Mencari Pelabur Kedai Tayar
Wadie 143 - Fri 29/Nov/2019 10:04am
MENCARI INVESTOR DALAM PERNIAGAAN KEDAI TAYAR

Ciri2 perniagaan yang sedang dijalankan
NILAM TYRE SERVICE CENTRE merupakan sebuah kedai tayar yang menjalankan perniagaan menjual tayar terpakai, jajaran roda kenderaan, servis minyak hitam, suspensi dan perkara2 yang berkaitan servis ringan kenderaan.

Saya yang merupakan pemilik Nilam Tyre Service Centre sedang mencari pelabur untuk menambah stok perniagaan saya iaitu menjual tayar baru kenderaan.

SYARAT- SYARAT PELABURAN
Pelaburan permulaan serendah Ringgit Malaysia sepuluh ribu (RM 10,000.00).
Peratus pembahagian keuntungan sebanyak 60% kepada Nilam Tyre Service Centre dan 40% kepada pelabur.
Risiko kerugian yang akan ditanggung oleh pelabur hanyalah jika di mana keadaan stok tidak terjual tetapi harga pasaran tayar jatuh menjunam.
Lain-lain kos perniagaan tidak ditanggung oleh pelaburan ini.
Syarikat akan menjangkakan akan menjual minimum 50 biji tayar baharu dalam masa sebulan dengan kadar keuntungan bersih sebanyak RM 15.00 sebiji tayar. Setiap jualan dan keuntungan akan diberi laporan setiap bulan kepada pelabur.
Tempoh pelaburan adalah selama satu tahun dan akan diperbaharui jika pelabur berminat untuk meneruskan pelaburan.
Perjanjian pelaburan akan di lakukan secara rasmi di pejabat guaman.
Keuntungan pelaburan akan dibayar kepada pelabur dalam tempoh 3 bulan, 6 bulan atau setahun sekali berdasarkan persetujuan pelabur.

Sekiranya berminat anda boleh hubungi:
Tn. Muhammad Nazwadi Bin Dollah
(Pengurus Nilam Tyre Service Centre)
No tel 010-2013 088

Untuk maklumat lanjut dan perbincangan.

Niche: Mencari Pelabur | Bengkel Tayar
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)