Mencari Kereta Sambung Bayar Dari Direct Owner
Azwan 101 - Fri 2/Nov/2012 12:37pm [Last Comment]
Assalammualaikum.. Saya Memerlukan Kenderaan Sambung Bayar. Budget Deposit Saya Bawah RM 5000. Kenderaan Yang Di Cari Seperti Viva, Myvi, Saga BLM/ FLX, Satria Neo, Alza, Exora, Wira A/B dan Lain-lain. Jika Ada Sila Hubungi Saya 0133783091.

Thanks, Majalah.Com

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Latiff 2 - Wed 24/Oct/2012, 2:38pm
Bro, banyak ada dekat www.carlist.com.my. Saja membantu.  
2. Pokjak - Wed 24/Oct/2012, 3:22pm
sy ada sebiji iswara 1.5 tahun 1998
nak jual dgn harga 3.5k

roadtax mati
aircond rosak compressor

berminat sila call 0192440145  
3. Eija 16 - Wed 24/Oct/2012, 6:44pm
Kereta kancil 660 sambung bayar tinggal 3 tahun warna silver. Bagi RM4000.00  
4. Apis Patra - Wed 24/Oct/2012, 11:02pm
Eija 16 sambung byr terus x boleh ker?..kalo blh email ke apis_patra@yahoo.com  
5. Leeza 4 - Thu 25/Oct/2012, 12:39am
ade iswara aeroback (m) 2010.. berminat boleh hubungi sy 017-3187832  
6. Idham Terengganu - Thu 25/Oct/2012, 5:12am
Saya Mempunyai Perdana Full Convert v6 aLfa.. Thn97.. Berminat Hubungi Saya MrHakim 0139489878  
7. Nazieda - Thu 25/Oct/2012, 7:49am
saya mencari waja sambung bayar tanpa deposit ..kalo ada email or call/sms 0132633144 nazieda8814@gmail.com  
8. Nazieda - Thu 25/Oct/2012, 7:53am
saya mencari waja sambung bayar tanpa deposit..kalau ada sila offer pada saya..
0132633144 nazieda8814@gmail.com  
9. Ilham Waja Co - Thu 25/Oct/2012, 11:00am
perodua myvi tahun 2008,proton waja,proton wira.sila e-mail jika berminat michaelsoft_9977@hotmail.com.  
10. Bob1985 - Fri 26/Oct/2012, 5:15am
Saye ade waja 1.6 thn2005 utk dijual kereta cantik free excident millage bru 55ribu km klw nk smbng byr bg rm10 ribu tgl 21 bln sahaja lg tel 0122274355  
11. Bob1985 - Fri 26/Oct/2012, 5:19am
Saye ade waja 1.6m thn2005 millage bru 55ribu km jarang pkai kereta sgt cantik tel 012 2274355  
12. Nazieda - Fri 26/Oct/2012, 10:01am
bob..sambung bayar tanpa deposit boleh tak?  
13. Kamarul 16 - Fri 26/Oct/2012, 12:51pm
Dlm carlist.my tu ada dua tiga org conman. Kalo dia mintak deposit tanpa tgk keta dan sign apa2 doc dulu, maka sahih org tu mmg conman. Hati2 ya. Mcm2 taktik conman ni guna utk perdayakan org ramai khususnye melayu kita.  
14. Farid 8 - Fri 26/Oct/2012, 6:48pm
sesiapa yg sudi membantu, sy mencari gen2 utk di sambung byr atau second nama blacklist. Kalo ada tlg email... farid_ddsprint@yahoo.com  
15. Emi 38 - Sat 27/Oct/2012, 12:44am
wira 1.5 auto
condition ok..
deposit rm3500
bulan rm350
call/sms 0142293499  
16. Ahmad Zam - Sun 28/Oct/2012, 3:42pm
WAJA 1.5 AUTO
CONDTION : SEE FIRST
BULAN RM 601.00
TINGGAL 8 BLN
DEPOSIT : 5K
SMS 010-4238116  
17. Shamsul Kamal - Mon 29/Oct/2012, 12:59am
salam, saya ada Naza Citra full spek 2006, cantik dan tiada accident, area UK Perdana nak dijual. berminat hubungi saya 012 6898641, shamsul  
18. Jijoi - Tue 30/Oct/2012, 8:35am
gen2 1.6m, tahun 2005, bulanan rm430, ade lagi 4 tahun 9 bulan. nak clearkan nama kat bank so kena buat loan baru. berminat boleh email kat saya jijoinyer@yahoo.com.my  
19. Nietasha - Wed 31/Oct/2012, 3:37pm
Salam saya ada wira sedan auto thn 2000 warna grey bulanan RM380

klu berminat boleh sms atau call saya 0126093928 arshad  
20. Ahmad Taufik 2 - Thu 1/Nov/2012, 12:29am
wira a/bacK : -
- Lokasi - batang kali ,rawang
-special edition
-2005 manual
-warna hitam
-1st owner
-sport rim
-RM 20k

- HONDA CRV 1996
- RM 27K

HONDA 70
- ADA r/tax
-geran
- RM 800

-CALL : 012-5717011  
21. Nazieda - Thu 1/Nov/2012, 5:53am
saya mencari waja sambung bayar tanpa deposit

email detail nazieda8814@gmail.com  
22. May 7 - Thu 1/Nov/2012, 11:07am
smbg byr cmne tuan.. yg ada tggakan byran ke cmner?  
23. Wan 791 - Thu 1/Nov/2012, 11:07am
xkesah.. kalau ade tunggakan pon xpe.. sms saya, saya akn call semula. kita bincang.  
24. Juhan - Thu 1/Nov/2012, 11:41am
kerap juga post ni keluar kat majalah.com. mcm ada yg tersirat aje  
25. Wan 791 - Thu 1/Nov/2012, 11:47am
tersirat mcm mana tu.. huhu.. kalau ade yg x memuaskan dlm hati tu call sy direct je. jgn nk syak wasangka dgn sy. x baik.  
26. Arshad Zainuddin - Thu 1/Nov/2012, 11:49am
Nazaria 2004 bulanan rm1080 bal hutang ada rm18k deposit rm6k  
27. Eddyjsjk - Thu 1/Nov/2012, 12:35pm
sesiapa mempunyai kereta yg da kena tarik oleh bank kami dapat bantu anda untuk keluarkan kereta tersebut,,call 0103404772 untuk maklumat lanjut,,  
28. Orangpasif - Thu 1/Nov/2012, 3:20pm
kereta wira eroback 1.3 manual tahun 2002. bayar RM4000 kat saya.. bulan2 bayar RM300 kat saya selama 24 bulan je. nama tukar selepas habis bayar  
29. Nazieda - Thu 1/Nov/2012, 4:14pm
saya mencari kereta sambung bayar tanpa deposit..call/sms 0132633144

untuk kegunaan sndiri..  
30. Ilham Waja Co - Thu 1/Nov/2012, 4:25pm
perodua myvi tahun 08,auto,warna silver facelift,bln2 rm540,dpmt rm5k sambung bayar,owner asal x mampu bayar,berminat bleh e-mail utk info lanjut.semua urusan atas perjanjian jual beli legal.tq.michaelsoft_9977@hotmail.com lokasi johor bahru.  
31. Leeza 4 - Fri 2/Nov/2012, 12:53am
iswara aeroback manual thn 2010, color hitam.. deposit rm4k, bln2 rm360.. berminat sms 017-3187832  
32. Suhaimi 149 - Fri 2/Nov/2012, 12:56am
Ilham waja co..myvi klu ada lg sila email sy..mie6555@gmail.com  
33. Hasan Alwi - Fri 2/Nov/2012, 1:17am
tumpang iklan...PINJAMAN MARA/AXTIVO DANA 1 MALAYSIA RM5,000. PERCUMA... SYARAT BUMIPUTRA, 18-60 THN, BLACKLIST PUN BOLEH MOHON KECUALI MUFLIS. 100% LULUS DALAM MASA 1 BULAN. BERMINAT SI DAFTAR DI www.axtivobiotech.com (MY300865- SPONSOR)  
34. Azreel 2 - Fri 2/Nov/2012, 8:22am
mencari kereta sambung bayar dengan budget diposit boleh di ajak berbincang.. call or sms 019-7936636  
35. Deen66 - Fri 2/Nov/2012, 9:56am
As Salam,

Saya juga mencari kereta sambung bayar tanpa deposit..kl ada tolong sms saya di talian 012-2034490..

Terima kasih.  
36. Suhaimi 26 - Fri 2/Nov/2012, 12:20pm
Saya juga sedang mencari kereta sambung bayar..tanpa deposit...atau sekiranya ada sesiapa yg nak kan kereta Wira (flat KL tahun 1995).saya jual cash...call 019-7064046)  
37. Pokjak - Fri 2/Nov/2012, 12:21pm
kereta iswara sedan 1.5 tahun 1998

roadtax mati
aircond rosak
enjin baik
harga rm3500.00

berminat call segera 0192440145  
38. Shakilah - Sat 3/Nov/2012, 5:36pm
Toyota camry lumiere 2.0 deposit RM 8k bulanan RM 400 lagi 8 bulan jer..saya nak pakai duit sangat ni..kalau berminat boleh call/sms saya 0123959754  
39. Max - Sun 4/Nov/2012, 12:32am
salam, tuan arshad zainuddin... saya berminat dgn kereta nazaria yg tuan offer untuk sambung bayar...sila call saya atau sms 0105260072...sebab saya takde no tuan...  
40. Dat 3 - Sun 4/Nov/2012, 3:41am
viva manual 2008 sambung bayar
bulanan rm 415 deposit rm 5.5k
baki loan bank 4 tahun 5 bulan
Kereta masih cantik dan tiptop
Maklumat lanjut call saya 0193710404 dat  
41. Dat 3 - Sun 4/Nov/2012, 3:46am
kancil lampu bulat tahun 2009 sambung bayar bulan2 rm 262 deposit rm 4.4k call saya 0193710404 dat  
42. Yuss 3 - Mon 5/Nov/2012, 10:43am
wira aeroback 2002 d/p rm4.5k..monthly rm416x30 bln
0178466176  
43. Mummy 4 - Mon 5/Nov/2012, 3:34pm
kerete sambung bayar deposit below RM4k...email me : putridaryssna@yahoo.com  
44. Razaligmart - Mon 5/Nov/2012, 5:39pm
salam, saya ada kancil 850 manual tahun 2003 untul di jual. call 016 6544561  
45. Mohd Hassan 2 - Mon 5/Nov/2012, 6:35pm
P/Iswara Ab 2003 (kereta kebal) warna met silver utk dijual. Tel 0133579511. Lokasi: Putrajaya.  
46. Mohd Hassan 2 - Mon 5/Nov/2012, 6:48pm
Iswara 1.3 Ab (kereta kebal) 2003, Met silver utk dijual. Harga dirunding. Tel 013-3579511. Lok- Putrajaya. Tq.  
47. Razif 39 - Tue 6/Nov/2012, 10:52am
Kereta Iswara Sedan 1.5 (M) Tahun 2002,siap dah masuk NGV,jimat sangat,enjin lancar, nak jual dengan harga termurah berbanding tahunnya : Rm 4900
Razi:019-3455340  
48. Black Apple - Tue 6/Nov/2012, 4:19pm
proton persona sport 2008
bulan2 rm550..lebih lanjut sms sy
0133610236  
49. Ilham Waja Co - Wed 7/Nov/2012, 11:42am
myvi tahun 08,auto,rm6k,bln2 rm540 baki hutang 5tahun,owner x larat nak bayar.semua urusan sewa beli bedasarkan perjanjian legal,police report.tq majalah.com 012-7751040  
50. Sesizen Hatomi - Wed 7/Nov/2012, 3:59pm
VIVA MANUAL 1.0....tahun 2007
sambung bayar and deposit 6k..leh nego ckit le psl nk guna duet,and tk larat dh nk bayar 2 kereta...  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 75 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..