Mencari Job Part Time - Area Melaka
Affandey @ Esky2u.com
Wed 12/Dec/2012 1:18pm [Last Comment]
Saya mncri job part time dri jam 9-5 ptg area mlaka jika rakan2 d mc ni boleh mmbntu emel sy d affandey@gmail.com ok tq

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Recruitment Department - Wed 12/Dec/2012, 2:00pm
Hai Affandey, Kami dari Domino's Pizza ingin menawarkan anda kerja kosong sebagai Crew Member (Fulltime/part time) di area Melaka. Jika berminat, anda boleh send resume ke emel crew.dominos12@yahoo.com  
2. Mr Smart 4 - Wed 12/Dec/2012, 9:51pm
Part time di rumah :
http://bit.ly/TlvJq7  
3. Cik Lulu - Wed 12/Dec/2012, 10:56pm
5 kekosongan untuk jawatan Customer Service di bandar Melaka

hubungi ;
Teh 012-6883 210  
4. Kamarul 26 - Thu 13/Dec/2012, 2:09am
salam.buat kerja online. dibayar cash.tanpa modal.daftar di sini. surveyonlinepaid.blogspot.com  
5. Tarmizi Mk - Fri 14/Dec/2012, 5:24pm
A'kum Affandey,
Berminat nak jadi usahawan perintis?
Program Usahasama dengan MARA(Wilayah, k.lumpur)
Kalo minat. Call sy k.
Tarmizi.mk(012-9785397)  
6. Abdul Jalil 6 - Sat 15/Dec/2012, 10:18am
Bis baru. Belum ramai tahu. Sokongan iklan. sms 0197799767.
atau Klik http://www.dmillionnetwork.com/go/AKUJUTAWANBERIMAN  
7. Amirrul Rozaizi - Sun 16/Dec/2012, 10:43pm
boleh cube biz nie ye..
tengok dulu mcmane baru thu kn
add fb sy Ameru Rozaizie..
0174651527  
8. Naz 99 - Sun 23/Dec/2012, 9:27am
saudara ingin menambah pendapatan,,bole berniaga secara online,mudah dan jimat,,saya masih lg pelajar dan sudah ada income sendiri..ini bukan MLM 100% perniagaan...email saya di seven_sea74@yahoo.com untuk saya berikan catalog  
9. Ysl - Thu 27/Dec/2012, 4:20pm
**VIP CAR MASSAGE CENTRE**
016-5846846 Derrick Lim
019-6501693 YSL

cuci kereta  
10. Suzee Sudin - Fri 28/Dec/2012, 2:45pm
Saya sangat2 memerlukan pembantu kedai makan dan tukang masak dengan kadar paling segera di RnR Ayer Keroh, Melaka.
Waktu kerja dan gaji boleh bincang.
Hubungi saya di talian
Suzee 0196608756  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..