Memerlukan Funder untuk Projek yang Melibatkan Bidang 'Forex Trading'
Danial94 2 - Mon 12/Sep/2022 7:28am [Last Comment]
Assalamualaikum Tuan,

Saya bernama Danial berumur 28 tahun pada tahun ini dan berasal daripada Kuala Lumpur.

Saya memerlukan funder untuk menjalankan projek yang melibatkan dalam bidang '' Forex Trading ''. Saya telah menceburi bidang ini sejak 4 tahun lepas bersama rakan saya yang bernama Mohamad Hanif dan pada tahun ini projek kami telah berjaya menunjukkan hasil yang sangat positive dan sangat ketara untuk pergi lebih jauh tetapi kami gagal untuk meneruskan projek ini oleh kerana kami tidak menpunyai dana yang mencukupi.

Kami telah mencari pelbagai jenis alternatif dan kami merasakan jalan yang terbaik ialah dengan mencari funder untuk mempercepatkan proses kami. Saya yakin tahap keberkesanan projek kami ini mempunyai 90% success rate sekiranya saya dapat menemui dana syarat dana yang mencukupi.

Saya juga amatlah pasti bahawa pulangan Return of Investment (ROI) dapat dicapai dalam jangka masa 1 tahun sehinga ke 2 tahun. Sejujurnya, saya merasakan 4 tahun yang telah saya ceburi dalam bidang ini adalah sesuatu jangka masa yang sangat berharga dan tidak ternilai harganya untuk digantikan dengan wang ringgit.

Saya berharap 4 tahun yang telah saya lalui untuk menimba ilmu dalam bidang ini dapat digunakan sebaik baiknya. Saya merasakan cara yang terbaik ialah dengan cara mengadakan perbincangan secara bersemuka agar dapat membincangkan juga terms & condition dengan lebih lanjut.

Sekiranya tuan berminat ataupun mempunyai kenalan yang boleh disarankan atau ingin melibatkan diri dalam projek saya ini boleh menghubungi saya semula di nombor ini 0174353423 (Danial) ataupun boleh menghubungi saya melalui email mhanydanial@gmail.com.

Sekian, Terima kasih...

Niche: Forex Malaysia
 
1. Hazrul Nizam - Mon 12/Sep/2022, 7:38am
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8  
2. Danial94 2 - Tue 25/Oct/2022, 7:23pm
topic closed  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..