Membekal Peralatan Memancing
Kedai Pancing - Wed 1/Dec/2010 8:04pm [Last Comment]
Kami merupakan pembekal peralatan memancing dari pelbagai jenama. pembelian secara individu atau borong tidak menjadi masalah.

sekiranya berminat boleh la anda emailkan ke mrmagnitoo@gmail.com

atau bolehlah menghubungi saya di 0136362015.

Niche: Peralatan Sukan | Sukan Pancing
     
  1. Sahrul - Sun 12/Dec/2010, 10:55pm
    boleh hanta detail ke sahrul2u@gmail.com  
  2. Pendi 2 - Sat 25/Dec/2010, 2:13am
    kedai kt area mane? ada catalog? email me at tiongmaskl@live.com-tq  
  3. Wari - Sun 9/Jan/2011, 4:54pm
    kedai d mana?  
  4. Zoy - Wed 26/Jan/2011, 12:27pm
    berminat....bleh hantar imel ker zol_lly@yahoo.com  
  5. Mohd 72 - Sun 30/Jan/2011, 11:26pm
    berminat leh email ke matnav25@yahoo.com  
  6. Jon - Mon 7/Mar/2011, 3:15pm
    berminat, pls email info haysinajda@yahoo.com  
  7. Hairul 21 - Thu 21/Apr/2011, 2:58pm
    boleh tolong email catalog n harga x??mohdhairuln@yahoo.com.my  
  8. Mizi 5 - Tue 10/May/2011, 1:43pm
    boleh tolong email catalog n harga x??mizi_mhh@yahoo.com  
  9. Rafidah 11 - Thu 12/May/2011, 6:25pm
    bleh email catalog n harga ke rafidahrafat@yahoo.com  
  10. Apit 11 - Sat 14/May/2011, 10:44am
    emel ke exzriders@yahoo.com  
  11. Azmi 83 - Mon 23/May/2011, 3:11am
    sgt berminat..lg email detail ke roll0209@gmail.com..tq  
  12. Anne 49 - Mon 23/May/2011, 11:30pm
    boleh email sebut harga ke muzjai@yahoo.com  
  13. Kedai Pancing - Wed 29/Jun/2011, 2:02pm
    kepada tuan/puan.buat masa skrg kami tidak dapat memenuhi permintaan untuk membekal peralatan memancing. sbrg perubahan sy akan update kemudian. terima kasih.  
  14. Nazri 72 - Mon 9/Jan/2012, 3:59pm
    tolong email di unixx1973@yahoo.com  
  15. Aidienora - Thu 12/Jan/2012, 12:41am
    tolong inbx aidie_baudi@yahoo.com.my tqvm  
  16. Suci2u - Wed 22/Feb/2012, 6:35pm
    hantar detail.. zainuz88@yahoo.com  
  17. Azim 51 - Mon 12/Mar/2012, 9:12pm
    berminat, tolong email catalog reel dekat mujahidazimx@yahoo.com.my... tqvm  
  18. Amir 207 - Wed 11/Apr/2012, 3:26pm
    Saya ingin memulakan perniagaan peralatan memancing. Mohon saudara email katalog  
  19. Hasim Bin Tarmeti - Fri 27/Apr/2012, 6:14pm
    berminat .kedai kt kawasan mana.email hashimtarmeti@yahoo.com  
  20. Sidi 2 - Sun 13/May/2012, 12:12pm
    saya berminat dan mempunyai kedai di pantai remis,perak..boleh hantar kan email senarai harga borong bagi setiap jenis peralatan dari pelbagai jenama termasuk produk tiruan dan asli...rosidicd24@gmail.com  
  21. Norhisham Husni - Wed 6/Jun/2012, 12:49pm
    Saya berminat dan dalam proses memulakan perniagaan peralatan memancing. Pohon untuk mendapatkan katalog..kechil_syam@yahoo.com  
  22. Mohd Azyrin - Tue 17/Jul/2012, 11:49am
    emelkan katalog..palie_0407@yahoo.com.my  
  23. Mohd Azlan 19 - Thu 19/Jul/2012, 1:48pm
    SY BERMINAT UNTUK BUKA KEDAI PANCING SILA EMAIL DETAIL .. lanlot_79@YAHOO.COM  
  24. Ney - Sat 17/Nov/2012, 9:55pm
    minat,plan nak buka perniagaan memancing ni.email katalog & harga dealer ke ney3708@yahoo.com  
  25. Adamharis 2 - Tue 11/Dec/2012, 12:16am
    email dekat saya catalog n price alip_016@yahoo.com.my  
  26. Zalifa 4 - Wed 13/Feb/2013, 3:59pm
    bleh email catalog n harga ke wzalifa
    @yahoo.com  
  27. Norehan Bin Ajis - Wed 20/Feb/2013, 9:54am
    tuan, bole hantar catalog pada sy. han_2008@yahoo.com.
    kedai pancing di melaka  
  28. Abgammari - Sat 9/Mar/2013, 8:41pm
    boleh send katalog ke email saya abgteksi8777@yahoo.com  
  29. Megat 43 - Wed 27/Mar/2013, 12:44am
    berminat emailkan saya detail megatzulkeflee@yahoo.com  
  30. Oden86 - Mon 3/Jun/2013, 3:35pm
    Boleh serta katalog barangan pancing (oden_bezita@yahoo.com)/(hasri86@um.edu.my)  
  31. Ctzalieykho 2 - Sat 15/Jun/2013, 1:55pm
    saya berminat nak buka kedai memancing blh detailkan catalog dan harganya ke ctman86@gmail.com  
  32. Suhaili 20 - Wed 31/Jul/2013, 10:52pm
    saya mahu mulakan pernaigaan kelengkapan pancing,boleh e-mail kan saya katalog anda ke suhaili.abukassim@gmail.com
    t.kasih  
  33. Hafiz 676 - Sat 21/Sep/2013, 9:40pm
    ingin memulakan perniagaan peralatan memancing,boleh email kn saya katalog dan harga ke apihdunter@gmail.com  
  34. Ina 411 - Fri 1/Nov/2013, 7:52pm
    saya ingin wat biz secara kecil tlg email azlynn_1711@yahoo.com.  
  35. Kamarul 203 - Sun 5/Jan/2014, 8:42pm
    ingin memulakan perniagaan peralatan memancing,boleh email kn saya katalog dan harga ke paklong739@yahoo.com  
  36. Noridham Md Dasuki - Fri 14/Feb/2014, 5:54pm
    Boleh detail caranya ke idhamdasuki@gmail.com  
  37. Zali 29 - Sat 15/Feb/2014, 1:32pm
    Berminat. Sila email produk
    amirhaikal28@yahoo.com  
  38. Munk Daous - Mon 3/Mar/2014, 12:42pm
    interested . . .
    email saya...
    yusmanfirdaus64@yahoo.com  
  39. Syafi i Bahar - Wed 16/Apr/2014, 7:36pm
    Saya baru nak mula buka kedai pancing, boleh bagi catalog dan harga?

    syafiibahar@gmail.com  
  40. Mohd Basir 2 - Wed 16/Apr/2014, 11:30pm
    dah boleh bekal ke ?  
  41. Fiz 12 - Sun 1/Jun/2014, 6:03pm
    Berminat.
    Sila email produk
    zif_boy86@yahoo.com.my  
  42. Mohd Shukri B Hj Ja is - Sun 12/Oct/2014, 4:23pm
    berminat...boleh emailkn detail kepada sy....shukri.jais@gmail.com  
  43. Azhar 352 - Mon 3/Nov/2014, 2:58pm
    Berminat.
    Sila email produk
    nurulazhar88@gmail.com  
  44. Badrul 73 - Tue 4/Nov/2014, 2:39pm
    Sy ingin memulakan perniagaan menjual perkakas dan peralatan memancing, boleh sy daptkn list dan katelog barang2 siap dengan harga,

    Email sy bartrool@gmail.com

    Keje sama anda amat sy hargai  
  45. Abd Halim Ismail - Fri 12/Dec/2014, 11:30am
    Berminat.
    Sila email produk
    are_lime@yahoo.com  
  46. Kelate Fishing Centre - Thu 26/Feb/2015, 2:38am
    sy berminat nk jd dropship pralatan memancing sila wasap 0176978332  
  47. Farhan Ishak - Fri 27/Feb/2015, 11:03pm
    saya berminat..sy sangat serius..hantar details ke farhanishak84@gmail.com..trima kasih..  
  48. Sepul 7 - Tue 28/Apr/2015, 10:31pm
    Berminat
    Sila emailkan pada sy produk
    syaifuledhar1986@gmail.com  
  49. Randy 11 - Fri 16/Oct/2015, 8:44am
    Saya berminat untuk memulakan perniagaan menjual peralatan memancing.
    Sent me your catalog include price of the product.tq
    randynadin91@gmail.com  
  50. Nasharemei Samsuddin - Fri 12/Feb/2016, 12:56pm
    Saya berminat untuk memulakan perniagaan menjual peralatan memancing.
    Sila emailkan details barangan berserta harga
    remyletrik@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 57 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)