Mencari Kawan Melancong
Nurul Amalina 7 - Mon 20/May/2013 12:16pm [Last Comment]
salam n hai pada warga majalah..jika anda ingin melancong tetapi tiada kawan boleh bgtau sye ye..sye nk melancong tp takut nk pergi sorunk2..setakat ni bajet sye dlm malaysia ye..boleh email kepada saya di nurulamalinaabdmalik@gmail.com

Niche: Pakej Pelancongan
     
  1. Wan 1569 - Fri 21/Jul/2017, 1:56am
    Sy nak pegi aranyaprathet..border thailand cambodia..nk tgk bundle..sapa nak folo jom la..x penah pegi lagi..redah aje..sama sama sesat..ada geng bole borak borak..email sy frycrax@gmail.com  
  2. Nyakdun - Fri 28/Jul/2017, 3:51pm
    saya nak pergi perth australia bulan oktober 2017.. ade sape2 nak ikut whatsapp saya 01115376191  
  3. Razidah - Thu 17/Aug/2017, 11:34pm
    mencari kawan backpakers perempuan ke NZ (christchurch) hujung november 2017...email sy rrazidah@yahoo.com  
  4. Nurul Azreen - Wed 28/Mar/2018, 4:47pm
    Haii.. sy mencari kawan utk melancong.. emil sy impian_erin@yahoo.com.my  
  5. Suraya 264 - Thu 28/Jun/2018, 4:17pm
    salam.. ada siapa2 yang nak join saya pegi perth 20-28/4 2019 nnti?sya travel dgn adik saya je..at least klu ada geng, boleh jimat byk.. boleh email surayajohan_89@yahoo.com / 0133589728  
  6. Becca 4 - Thu 28/Jun/2018, 4:26pm
    sya nak juga pergi bercuti pl spa2 ada group whatsapp pasal percutian boleh invite sy www.wasap.my/601137367040 ..  
  7. Yusof Ahmad - Fri 15/Feb/2019, 10:52am
    Salam semua, saya cdang nk ke Siem Rep tahun ni atau tahun depan, tapi cdang nk ajak sape2 nak join,dalam 5 atau 6 org ok la kut. Kalau nak join boleh kite bincang2, email saya ok. yusofathm@hotmail.com. T. Q  
< Prev | Page 3 | End >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 107 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.