Mencari Kedai Makan, Restoran, Warung untuk Dijual atau Disewa Disekitar KL dan Selangor. Urgent
Yana 77 - Thu 10/May/2012 12:01pm [Last Comment]
saya mencari kedai makan atau restoran utk dijual atau disewakan di sekitar kl dan selangor..
memerlukan segera..
jika siap dengan peralatan lengkap lagi baik..
sesiapa yg ade info bolehlah hubungi saya segera..

hubungi & sms 0197473446 (ida)

Niche: Kedai Separuh Dan Ruang Niaga | Bisnes Restoran
 
1. Adie 13 - Thu 10/May/2012, 12:19pm
Tumpang lalu....saya juga mencari restoran, kedai untuk disewa atau beli...email saya: dagangpersada@gmail.com  
2. Zulia Collection - Fri 11/May/2012, 6:49pm
Slm tumpang ek sy pon nk cari kedai separuh dkt bangi atau kajang nk buat kedai jht tudung.yang sewa rm500 klu ada blh coll sy 0123098451  
3. Nazli 7 - Sat 12/May/2012, 11:48pm
saya ada kedai restoran makanan di kawasan bukit puchong untuk di jual. termasuk peralatan kedai dan perkerja sekali.boleh hubungi saya jika berminat 014-6427615(nazli)  
4. Gee 17 - Mon 14/May/2012, 12:20pm
saya ada kedai restoran untuk di sewa di pekan senawang seremban.kedai dah buat ubahsuai.sebelum ni kami buka atas nama taipan kopitiam.tapi sebab kluarga kami agak sibuk dan tiada siapa nak uruskan kami nak sewakan kedai tersebut secepat yg mungkin termasuk semua brg2 keperluan yg ada.jika berminat sila hubungi saya-0132196888 kak gee  
5. Perabot Terpakai - Wed 16/May/2012, 12:20pm
saya ada kedai makan di seksyen 19 shah alam. perniagaan berjalan baik . sales RM 2000 ke atas setiap hari. tp betul la org kata jaga kedai makan ni susah maslah pekerja. Bila memikirkan saya dah nak rileks2 sikit. Business lain pun ada lagi. Saya nak Jual restoran saya dengan bangunan 3 tingka. Tingkat G restoran. tingkat 1 Hostel pekerja ada 7 bilik. tingkat 2 boleh disewakan RM 1800 sebulan. Nilai Kedai dah 2 juta.

nak jual atau take over . boleh bincang 012 2362244  
6. Zara 14 - Thu 17/May/2012, 12:22pm
restoran dikajang,depan mpkj,mahkamah,balai polis,sekolah... nak jual sebab nak bersalin,xda org bole jaga... restoran lengkap.
012-2080515  
7. Nuraini Mohd Ariffin - Sun 20/May/2012, 4:38pm
restoran corner utk diambil alih di TTDI Jaya, Shah Alam. Sebab nak jual kerana perlu fokus perniagaan lain. Lengkap peralatan. Lokasi berhampiran sekolah rendah/menengah/swasta, masjid, dewan, kilang, bank dan kompleks SMS PDRM. Call 0163377200  
8. Aiman 20 - Mon 21/May/2012, 3:57pm
Tumpang lalu ye... Sesiapa yang boleh bagi ruang untuk kami sewa tapak untuk bukak burger shisha sila2 la mesej or cal sy (sewa jgn mahal sgt ye)
0193123591 man  
9. Barangterpakai - Fri 25/May/2012, 10:23am
Lot kedai makan beserta peralatan lengkap untuk di ambil alih..
Lokasi yang menarik dan strategik..
berdekatan masjid terapung puchong..
Padat dengan penduduk dan kawasan perindustrian..
Menjadi tumpuan bulan ramadhan julai ini..
Kedai siap renovate peralatan lengkap boleh terus meniaga..
nego sampai jadi 17k

perbincangan hubungi

am 0173145614
khairol 0126405636 (owner)  
10. Lina 25 - Fri 29/Jun/2012, 3:15pm
Salam....saya ingin mencari lot kedai untuk disewa dikawasan senawang.seperti dikawasan taman exora,tmn marida,matahari hieght.email saya sesiapa yg ingin menyewakan lot kedai. diqnayana@yahoo.com  
11. Adie 38 - Tue 18/Sep/2012, 3:35pm
Kedai makan di Medan Selera Puchong Permai (tepi jalan menuju ke OTK) untuk disewa RM1000 sebulan termasuk dengan semua barangan dan peralatan kedai. Berminat hubungi 012-3498601 (En. Adi).  
12. Mira 157 - Sun 2/Dec/2012, 11:54pm
Perabot terpakai: kedai dah ade yang ambik ke? Sy berminat.  
13. Rizuan Zainal 2 - Mon 3/Dec/2012, 2:32am
Peluang Perniagaan Franchise
Tambahan Menu Di Restoran anda
Modal Minimum
Risiko Minimum
Persaingan Minimum

Layari http://zainalsup1987.blogspot.com  
14. Zaty 19 - Fri 14/Dec/2012, 6:00pm
Assalamualiakum...saya mencari lot kedai makan untuk disewa di sekitar kawasan kajang,bangi dan putrajaya.kedai ini diperlukan segera dalam masa terdekat ini.sekiranya terdapat info atau maklumat berkaitan sila emailkan kepada zatyizatiey@yahoo.com...kerjasama sangat dihargai  
15. Mohammad Hafiz Bin Abu - Wed 9/Jan/2013, 10:51am
Expanding your business

saya ada tempat ..

lokasi melaka.. dataran pahlawan mega mall tgkt 3

017-6800414
email
mohammad.hafiz@hattengrp.com  
16. Enj Global Enterprise 2 - Wed 23/Jan/2013, 7:37pm
tumpang lalu ...saya pun mencari lot kedai makan untuk disewa area damansara damai dn kota damansara
hubungi din...019-2032736  
17. Wahid - Sat 2/Feb/2013, 11:15am
ada restoran d klang '' restoran delma merah hot satay'' boleh lihat di FB

call kak zah 019 2724208  
18. A Ahmad - Wed 27/Feb/2013, 12:34pm
Mencari lot kedai makan utntuk diambil alih di kawasan Tg Malim...sila hubungi 013-3535333  
19. Eddie 55 - Thu 4/Apr/2013, 1:32am
ingin menjual perniagaan restoran nasi campur dan western food.
lokasi bangi sek 15.
corner lot.
semua peralatan dan pekerja sekali.
nak tumpu bisnes lain.  
20. Anies 15 - Tue 7/May/2013, 5:06pm
Sy mencari lot kedai utk disewa disekitar kajang dan sg long.nak buka kdi makan.sesiapa yg tahu blh call sy 0192998529 (anies)  
21. Amir Caliph - Tue 21/May/2013, 3:26pm
Cafe di Seremban!!!

Complete!..Kawasan strategik, customer regular, peralatan dan kebersihan "A"..
Reason to let go: Xde org handle sebab dibuka under kelab motor.

Untuk yang benar2 berminat, boleh call saya di
012-6121366.

http://www.mudah.my/Restoran+Cafe+untuk+di+ambil+alih-21656500.htm  
22. Siti Saadiah - Tue 28/May/2013, 9:46am
tumpang iklan. saya juga ingin mencari kedai makan untuk disewa di kawasan selayang, gombak. kadar sewa 1000 kebawah. jika ada hubungi / sms saya. 014-9712355. siti  
23. Mohamad Azlan 2 - Sun 8/Sep/2013, 7:03am
Assalamualaikum....tumpang niaga...sy mempunyai perkakas keperluan utk kedai makan..semua lengkap terus boleh niaga...berminat hubungi/sms/whatapp/wechat.0109776005.ayie.  
24. Shamsul 136 - Wed 18/Sep/2013, 8:15pm
saya mencari kiosk,kedai atau restoran untuk di sewa area bangi,kajang,puchong,etc...asap...0176713552....  
25. Eerhanz - Thu 19/Sep/2013, 2:20pm
salam,

saya ade restoren untuk dijual n diambil alih termasuk peralatan, meja makan, pnggan mangkuk, gelas, peralatan memasak, peti , tv 40 inci, buaian, freezer, kiosk cendol, mesin ayam golek n byk lg..

lokasi di bentong pahang.

berminat boleh call/ sms/ wassap 017-9648303 hanz..  
26. Samin12 - Mon 7/Oct/2013, 10:49am
saya tengah cari kedai makan stall atau restoren kawasan selangor sesiapa ada plss saya

0127429443(ameen)  
27. Hasron - Sun 24/Nov/2013, 3:37am
SAYA sedia uruskan restoran yang OWNER sibuk dan ada masalah pekerja( tak perlu dijual)..... boleh bagi sewa kepada saya......boleh kongsi untung.

call/sms....HASRON- 012 2680009  
28. Zam 236 - Tue 21/Jan/2014, 5:57pm
Eddie 55 sms kat sy harga...0136088247  
29. Ghani Ali 2 - Tue 21/Jan/2014, 6:35pm
Sesiapa yg Ada warung untok disewa kawasan Terangganu atau Kelantan sila hubong kami di email somchai500@yahoo.com  
30. Noor Laila Bt Husin - Sun 13/Apr/2014, 8:25pm
Tumpang iklan.. sesiapa ada berminat utk beli bisness kedai mkn di bangi blh call laila 0132066897
Brg2 semua lengkap.
Terus blh buat bisness.  
31. Zamry Mohd Nasir - Mon 14/Apr/2014, 12:30am
saya mencari separuh kedai untuk disewa di area shah alam untuk buka bengkel kereta ( kalau ada kedai dekat u12 cahaya alam lg bagus bersebelahan seksyen7 ) hubungi saya 0137293782  
32. Mamamia69 - Wed 16/Apr/2014, 8:21pm
call sy 0122093364 ada gerai 2 lot gerai nasi campur di putrajaya...  
33. Hassan Basri - Tue 10/Jun/2014, 11:38am
assalamualaikum wahai sahabat sekalian....saya ingin menjual restoran saya di taman perindustrian sime uep berdekatan dgn usj 12...10 minit dari usj 8 & 10 minit dari batu tiga shah alam....restoran lot tengah dan barang semuanya ready....tggl masuk buat kenduri doa selamat pastu boleh berniaga...hubungi sy untuk keterangan lanjut...di 017 294 8772 hassan basri....harga rm60k...sekian...  
34. Suwadi Collection - Sun 22/Jun/2014, 10:10pm
assalamualaikum.. saya ingin jual barang2 dalam restoran RM75K.. kelengkapan semua ada.. di pengkalan chepa kelantan.. bersebelahan UMK, dikelilingi kawasan kilang.. sewa kedai rm1700 sebulan. berminat hubungi 0132272100 suhasman
/0129090349 mawardi  
35. Yusnita 3 - Fri 22/Aug/2014, 11:10pm
As'kum,sy ada tapak rest utk biz pagi dan tengahari di kepong
berminat??? 0182487043  
36. Azrafeah - Mon 17/Nov/2014, 6:41pm
Mencari Kedai Makan, Restoran untuk Disewa Disekitar KL dan Selangor. Urgent

saya mencari kedai makan atau restoran utk dijual atau disewakan di sekitar kl dan selangor..
memerlukan segera..
jika siap dengan peralatan lengkap lagi baik..
sesiapa yg ade info bolehlah hubungi saya segera..call 017-6197216 (raf)  
37. Azrafeah - Wed 19/Nov/2014, 7:15pm
saya mencari kedai makan atau restoran utk disewakan di sekitar kl dan selangor..
memerlukan segera..
jika siap dengan peralatan lengkap lagi baik..
sesiapa yg ade info bolehlah hubungi saya segera..

hubungi & sms 0176197216 (raf)/0173862514 (azhar)  
38. Rashdan 13 - Tue 25/Nov/2014, 2:27am
Saya ada kedai makan tomyam untuk dijual lengkap dengan barang niaga.kedai da renovate. tempat strategik.harga 50ribu dah temasuk deposit kedai.Call 0102266272 @ 0172429882.  
39. Azrafeah - Tue 25/Nov/2014, 7:04pm
saya mencari kedai makan atau restoran utk disewakan di sekitar kl dan selangor.. (petaling jaya, subang, shah alam)
memerlukan segera..
jika siap dengan peralatan lengkap lagi baik..
sesiapa yg ade info bolehlah hubungi saya segera..

sewa dalam RM2-3k sebulan, kalau boleh saya mahu mula berniaga awal tahun depan.

hubungi & sms 0176197216 (raf)/0173862514 (azhar)  
40. Kathleena - Tue 20/Jan/2015, 9:15pm
Saya ada half shop lot kafe untuk dijual. Sewa rm3600 sahaja sebulan. Jual sekali dgn peralatan, kerusi meja. Cuma bawa pekerja dan bahan mentah sahaja. Nak let go dgn hrga rm30k. Lokasi sangat strategik di New Town PJ. Siapa cepat dia dapat. Hubungi Puan Kath 016-2569204  
41. A S Trading - Fri 24/Apr/2015, 9:51pm
bagi yang hendak menyewa tapak dalam restoran saya boleh hubungi saya lokasi di port klang kg raja uda..samad 01123727535  
42. Chacha 12 - Mon 18/May/2015, 4:20am
assalam saya ada kedai makan dekat uptown puchong 2 lot nak jual sekali peralatan kerusi meja , boleh terus niaga . sewa dengan rm400 tak termasuk api air .lokai sangat stratergik shah alam putra jaya subang jaya . boleh call 0182445570  
43. Chacha 12 - Mon 18/May/2015, 4:23am
assalam saya ada kedai makan dekat uptown puchong 2 lot nak jual sekali peralatan kerusi meja , boleh terus niaga .1 lot bahagian masak 1 lot bahagian air , luar kedai boleh niaga satay westend , otak2 . keluasan kedai 25x40. sewa dengan uptown 1 bulan rm400 tak termasuk api air .lokasi sangat stratergik berdekatan kawasan perumahah dekat dengan shah alam-putra jaya-subang jaya . boleh call 0182445570  
44. Lspee - Wed 27/May/2015, 8:58pm
Badminton court saya ada ruang kosong nak sewa bagi warung makan, tempat di Taman Kepong, 012-2870515 Mr. P  
45. Chacha 12 - Thu 27/Aug/2015, 5:40pm
kedai untuk di jual , kadar sewa yg murah untuk 2 lot. kedai sekali peralatan. keluasan kedai 25x40 . kawasan puchong . lokasi startergi . berminat boleh hubungi 0182424310  
46. Mat 270 - Sat 10/Oct/2015, 4:52pm
Saya Mat, ingin menjual business kedai makan beserta peralatan lengkap seperti perabot, meja makan, alatan dapur air , dapur masak dan lain- lain. Kedai bertempat di area Penang. Kawasan strategik dan mempunyai customer yang tetap. Boleh hubungi saya Mat 0124128880.  
47. Anna 326 - Wed 27/Jan/2016, 4:51pm
Saya sedang mencari ruang or kedai untuk berniaga Tom Yam area Jln sg Besi dan yang berdekatan..Jika ada sila hubungi saya ASAP di 016-2348180..Tq  
48. Prinl - Fri 8/Apr/2016, 12:50pm
Salam, saya ada lot kedai corner, keluasan 3800kp area Kajang Sg Jelok. Dari RM1,500. Harga boleh nego. Kalau berminat sila call/text/WhatsApp saya @019*214 1028. T.kasih.  
49. Noor Jannah Binti Ilyas - Sat 7/May/2016, 4:48pm
Salam. Kami mencari restoran/ kedai makan untuk disewa/dijual di sekitar KL & Selangor.

Jika ada, sila hubungi no ini:
Din: 012-2854754
Putri: 017-6732811
Jannah: 0111-5607005  
50. Zali 118 - Wed 11/May/2016, 8:32pm
SALAM..RESTORAN CORNER LOT UNTUK DIAMBIL ALIH DI TAMAN MERDEKA BATU BERENDAM (BERDEKATAN PASAR BORONG,GIANT KAWASAN PERINDUSTRIAN TAMAN PERUMAHAN DAN AIR PORT..MASIH BEROPERASI SEKARANG .POTENSI UNTUK KEDAI THAI KERANA KEDAI THAI TIADA DISINI.PELANGAN TETAP CALL 0194448873 UTK PERTANYAAN ..JUAL DGN KADAR SEGERA..  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 70 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..