Membekal Alatan Dobi, Bahan Pencuci dan Mesin Laundry dgn Harga Terbaikkkk
Myra 10 - Wed 22/Dec/2010 7:38pm [Last Comment]
Salam semua. sy dpt memberikan harga yg terbaik utk keperluan2 diatas..sila dptkan butiran lanjut dr saya dgn memberikan email anda..kepada yg berminat untuk membuka kedai dobi, kurangkan modal anda dgn membeli semua keperluan diatas dr syarikat saya..terimakasih.

Niche: Bisnes Dobi
     
  1. Husnahusni - Thu 23/Dec/2010, 11:21am
    email to me husnahusnilaundry@gmail.com  
  2. Zul 72 - Thu 23/Dec/2010, 1:16pm
    saya juga mahukan keterangan dgn lebih lanjut..ejoy1233@gmail.com  
  3. Khairul 64 - Fri 24/Dec/2010, 9:34am
    harap dapat bg info di email saya one_thayah@yahoo.com  
  4. T M Abas - Sat 25/Dec/2010, 12:46am
    bagi maklumat lanjut @ senarai hatga anda ke mailkawe@yahoo.com

    T,kasih  
  5. Nor Azilah Lajin - Sat 25/Dec/2010, 11:17pm
    tolong beri maklumat lanjut  
  6. Rick Ooi - Sun 26/Dec/2010, 11:13am
    Tolong email saya, terima kasih rickooi1971@yahoo.com  
  7. Hernami - Mon 27/Dec/2010, 8:58pm
    Salam semua, untuk maklumat dikongsi bersama. Semua jenama utama mesin dobi seperti electrolux, huebsch, speedqueen, maytag, ipso, renzacci dll mempunyai "pengedar sah" di malaysia. Harga dari pegedar sah lebih murah dan lebih terjamin untuk jaminan lepas jualan. Pada saya, jika beli mesin baru perlukan kajian beberapa jenama dan pilih terbaik. Kalau di kl, beli dari pengedar sah. Kalau diluar kl carilah wakil jualan senegeri yg berpengalaman. Jangan nanti dryer tak hidup api pun kene panggil org dari kl. Pendapat saya, kalau nak beli washer commercial, huebsch terbaik. Dryer 14kg powerline 'value for money' jgn beli huebsch (masalah karat). Kalau nak beli top load, beli je mesin rumah senang servis dan murah. Dah ok biz baru beli mesin front load commercial.  
  8. Orked 4 - Tue 28/Dec/2010, 4:56pm
    Tolong hantar maklumat lanjut ke email saya : dya_kupu2x@yahoo.com. Saya berminat menceburkan diri dalam bisnes dobi.  
  9. Md Faisal B Malek - Thu 30/Dec/2010, 4:34pm
    salam.emailkan quotation 1.washer 13kg,2. tumble dryer 13kg,3. aqua set pd sy.t.kasih.(md.faisalmalek@gmail.com)  
  10. Khairudin 2 - Fri 31/Dec/2010, 2:06am
    email quotation detail pada bizzmind@yahoo.com
    Thanks  
  11. Zura 5 - Tue 4/Jan/2011, 11:53am
    salam, sy amat berminat. pls email pd sy quotation di zura6481@yahoo.com  
  12. Norish 2 - Tue 4/Jan/2011, 3:38pm
    boleh bagi senarai harga dan detail utk washer, dryer dan steam iron
    email ke norishsales@gmail.com  
  13. Mas 39 - Sat 8/Jan/2011, 4:20pm
    please email quotation massaliza84@gmail.com  
  14. Azlan 56 - Tue 11/Jan/2011, 8:14pm
    tolong email sy di lan_botak206@yahoo.com.my  
  15. Norman 8 - Wed 12/Jan/2011, 12:04am
    tolong email kn sy senarai harga utk washer,dryer..dan detail skali yee Tq..
    fizzmajutrading@yahoo.com  
  16. Ira 16 - Thu 13/Jan/2011, 6:50pm
    im very intrested.tolong emailkan sekali harga accesori dobi spt hanger clip plastik dan sbgnya. kpa irawatti_matsaad@yahoo.com.tq  
  17. Mohd Fadzely - Wed 19/Jan/2011, 11:51am
    Tolong email quotation di jiwapertiwi@gmail.com  
  18. Eena 3 - Fri 21/Jan/2011, 9:16am
    Tolong email quotation dan detail skali di erien_82@yahoo.com  
  19. Faezah Basha - Fri 21/Jan/2011, 10:24am
    tlg bg full information and quotation kat norfaezahothmanbasha@yahoo.com  
  20. T M Abas - Sat 22/Jan/2011, 3:23pm
    Kawan....mana reply??? email pun xde  
  21. Hafiz 78 - Mon 31/Jan/2011, 4:42pm
    EMAIL KAN KE glaver_7@yahoo.com  
  22. Dya 6 - Sat 5/Feb/2011, 3:15am
    please email quotation to dyannarell@yahoo.com  
  23. Zairol - Mon 7/Feb/2011, 12:35am
    tolong emailkan sebutharga semua barangan atau pakej kepada saya termasuk bagi kawasan sabah kepada saya.  
  24. Amirenth - Mon 14/Feb/2011, 7:20pm
    saya sedang set up kedai dobi.. tolong emailkan kepada saya... amirenth_5047@yahoo.com  
  25. Rooshanita - Thu 17/Feb/2011, 8:41pm
    saya merancang utk buka kedai dobi harap dpt memberi detail barangan ke e-mail saya: rosesalwybiz@gmail.com  
  26. Watiecute 2 - Fri 18/Feb/2011, 10:38am
    pls quote me to watiecute81@yahoo.com  
  27. Ismail Abdul Aziz - Thu 24/Feb/2011, 10:05am
    Please fax a quot fr washer of dryer electrolux, huebsch, speedqueen, maytag, ipso, renzacci Capacity range 7kg 20kg @ 03 61488821(attn -Ismail) Aeroline First Shutle Sdn Bhd
    Or Email to ismail@aeroline.com.my  
  28. Akasia Qaseh Resources - Thu 3/Mar/2011, 10:59am
    kalau ada 2nd punya dryer saya berminat nak beli...

    akasiaqasehresources@yahoo.com  
  29. Rosyati Bt Osman - Thu 7/Apr/2011, 6:26pm
    salam.saya nk mcari stim iron.bleh bg tau berapa harganya  
  30. Azizikarimallah - Sat 9/Apr/2011, 6:11pm
    saya merancang utk buka kedai dobi dalam waktu terdekat harap dpt memberi detail barangan dan harga , dari serbuk pencuci hingga ke mesin alatan dobi ke e-mail saya asap thanks: azizikarimallah@yahoo.com  
  31. Azim 3 - Fri 15/Apr/2011, 8:28pm
    mencari 2nd punya...
    hazimabas@gmail.com  
  32. Maz 20 - Thu 2/Feb/2012, 12:24pm
    Salam, saya baru memulakan perniagaan dobi dan sedang mencari pembekal bahan dan keperluan dobi. Tolong emelkan maklumat tersebut beserta harganya di dobikami@yahoo.com. Terima kasih  
  33. Ahmad Nizam 9 - Mon 3/Sep/2012, 12:08pm
    salam. boleh berikan maklumad lebih detial dan quotation ke anz2411@yahoo.com  
  34. Su 54 - Tue 6/Nov/2012, 12:18pm
    Myra 10, email saya ye, tq
    lemonlaundry@yahoo.com  
  35. Ana 222 - Sat 9/Mar/2013, 2:02pm
    salam. boleh berikan detail info dan quotation ke norizana_qdy@yahoo.com..tq  
  36. Renakim - Sat 27/Apr/2013, 1:14am
    i perlukan 5 washer speed queen n 2 dryer.tolong email price detail to doctrencol@yahoo.com.ASAP,tq  
  37. Shamsul Hairi Durani - Wed 3/Jul/2013, 3:33pm
    salam Myra,
    Saya perlukan quotation
    10 kg - 15kg washer mesin dan 10 kg - 15kg dryer. Sekian shamsulhairidurani@yahoo.com  
  38. Zawani Shahirah - Thu 11/Jul/2013, 11:43am
    blh bagi sy quotation di zawanishahirah87@gmail.com  
  39. Abdul Karim 2 - Tue 19/Nov/2013, 10:47am
    sent quotation karimbenzema1986@gmail.com  
  40. Aziz 152 - Fri 22/Nov/2013, 11:47am
    email kan pada saya quotation azizabdul9@gmail.com  
  41. Saiful85 2 - Mon 5/May/2014, 1:25pm
    Salam, saya perlukan mesin aquawash 14kg - 25kg. Dryer & Steam Iron. sila email quotation & detail ke saya (shark_sah@yahoo.co.uk). Thanks  
  42. Zali 21 - Fri 16/May/2014, 10:12pm
    Email kn mklumat lanjut ke mgbm010@yahoo.com. untuk makluman saya baru bercadang igin mmbuka kdai laundry coin. Sedang mncari quotation n best price utk setup  
  43. Hairolnazri Bin Kambri - Tue 20/May/2014, 12:41pm
    Saya nk beli washer 14kg-17kg dgn dryer 16kg-18kg blh bg harga blh emel hairol_nazlin08@yahoo.com atau whatsapp 0143826702  
  44. Gee 100 - Thu 10/Jul/2014, 11:11pm
    Saya ada mesin aqua jenama girbau untuk dijual..kapasiti 14kg.baru beli belum sempat guna lagi..tolak murah dari harga beli..contact saya segera jika berminat . urgent . 0199702792. .siti .  
  45. Muhammad Faizal Asan Jamil - Wed 28/Jan/2015, 7:44pm
    Assalamualikum tuan,

    Saya muhammad faizal bin asan jamil dari sedim,kulim kedah.Saya sangat berminat untuk memulakan bisnes dobi layan diri dengan menggunakan mesin layan diri tahan lama,skarang saya sedang mencari supplier untuk mesin layan diri,

    Boleh kah tuan senaraikan harga bagi mesin layan diri yang saya senaraikan di bawah

    -Frontload washer extractor coin operated 14 kg 1 unit=RM?
    -Frontload Washer extracte coin operated 9 kg 1 unit=RM?
    -Detergent/softerner auto dose/injection pump 1 set(2 unit utk setiap washer))=RM?
    -Coin vending/changer machine 1 unit = Rm?

    -Stack dryer 9 kg coin operated 1 set = RM?
    -Stack dryer 14 kg coin operated 1 set = RM?
    -stack washer dryer coin operated 9kg+9kg 1 set =RM?
    -Stack washer dryer coin operated 14kg+14kg 1 set=RM?

    bantuan dari pihak tuan amatlah saya hargai,
    terima kasih tuan,

    Thank you sir,
    Muhammad Faizal Bin Asan Jamil
    muhammadfaizalasan@gmail.com
    0199405940  
  46. Iztech - Sat 4/Apr/2015, 11:56pm
    Email kn mklumat lanjut ke mfiskandar@gmail.com. untuk makluman saya baru bercadang igin mmbuka kdai dobi layan diri. Sedang mncari quotation n best price utk setup  
  47. Effy 8 - Thu 14/May/2015, 12:42pm
    Salam Tuan, Emailkan (effy_yana@yahoo.com) saya harga untuk vending washing machine untuk sekolah dan kolej.  
  48. Azrul 101 - Fri 10/Jul/2015, 3:39pm
    salam tuan bagi saya harga mesin dobi ? dan harga mesin pengering gas? email : azrul_mood@yahoo.com  
  49. Adnan 86 - Sun 12/Jul/2015, 12:38pm
    Email kpd sy mohdadnan178@gmail.com  
  50. Ibrahim Mohd Noh - Tue 22/Sep/2015, 7:53pm
    Assalamualikum tuan,

    Saya Ibrahim Bin Mohd Noh dari Ipoh Perak.Saya sangat berminat untuk memulakan bisnes dobi layan diri dengan menggunakan mesin layan diri tahan lama,sekarang saya sedang mencari supplier untuk mesin layan diri,

    Boleh kah tuan senaraikan harga bagi mesin layan diri yang saya senaraikan di bawah

    -Frontload washer extractor coin operated 14 kg 1 unit=RM?
    -Frontload Washer extracte coin operated 9 kg 1 unit=RM?
    -Detergent/softerner auto dose/injection pump 1 set(2 unit utk setiap washer))=RM?
    -Coin vending/changer machine 1 unit = Rm?

    -Stack dryer 9 kg coin operated 1 set = RM?
    -Stack dryer 14 kg coin operated 1 set = RM?
    -stack washer dryer coin operated 9kg+9kg 1 set =RM?
    -Stack washer dryer coin operated 14kg+14kg 1 set=RM?

    bantuan dari pihak tuan amatlah saya hargai,
    terima kasih tuan,

    Thank you sir,
    Ibrahim Bin Mohd Noh
    yem112@gmail.com
    0196288112  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 53 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.