Maklumat Supplier Babygap Pyjamas Berserta Email Pemborong Ingin Dijual! Sales Antara 50k - 75k Sebulan
Kidswear Seller - Thu 2/May/2013 8:10am [Last Comment]
Salam sejahtera
Salam 1 Malaysia
Salam 1-1 saya sayang ibu
2-2 saya sayang ayah

Saya mempunyai contact direct dengan supplier BabyGap Pyjamas dari China.Untuk pengetahuan,BabyGap Pyjamas ni susah nak dapat di plaza2 spt Fuli Kidswear dsbg.Selepas anda mendapat info ini,anda tidak perlu lagi ke Guangzhou sebaliknya minta katalog dari supplier tersebut dan mula hantar order.Barang akan sampai spt dijanjikan.

Saya telah berurusan dengan supplier tersebut selama 5 tahun tanpa sebarang masalah.Kejujuran dan tanggungjawab supplier tersebut terhadap order sy memang puas hati.

Saya akan sertakan maklumat supplier tersebut dan cara contact dengan beliau.Beliau boleh berbahasa Inggeris.

Juga saya akan sertakan sekali email add seramai 2000++ pemborong pakaian kanak-kanak di Malaysia dimana setiap bulan tidak kurang antara 50-75 customer setia yang akan order tidak kurang dari 12 lot,bermakna setiap customer akan membeli baby gap pyjamas secara borong tidak kurang dari rm1k.
Anda boleh menjana sales diantara 50k - 70k sebulan dengan keuntungan bersih 50% dan lebih.Bermakna keuntungan borong secara bersih ialah sekitar 25k-35k sebulan.Ini keuntungan borong sahaja.Tidak termasuk kalau anda menjual secara retail.

Juga saya akan bagi sekali info tentang shipping company yang murah dan mudah untuk anda gunakan.

Peluang ini saya buka terhad kepada beberapa orang sahaja.Anda melabur sekali sahaja tetapi bulan pertama anda sudah mendapat modal anda semula dengan keuntungan berlipat kali ganda.

Jika anda serius ingin berniaga dalam bidang pakaian kanak-kanak dan aksesori kanak-kanak, saya cadangkan anda rebutlah peluang ini kerana susah bagi anda untuk mendapatkan seseorang yang berada di China yang boleh memastikan barang anda selamat sampai ke Malaysia tanpa cacat cela.

Selain babygap Pyjamas, supplier tersebut boleh mengesahkan samada company tersebut wujud atau tidak.contohnya jika anda terjumpa supplier botol susu kanak-kanak di China atau Lamaze Toys di China,anda boleh menggunakannya untuk mengesahkan samada supplier itu wujud atau tidak.

Jika ada yang tidak jelas boleh emailkan terus kepada saya di kidswearseller@yahoo.com dan saya akan terangkan harga info2 diatas

Sekian Terima Kasih
kidswearseller@yahoo.com

Niche: Pemborong Pakaian Bayi
 
1. Syed 101 - Thu 2/May/2013, 8:31am
salam saya agak berminat berapa modal yang di perlukan.. sila email ke nssagro@yahoo.com.my  
2. Shzuniversal - Thu 2/May/2013, 8:41am
Email details ke shzuniversal@yahoo.com. tq  
3. Kidswear Seller - Thu 2/May/2013, 8:44am
no.1 ,2 saya dah emaikan details.  
4. Ahmad Sobri - Thu 2/May/2013, 8:56am
email kat sya sama,berminat-keteye89@yahoo.com  
5. Kidswear Seller - Thu 2/May/2013, 8:57am
no.4 saya dah emailkan

TQ  
6. Ahmad Sobri - Thu 2/May/2013, 8:59am
xdapat lg pun..
tq  
7. Nurul 1188 - Thu 2/May/2013, 9:00am
email pada saya
nurul.huda@myemail.my

tq....  
8. Kidswear Seller - Thu 2/May/2013, 9:03am
Mungkin masuk ke SPAM ? Kindly check again ya.
TQ  
9. Gadafi - Thu 2/May/2013, 9:07am
Sangat berminat...email gadafi905@yahoo.com  
10. Kidswear Seller - Thu 2/May/2013, 9:09am
No.9, saya dah emailkan.TQ  
11. Nurul 49 - Thu 2/May/2013, 9:22am
email sy nurulzfashion@yahoo.com. tq  
12. Kidswear Seller - Thu 2/May/2013, 9:26am
no.11 saya dah emailkan.pls check ya
TQ  
13. Nurul 1188 - Thu 2/May/2013, 9:36am
no 7?  
14. Kidswear Seller - Thu 2/May/2013, 9:39am
No7. pun saya dah htr.maaf terlupa nak update.
Kindly check ya.
Ada yang tak clear,dont hesitate,email je
TQ  
15. Syed 65 - Thu 2/May/2013, 9:57am
If u dun mind, pls email me juga at syedfairussyedfaisal@yahoo.com
tqvm  
16. Zul 12474 12523 - Thu 2/May/2013, 9:58am
please email details to zul.afif7@gmail.com

berminat dan serious  
17. Matahari 2 - Thu 2/May/2013, 10:28am
saya berminat..email detail..tq  
18. Hizfalah - Thu 2/May/2013, 12:43pm
minta email ke pey4243@yahoo.com

amat berminat nak mencuba  
19. Firzatie - Thu 2/May/2013, 2:22pm
pliz email detail kat sy.. firzatie_84@yahoo.com.. tq  
20. Rizal 282 - Fri 3/May/2013, 12:04am
Berminat...pls email rizal.umr@gmail.com. Tq  
21. Qikilala - Fri 3/May/2013, 9:15am
plz emel detail...qikilala8@gmail.com  
22. Fauzi 201 - Sun 5/May/2013, 12:54am
berminat. boleh email ke hallo_poji@yahoo.com TQ  
23. Kidswear Seller - Sun 5/May/2013, 11:48am
No15,16,17,18,19,20,21,22 saya dah hantar kepada email anda
Selamat berniaga!!  
24. Lieza 10 - Sun 5/May/2013, 3:29pm
email sy di hasfalizatumin@yahoo.com  
25. Hafizismail - Mon 6/May/2013, 7:09pm
please email me too
mhi6489@gmail.com  
26. Afifah 20 - Tue 7/May/2013, 11:02am
Amat berminat.. Emailkan katalog.. yieffa@yahoo.com  
27. Kidswear Seller - Tue 7/May/2013, 11:23am
no24.25.26 saya dah emailkan sila check
REBUTLAH PELUANG INI KERANA AKAN DITUTUP TAK LAMA LAGI BAGI MENJAGA MARKET BABYGAP PYJAMAS DI MALAYSIA INI
THANKS  
28. Shahril 24 - Tue 7/May/2013, 12:49pm
email pd sy ahmadshahril81@yahoo.com  
29. Aina 107 - Tue 7/May/2013, 4:25pm
emailkan pada saya jugak aina_bahirah@yahoo.com  
30. Epol 6 - Wed 8/May/2013, 11:02am
emailkan juga kepada saya pena7879@gmail.com  
31. Madana - Wed 8/May/2013, 1:45pm
email pada saya madana4ever@yahoo.com. tq  
32. Zie86 - Thu 9/May/2013, 10:56pm
email zie3086@yahoo.com  
33. Miera 54 - Fri 10/May/2013, 7:23am
email pd sy miera_idora29@yahoo.com  
34. Rizuan 4 - Fri 10/May/2013, 11:32am
pm sy mnient80@gmail.com  
35. Kidswear Seller - Sun 12/May/2013, 11:22am
No28 - 34 saya telah emailkan details
Sila check email anda ya!

Terima kasih
kidswearseller@yahoo.com  
36. Fazylah - Sun 12/May/2013, 4:55pm
emel pd sya ilah_shah88@yahoo.com.my  
37. Safuanrazak 2 - Tue 14/May/2013, 5:32pm
email sy mr.ext96@yahoo.com  
38. Nurul 615 - Wed 15/May/2013, 11:01am
email kan kepada saya
Terarosa_364@yahoo.com  
39. Joe Berbatov - Thu 16/May/2013, 10:49am
email kepada saya sama homestayseri@gmail.com  
40. Nurul Ajla - Thu 16/May/2013, 5:33pm
email jg ke tweboo@hotmail.com  
41. Iskandar 127 - Fri 17/May/2013, 7:22am
tolong email katalog. TQ

iskandar.jp@gmail.com  
42. Kidswear Seller - Sat 18/May/2013, 1:47pm
Ada yg telah mula menjana pada bulan pertama shj dgn pendapatan 4 angka sebulan dengan teknik yg saya ajarkan.Tahniah saya ucapkan.
no.36 - no41 saya dah emailkan.
terima kasih  
43. Lilis - Sun 19/May/2013, 12:00pm
Saya berminat.sil emailkn ke lilissalwa@gmail.com...tengkiu  
44. Awina - Sun 19/May/2013, 12:41pm
mamawina86@gmail.com  
45. Amirhas - Sun 19/May/2013, 11:02pm
sangat berminat, email : amirhas_86@yahoo.com  
46. Eli Teo - Mon 20/May/2013, 9:59am
email sy.. iela_cheng@yahoo.com.my  
47. Nor Huwaida Zainol Abidin - Mon 20/May/2013, 5:07pm
Emaikn kpd sy...hu_waida89@yahoo.com  
48. Athirah 10 - Wed 22/May/2013, 8:48am
berminat..shidah_thirah@yahoo.com.au  
49. Kidswear Seller - Wed 22/May/2013, 9:45am
Ramadhan datang lagi..amal ibadah ditingkatkan..berkat rezeki perniagaan bertambah...bila perniaagan diberkati..rezeki akan berpanjangan..jom..saya ajarkan teknik2 yg betul dengan modal permulaan yg rendah tetapi pulangan yang tinggi..
43-48..saya dah emailkan..
yang lain..jom  
50. Shzuniversal - Thu 23/May/2013, 12:06pm
Knp encik x reply email saya? Knp ajar sy sikit sj? Tlg tgk email.Tolong reply.tq  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 80 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..