Mencari Partner Buka Kedai Komputer di Johor
Okcomputersolutionuia @ Ok Computer Soluion UIA - Fri 23/Feb/2018 9:18am
Ha!!! bukan apa, ramai yang buka kedai komputer tp tak bertahan lama.. paling kuat 3tahun dan gulung tikar.. dengan pengalaman kami selama 8 tahun dalam bidang ini, kami ingin berkongsi dan ingin membimbing anak muda untuk berjaya dan terus sukses..
mengikut statistik dalam tempoh 3tahun, ramai bisnes men gulung tikar. Oleh itu, kami buka peluang untuk bumiputera join dan berjemaah dengan kami..

NAK TAHU BENEFIT JOIN KAMI?
Anda dapat mempelajari
-ilmu membaik pulih komputer
-ilmu pengurusan perniagaan
-ilmu pengurusan kewangan
-sistem sedia ada kedai komputer
-dapat bantuan dan sokongan daripada kedai yang berpengalaman

Kami mencari orang yang ingin mengubah nasib hidup daripada biasa-biasa, menjadi luar biasa.. daripada tak pandai, jadi pandai..
Kami tidak menyarankan pada orang yang:
-tidak serious
-tiada modal
-sudah pandai dalam industri IT

di sini kami sedang mencari anda yang ingin memulakan business di kawasan
-Selangor (Bangi)
-Selangor (Shah Alam)
-Johor (JB)
-Terengganu (Kuala terengganu)
-Penang (georgetown)

Syarat-syarat bagi yang berminat:
-berumur 23-28
-mempunyai modal
-mempunyai kedai sendiri
-mempunyai minat yang mendalam
-komited

Berminat ingin bersama-sama dengan kami??
sila whatsapp kami di
018 3655 414 (bro ash)
018 3655 414 (bro ash)
018 3655 414 (bro ash)

SEGERA!!!

Niche: Bisnes Komputer | Mencari Pelabur
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..