Mencari Pembekal untuk Barang yang Saya Boleh Jual di Singapore
Aizara - Wed 25/Oct/2017 10:50am [Last Comment]
Saya ingin mencari pembekal dari mana-mana yang boleh Jumpa atau hantar di Bahagian Johor. Pembekal seperti
•Baju wanita yang Trend dan bukan Baju kurung.
•Kasut wanita/lelaki
•Minyak Wangi
•Buku Novel/Stationery/Beg sekolah
•Susu bayi/Pempers/Makanan Bayi/Mainan
•Aksesori Wanita/Lelaki
•Barang makan (Kerupuk)
•Contact Lens
•Shampoo/Sabun Badan/Cuci Muka
•Barang rumah (Sabun cuci Baju,Cawan,Pinggan Set,Kuali,Periuk)

Untuk sesiapa yang mencari Agent untuk promote kan barang anda di singapore, saya boleh. Tapi kita mesti selalu berhubung melalui whatsap atau Telegram. Saya tak suka yang jarang active.
Saya perlukan a few pictures seperti barang yg anda mahu saya promote kan disini.

Buat Pembekal :
Saya mahu pembekal yang boleh bekerja sama sepanjang waktu dan yang selalu active di whatsapp atau Telegram. Senang kalau saya nak check stock.

Boleh comment sini bagitahu Saya juga barang yang awak promote tu ye.

Salam Ikhlas,
Terima kasih

Niche: Pembekal Barang Runcit | Kedai Runcit Dan Serbaneka
     
  1. Sales Aura Embun - Wed 25/Oct/2017, 11:08am
    Whatsapp 016-9143252  
  2. Mohd Zairy Moktar - Wed 25/Oct/2017, 11:21am
    whatsapp 019 2343424  
  3. Alhayqal - Wed 25/Oct/2017, 11:24am
    Whatsapp 0149877336  
  4. Nazri 379 - Wed 25/Oct/2017, 5:35pm
    Whatsapp Azrie
    01123173438  
  5. Rohaida Shaari 3 - Wed 25/Oct/2017, 9:23pm
    wssap 010 3812782...produk Nurraysa komestik kecantikan dan kesihatan  
  6. Kay Yah - Wed 25/Oct/2017, 10:57pm
    wasap kami.. 017 7612407
    tudung customade dan pre order..  
  7. Ai Di 10 - Thu 26/Oct/2017, 4:42am
    Whatsapp +66980900980
    Produk dri Thailand  
  8. Yusri 105 - Thu 26/Oct/2017, 11:02am
    whatsaap 01139703877  
  9. Spabergerak - Thu 26/Oct/2017, 11:07am
    01158382627 kasut berjenama  
  10. Putri Madirah - Thu 26/Oct/2017, 2:51pm
    0177590132  
  11. Aizara - Thu 26/Oct/2017, 4:39pm
    Terima kasih  
  12. Cylee - Fri 27/Oct/2017, 12:00am
    Kerepek pisang Dan ubi kentang (BBQ) whatsapp 019 5259579  
  13. S M Barakhah Food - Sat 28/Oct/2017, 12:23am
    S&M Barakhah Food - 0193486391 - Cassava chips, origin Bandung, Manufacturer Maicih, ready Halal Cert/GMP/Barcode/Nutrient Fact.  
  14. Sniper - Sat 28/Oct/2017, 8:56pm
    Whatapps saya 0182262080  
  15. Izah Nae - Mon 30/Oct/2017, 7:57am
    whatsapp sy 0199870284. saya jual keropok  
  16. Hayatiomar - Tue 31/Oct/2017, 5:18am
    Saya membekal makanan ringan, barangan plastik, mainan, stationary, perkakas dapur, tools, pakaian bayi.. Boleh wasap dan telegram sy 0132505674  
  17. Zurayusof - Thu 2/Nov/2017, 10:55am
    saya berminat. membekal pakaian kanak2 dan dewasa. pati durian belanda. roti sosej, mini pizza, chicken floss & muffin. whatsapp saya 0166430432  
  18. Aizurahamidon - Fri 3/Nov/2017, 12:17pm
    Assalam..sy adalah pembekal ikan kering pontian dan labu manis....
    Pm sy www.wasap.my/60127553637  
  19. Saifudin 8 - Sun 5/Nov/2017, 3:45am
    Salam.. saya pemborong dan peruncit aneka jenis kerepek.. whatapps saya 0176989671 din  
  20. Roslan 26 - Thu 9/Nov/2017, 2:52pm
    Minuman tin 250ml ENERGY DRINK dan ikan bilis kopek made in Langkawi
    Hubungi 012 2854493  
  21. Jassmine 5 - Sun 12/Nov/2017, 10:17pm
    Barang runcit kegunaan harian dapur. Jassmine 018-7740 145  
  22. Arieanna 2 - Tue 21/Nov/2017, 5:16pm
    Wasap saya
    012-7777432  
  23. Ruhayza - Wed 22/Nov/2017, 5:49pm
    Boleh whatsapp saya 0197142752  
  24. Careline ptg - Fri 24/Nov/2017, 9:28pm
    Udang kertas RM25.00 sekilo (200 ekor sekilo) berminat wasap my/60196580701/udang_kertas  
  25. Noraini 197 - Fri 24/Nov/2017, 11:39pm
    Pomade siap sticker rm3.30 untuk 1tin..
    Min 100tin rm330..

    Ada 10 flavour.. Boleh whatsapp 0183721297
    Saya area Kuala lumpur  
  26. Mojako - Sun 10/Dec/2017, 11:36am
    IKAN BILIS BOLEH WASAP SAYA 0182249887  
  27. Azmi Aziz 8 - Sun 10/Dec/2017, 1:46pm
    Saya pembekal pewangi kereta. 2 tahun beroperasi. 0136984091  
  28. Shahan - Thu 14/Dec/2017, 9:15pm
    Kerepek , otak otak, keropok lekor dan kuih pengeram. you can email me at hanfarsg@gmail.com dan i give you my number and you can come to our place to see the things at taman perling.  
  29. Syed Nasir 4 - Sun 17/Dec/2017, 9:12pm
    assalamualaikum.
    whatsup jufray di talian 0187704294
    produk dexandra dan pomade  
  30. Hafiz 689 - Sat 23/Dec/2017, 1:39pm
    wassap saya tuan..saya ada produk yg rare untuk tuan marketkan di singapore 0196141178  
  31. Suhaila Bte Saudi - Wed 10/Jan/2018, 12:13pm
    Utk roti canai segera . Saya di batu pahat johor. InshaAllah saya boleh bagi kerjasama dengan tuan. Call/whatsapp 0127855079 atau email aefoods2009@hotmail.com  
  32. M K Nazri - Sun 14/Jan/2018, 4:43pm
    Salam, sy pembekal/pemborong/peruncit pelbagai jenis kerepek dlm kuantiti bundle 5kg,mohon utk hubungi sy di talian 012-6107853 nazri TQ  
  33. Haikal Jamaluddin - Mon 22/Jan/2018, 6:31pm
    Salam

    Saya dari Madu 3 Sdn Bhd #madushuibviral (shuibsepahtu) . Kami berhajat ingin mencari pengedar yg sah ke singapura.
    Hubungi saya jika berminat.
    0167784648 - Haikal atau email haikaljamaluddin@gmail.com  
  34. Faiz 615 - Fri 26/Jan/2018, 11:50am
    Sy ade perfume edp, tali pinggang lelaki, cluth bag lelaki, handbag, wallet, makeup, bagpack dll yg bole supply kpd encik. Sy selalu aktif do whatsapp 24 jam. Pape ley whatsapp sy faiz 0109240237  
  35. Ahmad Hafiz 8 - Sun 4/Feb/2018, 8:46am
    Membekal
    1. Kerepek berperisa
    2. Ikan keli
    3. Roti
    4. Biskut
    Boleh hubungi di 0133002528(whatsapp&telegram)  
  36. Muhammad Haziq 12 - Tue 13/Feb/2018, 11:09am
    boleh whatapps saya di 0122374249  
  37. Hidhri - Tue 20/Mar/2018, 4:17pm
    Saya pembekal makanan chinese halal Dim Sum.
    Contact / whatsapp 0197577866  
  38. Didie 38 - Thu 29/Mar/2018, 2:39am
    saya pengedar cookies raya 0107012001  
  39. Mazreen Bin Berahim 2 - Sat 31/Mar/2018, 1:31pm
    Berkat global makmur enterprise.. Pembuat dan pemborong makanan tradisonal inang inang / belacan 012 2500570/ 016 6405090  
  40. Wan Seri - Thu 19/Apr/2018, 11:26am
    Saya pembekal Dodol klask, dodol durian , keropok ikan rangup, tumpi kacang tanah, tumpi kacang hijau, tumpi kacang dal.

    no hp saya 0182903234 - seri.  
  41. Farid 351 - Sat 21/Apr/2018, 11:53am
    saya pembekal bawang goreng
    0177532951  
  42. Jassmine 5 - Thu 10/May/2018, 10:09pm
    Assalamualaikum Aizara. boleh wasap saya 018-7740145. saya ada produk yg boleh dipasarkan ke Singapore. Terima Kasih  
  43. Helmi 81 - Wed 13/Jun/2018, 11:47am
    Salam aizara.. Saya ada brg yg kat atas utk msuk ke Singapore.. Wassap sy 013 2406995  
  44. Mofar88 - Wed 13/Jun/2018, 1:07pm
    Mohd Faizal, pembekal Jus Mangga kualiti import.. stok order boleh lebih dari Satu kontena..

    0173843963  
  45. Pzan - Sun 29/Jul/2018, 4:15pm
    Kami adalah syarikat bumiputera yang membuat kerja2 stamping semua jenis timbang sukat dan berat,kami juga ada menjual dan servis semua jenis timbang.sila hubungi kami 0137176787  
  46. Azila 92 - Wed 19/Sep/2018, 4:30pm
    Assalammualaikum..hai saya Azila dari Batu Pahat.. saya boleh membekalkan makanan ringan seperti :

    Bubble coklat in jar
    Kerepek bawang/ubi dll
    Rumpai laut
    Popia cheeszy
    Aneka biskut raya

    Bole hubungi saya melalui whatsapp /call ke 0182854877  
  47. Saiful Anuar 13 - Thu 27/Sep/2018, 11:22pm
    Assalamualaikum saya ada membekal isi kerang fresh dari laut pontian..harga tiptop..
    0127264987 saiful  
  48. Bukitdagangenterprise - Fri 28/Sep/2018, 9:40am
    Salam. Saya pembekal Udang Putih terus dari kolam di johor. Ada pelbagai saiz dan harga boleh dirundingkan. Whatsupp saya 0187743031. Lokasi Ulu Tiram, Johor  
  49. Jurianey Gorokang - Tue 9/Oct/2018, 4:14pm
    0122387317  
  50. Syahmi 38 - Wed 10/Oct/2018, 3:33pm
    Saya pembekal benang jahit baju whatsapp saya 0163720578  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 68 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)