Lokasi Pemborong Di Thailand
Faizul 5 - Thu 30/Jun/2011 11:15am [Last Comment]
Nak tanya kalau ada sapa-sapa di sini nak share info lokasi pemborong pakaian dewasa, tshirt, kanak-kanak, jeans dll. Kalau boleh sebelah Danok, Hatyai, Padang Basar atau yg dkt kawasan ni. Dulu saya selalu pergi dgn family pakai border pass ja tp belum terlintas lagi nak cari pemborong masa tu. So, kalau ada mahu kongsi info tu boleh la tulis di sini yaaa.. tima kasih.

Niche: Diskusi Bisnes | Pemborong Tshirt Dan Uniform | Pemborong Pakaian Kanak2 | Produk Dari Thailand
 
1. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011, 11:23am
good news for you..untuk makluman en..saya boleh bantu en faizul...
ni email saya.sabtu nieh saya akan ke thai untuk dapatkan barangan untuk customer sy..hairin_nam@yahoo.com
TQ  
2. Faizul 5 - Thu 30/Jun/2011, 11:35am
berminat jgk nak pergi tapi buat masa terdekat ni tak boleh lagi sbb agak sibuk dgn urusan lain. mungkin kita boleh berhubung lagi masa hadapan. email sy faizulct@streamyx.com.  
3. Faizul 5 - Thu 30/Jun/2011, 11:58am
Kat sini boleh dapatkan anak patung/softtoy secara borong. Boleh dapat lagi murah dari borong kat padang besar perlis. Sebelah padang basar, thailand. Lokasi: 6.670165,100.323951 = paste ni kat google maps. Lokasi ni ingat2 lupa ja, kalau tersilap tu kedai ni dekat2 sini sj. kedai papan, kalau lalu depan kedai ni boleh nampak berguni-guni anak patung kat dalam. teddy bear besar pun banyak.  
4. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011, 12:07pm
skrg nieh en faizul mencari pemcorong thai kan..saya adalah salah seorg pemborong thai...
TQ  
5. Faizul 5 - Thu 30/Jun/2011, 12:15pm
Syaidattulhairinniza buat borong apa?  
6. Faizul 5 - Thu 30/Jun/2011, 12:20pm
Kat lorong ni ada satu kedai boleh borong keronsang/aksesori wanita. Lokasi: 6.665183,100.319885  
7. Red One 2 - Thu 30/Jun/2011, 8:46pm
macam best je ni  
8. Din11 2 - Sat 2/Jul/2011, 11:49am
saya turun ke bangkok 2 mggu sekali. kalau di bangkok amik t shirt di bombae market. kalau di hatyai di pasa market. tu sume tempat borong..  
9. Fitri Hamdan - Sun 3/Jul/2011, 1:46am
salam sy pemborong baju bermula harga dari rm 4.00 sehinga 9.50 jewm untuk jnis rouneck
untuk berkolar bermula harga dari 9.00 sehingga 13.50 bagtu kuantiti
kuantiti sng sy bantu anda-=sebrang pertanyaan call sms sy di 0136779834  
10. Afey - Mon 4/Jul/2011, 6:44pm
nak tumpang tnya lau di hatyai apa nama tmpat untuk borong jersey...pape sila email sy di afifamzar@gmail.com..  
11. Elhamprint - Tue 5/Jul/2011, 1:22pm
thanks for great info..  
12. Gayatrendy - Wed 6/Jul/2011, 3:25pm
saya pun nak tahu juga, kat mana boleh borong baju muslimah dari thailand ni..  
13. Osman Shah - Fri 8/Jul/2011, 10:40am
salam...saya mencari pemborong dari thailand utk jacket leather superbikers dan accessories yg lain,kindly email saya shah5579@yahoo.com  
14. Botak kedah - Tue 12/Jul/2011, 10:35pm
untuk borong saya selalu amek barang dkt aranprathep...sempadan thauland and kemboja...semua ada...jeans,t-shirt,cermin mata,toto,blanket,kasut dan mcm2 lg...binaharapan_zairul@yahoo.com  
15. Caasa15 - Wed 20/Jul/2011, 10:27pm
saya igin mncari kertas a4......spe2 yg blh crikan pmborong dri thailand??  
16. Muhamad Ian Danish - Mon 8/Aug/2011, 11:12pm
salam, saya nak cari pengedar baju printed tshirt untuk kanak2 dan remaja. kepada sesiapa yang ada boleh email saya sharifful.nizam.muhamad@gmail.com  
17. Safwan 11 - Sun 2/Oct/2011, 3:26am
Salam..
Saya nak cari pemborang beg laptop dan beg mendaki dari thailand. Boleh call/sms saya. 0179104599.
Terima kasih.  
18. Amy 10 - Fri 4/Nov/2011, 9:38pm
saya nak tahu kat mana nak dapatkan dress labuh, dan dress blouse di hatyai..boleh kongsi maklumat dengan saya...???  
19. Runsing - Tue 8/Nov/2011, 12:38am
saya nak tahu, barang borong apa yang paling popular di thailand. n lokasinya. mintak bagi cadangan dan pendapat. syasha_47@yahoo.com.my  
20. Robain - Mon 30/Apr/2012, 6:10am
_ tumpang iklan, ada x pemborong jersi dari thailand?? (jersi seperti d padang besar)
_ nak tengok harga, tolong e-mail saya, monorobain@yahoo.com
_ thank you _  
21. Zara 47 - Tue 19/Jun/2012, 12:35am
saya ingin dapat kan makluimat tentang baju tshirt berkolar lelaki ,kanak2 and wanita untuk raya nanti..urgent  
22. Atie 64 - Fri 22/Jun/2012, 6:19pm
sy nak dptkan pemborong kerongsang,kasut wanita,sandal dan beg dr thailand.berminat mulakan perniagaan
tlg e-mail sy di eriana_natasha22@yahoo.com
secpt mungkin sbb kedai skrg melalui proses kemasukan barang  
23. Izwordcorp - Mon 23/Jul/2012, 3:27pm
ada x pembekal jersi thailand.. ?? boleh emailkn ke amingroup9@gmail.com  
24. Shima 100 - Wed 25/Jul/2012, 12:04am
Ada x pemborong barang2 plastik, kelengkapan rumah n cenderemata dr thai? Email saya shimaabdullah@yahoo.com  
25. Mahadi 4 - Wed 5/Sep/2012, 3:28pm
salam semua, saya peniaga pasar malam sedang mencari jersi dan seluar futsal lelaki dan pompuan dengan harga borong.
harga yg saya dpt sekarang RM10 jersi biasa, rm 25 jersi thailand n RM 13 Seluar futsal... kalo ada lg murah dari tu
add my fb atau email je... mahadi_80@y.c  
26. Fnshop Enterprise - Thu 6/Sep/2012, 3:59pm
tumpang iklan..sy nak mencari pemborong bagi pakaian wanita, lelaki & kanak2 ASAP..pakaian biasa & branded..kalau ade, boleh email sy di fnshopenterprise@gmail.com / call @ text sy di 016-4436106 (fyda)  
27. Noel 2 - Sat 22/Sep/2012, 12:20am
Salam, Saya pun mencari pemborong. Replica backpack grade AAA. Sape yg boleh membantu bleh email saya di rixs_noel@yahoo.com  
28. Dieladania 2 - Tue 9/Oct/2012, 8:10pm
slm sy nk cari tmt borong brg2 kecantikkan cth thanyaporn skrg dpt harga rm270 utk 12 botol mana tau ader harga lgik murah.. mesti nk untung lebih kan.. call/msg : diela 017 3021878  
29. Qaseh 40 - Thu 8/Nov/2012, 9:04pm
salam..sapa2 bole bwk saya g bangkok tuk borng bj sana tq

wahyumikhael@gmail.com  
30. Faris 84 - Thu 22/Nov/2012, 11:53pm
jersi made in thailand rm20sehelai minima 30 free pos. call 0174868613 stok terhad tq  
31. Kak Sue 4 - Mon 10/Dec/2012, 2:00pm
kami ada membekal jersi dr thailand rm19 sehelai min order 35 free pos, membekal seluar jeans levis 501 rm45sehelai min 30helai. hubungi 0135042469  
32. Hasrul 18 - Tue 18/Dec/2012, 9:03pm
salam.. Saya mencari pemborong baju brand d thailand @ d kawasan padang besar.. Please email saya.. Hasrulnizar77@yahoo.com tq..  
33. Sarina 27 - Thu 7/Feb/2013, 12:57pm
plez email kan katalog  
34. Mat 165 - Tue 26/Mar/2013, 7:47pm
saya penjual pasar malam..nak borong jersi gred ori n gred AAA.,,n seluar 3 suku ..
siapa boleh bagi ketalog n harga ke
oniematsue_121212@yahoo.com  
35. Adie7929 - Sun 14/Apr/2013, 10:58am
SALAM..SY MENCARI PEMBEKAL JERSI DR THAILAND YG BERHARGA BWH PD RM8..SY MAHU DLM KUANTITI YG BYK..KALAU ADE SAPE2 YG DPT BEKALKN SILA EMAIL KATALOG N SENARAI SEBUT HRGA KE adiey1305@yahoo.com
sms @ call 0132946744  
36. Nazri 62 - Mon 27/May/2013, 7:25pm
salam , saya mencari pembekal seluar jeans dan baju2 perempuan .
boleh email aifi_1911@yahoo.com ataupon msj , watsap or wechat
010-2865627  
37. Hafidz Ahmad - Wed 5/Jun/2013, 4:28pm
saya mencari pembekal seluar jeans tshirt dan anak patung..mtk tlg email sy summerwoods24@gmail.com atau boleh wechat whatsapp ke 0127813249  
38. Wan 1075 - Wed 5/Jun/2013, 4:58pm
nk cri pmborong utk jersi2 futsal thaliland .. kool pan pegan sume .. kalo ade pm at anjungmania@yahoo.com.my ..ty  
39. Kamarul 87 3 - Wed 5/Jun/2013, 11:59pm
nk cr pemborong @ pembekal pakaian sukan (baju,jersi,track dll)..kalau ad harap bleh mesej @ cll di no 0104294694 @ email kamarul_87@yahoo.com  
40. Ameera Lyana - Tue 18/Jun/2013, 12:14pm
Saya mencari pemborong baju wanita dari thailand..sesiapa yg tahu boleh email blacksweet.berry@yahoo.com atau whatsapp 012-6033843  
41. Zul 568 - Tue 18/Jun/2013, 8:41pm
Saya cari kasut dan beg wanita sesiapa yang tahu bolehh email saya,,zulomar13@gmail.com atau sms 0134240481  
42. Xena - Wed 19/Jun/2013, 2:38am
salam...mohon share tempat di Thailand yg saya boleh borong peralatan menjahit, fabric & craft tools...pliz email me lina_zukani@yahoo.com  
43. Putrisabah - Mon 24/Jun/2013, 9:38pm
salam..sapa2 tau dimana mau borong jam tangan couple..emel saya putrisabah91@gmail.com  
44. Lyanazahudin - Thu 27/Jun/2013, 9:09am
salam....saya mencari pemborong pakaian wanita,jersi di hatyai,thailand.ad sesiape yang boleh bantu..hubungi saya di email lyanazahudin@gmail.com atau hp 019-9662037.tqvm  
45. Suzilawati 6 - Wed 17/Jul/2013, 8:52am
salam..saya nak cari pemborong pakaian kanak-kanak. sesiapa boleh bantu saya, cantact saya 0104061160 @ emel: suzioffice@gmail.com  
46. Juju 21 - Thu 25/Jul/2013, 7:15am
Assalam, saya mencari pemborong/pembekal barangan Thailand seperti pakaian yang bersaiz besar sahaja dan aksesori wanita (gelang, rantai, brooch, clutch, handbeg)

Hubungi saya di innueclanz@gmail.com atau 012-2626034 tqvm  
47. Floveshop - Fri 16/Aug/2013, 6:54am
Saya pernah kena tipu oleh orang yg kata dia pembekal barang niaga. Tolong kesian. Saya anak sulung kepada adik-adik saya. Ayah saya meninggal 3 tahun lepas. Saya baru nak mula berniaga online. Jadi hanya yang betul-betul tahu, dan boleh bagi saya tahu mana nak dapat pembekal barang-barang murah dekat selatan thailand, tolong email doubleflove222@gmail.com  
48. Erni Suzila - Sat 17/Aug/2013, 9:04pm
Slm..saya mencari pemborong pakaian wanita di thailand atau dimana2 shj asalkan productnya menarik,ikut trend dan hrga berpatutan utk saya jual secara borong kpd peruncit.saya berminat utk buka sebuah kedai borong pakaian wanita dlm masa terdekat ni.jika ade sesiapa disini yg boleh bantu saya sila sms or call 0176272324 Erny,tq  
49. Zulnino - Thu 22/Aug/2013, 3:29am
Assalammulaikum ,,saya newbie di sini.. saya ingin memborong brangan baju branded seperti osaka,ed hardy , guest ,ex armany.. pada member2 yang tahu port untuk borong di vietnam or thailand minta emel di zulnino93@gmail.com .. tq ..  
50. Habibi Qolbi - Tue 27/Aug/2013, 9:03am
kalo bawak kete kan camne care nak selamat dari kastam ekk kalo borong barang byk2  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 76 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..