Membekalkan Readymix, Cren, Pasir, Batu, Tanah, Top Soil Dll
Azrin Ahmad 2 @ Agrinur - Mon 29/Jun/2020 11:47am
Assalam dan salam sejahtera utk warga majalah.com

Kami ada membekalkan ready mix concrete di sekitar kl dan selangor dengan harga terendah dipasaran bagi semua grade (cth: g15n, g20n, g25n, g30n, g35n…dll) yang diperlukan untuk apa-apa sahaja tujuan binaan termasuklah special grade… sewaan kren dan pump juga kami sediakan jika diperlukan..

Untuk dapatkan harga yang terbaik dari kami pls maklumkan kepada kami :

$ lokasi penghantaran.
$ angaran quantity diperlukan dalam meter kiub (m3)

# setiap lori kami akan mengeluarkan do yang menyatakan masa proces dan
Grade cement yg diminta utk kami menjaga quality cement dari batching
Plant kami.

# untuk keperluan luar selangor jika quantity besar kami juga boleh
Mempertimbangan utk membekalkan readymix ke tempat anda.

# Harga cren kami ... kalau luar dr lembah klang tambah rm50 jrr

$ Cren 7 ton -( max 40 kaki )
1 day : rm700
half day : rm600

$ Cren 20 ton -( max 80 kaki )
1 day : rm750
half day : rm650

Selain tu… kami juga ada membekalkan barang direct dari quary seperti dibawah:

$ tanah merah
$ top soil
$ crusherun
$ pasir kotor
$ pasir kasar
$ pasir halus
$ batu agregate or batu ¾
$ batu gunung
$ rumput cow grass, mutiara, filipine & japanise.

Berminat boleh cal or wasap azri :
https://www.wasap.my/60193361530/readymix.pasir.batu.tanah

Niche: Kontraktor Pasir | Kontraktor Pembinaan
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..