tapak dah setup..
    produk2 steamboat belum ade lagi...
    TQ  
  26. Makcikzai - Mon 9/May/2011, 1:33pm
    makcik nk gak, en.aizuddin bagilahno phone, or sms makcik 0192034336  
  27. Leena 4 - Wed 11/May/2011, 10:00am
    aizuddin.. harap dapat email quotation ke heleena78@hotmail.com. TQ.  
  28. Nurul Husna 5 - Sun 15/May/2011, 11:58pm
    salam..sy ada membekalkan yong tau foo & sos yong tau foo yg enak lg halal keluaran bumiputra-hubungi saya 017-6411369@email-a.j.inovatif@gmail.com  
  29. Adiq - Tue 17/May/2011, 6:10am
    Mr Aizuddin..
    Boleh emailkan maklumat lanjut?
    sbb saya sedang mencari supplier mcm ni..
    tq  
  30. Rafiq 5 - Mon 23/May/2011, 3:31am
    hai,

    saya wakil dari syarikat Nebula Horizon sdn bhd mempunyai kilang steamboat dan berpengalaman luas dlm pemasaran barang sejuk beku

    sila lawati blog kami utk maklumat lebih lanjut atau hubungi saya

    http://www.steamboatfactory.blogspot.com/

    Rafiq
    board manager region east
    0177040948  
  31. Marsilah - Tue 24/May/2011, 5:03pm
    En. Aizuddin,
    Saya juga sedang mencari supplier bahan2 yong ni, tp kalu di JB bole hantar tak?
    bole email listing & quotation produk2 kpd saya: marcella_zkr@yahoo.com
    thanks  
  32. Sofian Aziz - Fri 8/Jul/2011, 5:21pm
    salam tuan yg mulia,

    boleh email semua jenis dan senarai harga kalau boleh sos dan sup sekali(cara nk buat)nak blajar kalau boleh.

    mail : sofian.aziz11@yahoo.com

    tq, wasalam,  
  33. Yatiza Lizawati - Mon 11/Jul/2011, 6:22pm
    maaf tumpang lalu...saya adalah supplier
    produk otak2,sata,pulut panggang,mini kebab,popia otak2,popia sata...pada peniaga yg baru mula berniaga/dah lama berniaga di alu-alukan...produk dijamin sedap dan berkhasiat..hubungi yati 019 2417180  
  34. Aaptenken - Sat 27/Aug/2011, 10:59pm
    Salam En. Aizuddin,

    Sy sedang mencari supplier yong tau fu halal bg perniagaan kami. Berminat utk mendapatkan quatation produk2 drp pihak tuan. TQ :)

    Email:aaptenken@yahoo.com  
  35. Alhijrah 2 - Thu 15/Sep/2011, 12:16am
    en aizuddin, boleh email ke serbanika_link@yahoo.com  
  36. Finnamajid - Tue 8/Nov/2011, 4:55pm
    Salam
    Saya pun berminat nak buat bisnes ni.
    Saya dr klang.
    mintak jasa baik En.Aizuddin kita email quotation di email saya funky_finna@yahoo.com.my
    atau jasa baik Trailblazer fwdkan quotation tu.

    "sharing is caring" =)
    thanks.  
  37. Nathrah Nawawi - Mon 12/Dec/2011, 3:56pm
    Salam En. Aizuddin,

    Sy sedang mencari supplier yong tau fu halal bg perniagaan kami. Berminat utk mendapatkan quatation produk2 drp pihak tuan. TQ :)....nathrah77@yahoo.com.my  
  38. Sairul 2 - Wed 25/Jan/2012, 3:41pm
    salam en. Aizudin

    boleh saya dapatkn quotation , emelkan kpd sairulazam@gmail.com  
  39. Faizal Yusof - Wed 22/Feb/2012, 10:55am
    Salam En. Aizuddin,

    Saya pun berminat juga, boleh e-mailkan quotation ke baifaizal@yahoo.com.my

    TQVM  
  40. Lalia - Thu 23/Feb/2012, 4:56am
    asmkm en aizudin,
    saya berminat juga. boleh tlg email quotation ke simply.lalias@gmail.com tq  
  41. Hilal - Thu 12/Apr/2012, 8:55am
    salam en Aizudin,
    saya sedang mncari pembekal barangan steamboat juga. boleh tlg email quotation ke halimjasmi@gmail.com tq  
  42. Sheisla - Wed 18/Apr/2012, 12:02pm
    Hikmah Food Specialities..
    membekalkan produk yong tau foo keluaran bumiputera..

    boleh cek blog ni :http://hikmahfood.blogspot.com/2010/02/selamat-datang.html  
  43. Usahamaju - Tue 5/Feb/2013, 4:43pm
    En Aizudin,

    boleh email saya produk dan senarai harga ....


    terima kasih

    salam..sy boleh dapatkan en lebih seratus jenis produk..bole sy tahu encik dr area mana? syarikat sy menghantar area2 shah alam dan klang buat masa ini.tq  
  44. Hafiz 508 - Tue 26/Feb/2013, 11:47am
    salam semua..

    saya juga memerlukan supplier bagi bahan yong tau foo dah kuahnya..
    minta emailkan produk da senarai harga.tq

    hafiz 0196581288 s.alam area
    are_pek_zz@yahoo.com  
  45. F M Enterprise 2 - Mon 3/Jun/2013, 6:36pm
    Kami mencari pembekal halal ytf utk jualan.
    En Azudin tolong email list n harga ke:
    Norfarizashamsudin@gmail.com.
    Terima kasih.  
  46. Kota - Mon 28/Oct/2013, 1:56pm
    Kami pembekal kopi yusmira...boleh hubungi kami 0197222259  
  47. Ieda Roses - Tue 6/May/2014, 2:43pm
    sallam en Aizuddin,
    mohon email sy quotation utk Steamboat & Yong Tau Foo halal. iedaroses@yahoo.com  
  48. Owen Lai - Sat 6/Jun/2015, 12:06pm
    hi, slm sejahtera. sya sedang mencari supplier frozen food steamboat (halal) untuk business saya di Slim River, Perak. Klu sesiapa minat deal with me sila hubungi 0163220354 owen lai atau email ke bestdiy33@gmail.com. Tq  
  49. Hamsa Golden Venture - Sun 27/Dec/2015, 6:08pm
    Salam, ada supplier frozen food (Daging, Hotdog, Bebola ikan, Bebola daging dan lain-lain) untuk steamboat (Halal) di Selangor? Nak termurah... Boleh email quotation hamsagoldenventure@gmail.com atau whatsapp 0193682678 (Asri)... Terima Kasih...  
  50. Suhaimi Md Salleh - Thu 26/Oct/2017, 6:27pm
    Email kan Saya Quotation utk , Frozen Yong Tau Foo (frozen/fresh) complete bersama Sauce.

    suhaimi@dion.com.my  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 52 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.