Koperasi Sentosa Ulu Selangor Mencari Usahawan Muda Area Lembah Klang
Ejariah2020 @ Triple Aliff Resources
Sun 7/Aug/2016 2:06am [Last Comment]
RAHSIA GALI LAUTAN EMAS GUNA
?KAPAL KOREKKKKK.......

(LAGI CEPAT/ MUDAH/ BANYAK)!

?Hmmm FRUST jugak bila dpt tahu ilmu pasal air ni... mana tak nyer - dah hidup dekat setengah abad baru tahu bahawasanya selama ini air yg ku minum adalh air yg SALAH! Jgn main2 pasal air ni sbb ianya merupakn keperluan UTAMA/PENTING dlm TUBUHBADAN kita, duit bnyk pun kalau sakit buat haper!


Now dh tahu, MISI ku nak cerita kat SEME ORG, nak sampaikn ILMU BERMANFAAT ni, org tu beli mesin ker tdk, beli air ker tdk, sekurang-kurangnya ku dh bg knowledge kat mereka supaya minum air yg BETUL.

''Income tu hanya sebagai PENANDA ARAS KEBERKESANAN keje kita'' - itu yg kjah belajar dr sifu baru ku sifu mus. Tq sifu mus... ''Kita jgn kejar duit, kita kejar bagi TAMBAH NILAI/manfaat kpd masyarakat, duit akan dtg dgn sendirinya...''
So far penanda aras keberkesanan keje ku spt di bwh :)

Mula-mula tunjuk income dulu :) Kasi bakar semangat!
Bersambung di http://bit.ly/kenapaperluairsehat
Whatsapp 011 12846553
Keterangan lanjut http://bit.ly/TOPGUNKANGEN

Niche: Kerja Kosong | Ingin Berniaga | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Yusnizam 3 - Wed 14/Mar/2012, 1:03pm
Maaf xberapa faham la. Tlg email ejump_rs@yahoo.com.t.kasih.  
2. Azrul 100 - Wed 14/Mar/2012, 1:47pm
azrulmisa_manutd7@yahoo.com  
3. Saiful Nizam 2 - Wed 14/Mar/2012, 7:56pm
s7nizam@gmail.com  
4. Ayon - Thu 15/Mar/2012, 1:26am
salam..eja...saya pun kurang faham la boleh email kan pada saya juga...fazrulazwan.shuhaimi@yahoo.com  
5. Azzan Print - Thu 15/Mar/2012, 6:59pm
minta email azzan12@yahoo.com  
6. Mdfozy - Thu 15/Mar/2012, 9:05pm
minta emailkan dengan lebih detail di sales.mineral@hotmail.com

kami pengusaha kilang plastic yang masih baru beroperasi. Kami ingin mencari penambahan modal bagi syarikat kami.  
7. Radia 2 - Fri 16/Mar/2012, 12:59am
berminat blh email detail ke : haziqq03@yahoo.com  
8. Adib 10 - Fri 16/Mar/2012, 1:34am
menarik, boleh email details ke adib_3232@yahoo.com, terima kasih  
9. Ndie - Fri 16/Mar/2012, 2:15am
naza.dzahir@yahoo.com  
10. Ghani Sulaiman - Fri 16/Mar/2012, 7:00am
email gds_ghani@yahoo.com,tk  
11. Monyamin - Fri 16/Mar/2012, 7:03am
berminat
orang_banci@yahoo.com  
12. Ratu Humairah Hussin - Fri 16/Mar/2012, 11:24am
email juga pada saya. X brp paham. wazzap_05@yahoo.com  
13. Zulkifli Ahmad - Fri 16/Mar/2012, 5:29pm
Saya juga berminat, minta tlg email ke saya juga ideabaik@gmail.com  
14. Hasril - Sat 17/Mar/2012, 1:31am
please email detail aril_unisel@yahoo.com & thank 4 the info  
15. Noah Enterprise - Wed 21/Mar/2012, 1:29pm
Boleh email noah_entp@yahoo.com  
16. Badariah - Wed 21/Mar/2012, 3:27pm
Pls email ke dib_64@yahoo.com.my  
17. Kd 5 - Wed 21/Mar/2012, 10:56pm
blh emel kpd sy detail
kadier_kdfz@yahoo.com.my  
18. Syahida 10 - Thu 22/Mar/2012, 3:28pm
nak tahu lebih lanjut...tlg emel saya:meteora_syahida@yahoo.com.au  
19. Ida 126 - Thu 22/Mar/2012, 9:11pm
saya ada peluang perniagaan untuk dikongsi dengan pihak koperasi. Jika berminat hubungi saya ida 0125441383 @ email: zamzuraida@yahoo.com  
20. Bigshow 5 - Fri 30/Mar/2012, 10:19pm
tolong emelkan butiran lengkap, saya kurang faham n kurang jelas. bobopahang_08@yahoo.com  
21. Teratak Qaseh Beauty Slimming Spa - Sun 8/Apr/2012, 1:55am
maaf, kurang memahami sila email ke teratak_qaseh@yahoo.com utk lebih info - berhubung paparan iklan di atas.. terima kasih..  
22. Shahrul 449 - Sat 24/Oct/2015, 7:23pm
Email kn ke ijan_ijan60@yahoo.com  
23. Mhisham - Sat 24/Oct/2015, 8:12pm
Saya berminat. Email saya maklumat lanjut, tempat dan bayran. mhisham.din@gmail.com  
24. Mohd Alias 7 - Sat 24/Oct/2015, 8:19pm
Assalam
Kpada sesiapa yg ingin mendapatkan terminal 1malaysia bleh hubungi saya
Termi?al ini bleh jual topup Semua Jenis telco
Bleh buat pembayaran bil air,tnb,indahwater,astro,tm,tmnet,p1,unifi dll
Terminal ini juga bleh jual moneypin untuk warga Indonesia nk buat kiriman duit ke negara mereka
Keuntungan tertinggi
Call or WhatsApp
01110792561  
25. Nazri Saud 2 - Sun 25/Oct/2015, 8:19am
Dapat income www.mybcworld.com/nazwin

nak duit rjuk epf

mns9541@gmail.com
watsap 0104673646  
26. Arabella 2 - Sun 25/Oct/2015, 11:39am
tlg email detail..
bella_nbc@yahoo.com  
27. Puncak Persada Engineering - Sun 25/Oct/2015, 12:40pm
Salam sy berminat 019-3146578  
28. Cindy 8 - Sun 25/Oct/2015, 12:51pm
email ke akucitra.kayla@gmail.com  
29. Adinda Siti - Sun 25/Oct/2015, 1:59pm
Whatsapp Blasting Teknik Pemasaran Cara Baru

Saya menyediakan perkhidmatan Whatsapp ke telefon mudah alih untuk tujuan pemasaran produk dan perkhidmatan anda.data pelanggan saya sediakan, anda cuma bayar upah sahaja.

Image dan Text.

Data Client lebih dari 2 juta.
Celcom, Maxis, Digi, Umobile,Tune Talk dan lain-lain

2000 nama = RM 50
4000 nama = RM 90
6000 nama = RM 130
8000 nama = RM 170
10000 nama = RM 210

Promosi Hebat sehingga 15/11/2015
20000 nama = RM 300

Whatsapp/call ke saya
Adidnda Siti 013-32530259

Email ? adinda.siti.bulk@gmail.com

Name:
Whatasapp Date:
Package:
Email:
Text and Image  
30. Rizal 335 - Sun 25/Oct/2015, 3:37pm
Email detail rizal8949@yahoo.com  
31. Nnzak - Sun 25/Oct/2015, 3:56pm
as salam...

satu peluang utk anda.. modal cuma RM50..

1. RM10.. keahlian seumur hidup..
2. RM40.. langganan bulanan topup utk setahun...

peluang ini utk membantu individu prepaid berjimat sebanyak 50% setahun dan tiada GST dikenakan utk topup diluar langganan...

hubungi...0112-8476124 whatsapp..  
32. Abdul Jalil Bin Abd Ghaffar - Sun 25/Oct/2015, 8:58pm
momenbara@gmail.com  
33. Flyp Dexter - Mon 26/Oct/2015, 12:15am
Email details please >> flyp_dexter@yahoo.co.uk  
34. Chem Mobile - Mon 26/Oct/2015, 11:14am
Assalamualaikum saudara/saudara

Peluang perniagaan dipasar malam/pasar pagi/kedai dll

Xperlu ijazah/diploma/phd

Pendapatan RM15k keatas....

Saya perniaga pasar malam nak ajak anak2 muda berniaga Nak thu rahsia menjana
pendapat RM15K sebulan kalau anda buka byk cawagan satu hari brp RM 1bln
Anda kira sendiri
Modal rm500-rm1500

Jagan lepas kan perluang yg ade...

Brg yg saya jual ade la aksesori fon

Bgi yg berminat whatsapp saya 01135800920  
35. Mahadzir 11 - Tue 27/Oct/2015, 6:51am
tolong email ke matzir@gmail.com  
36. Fairuz 159 - Tue 27/Oct/2015, 1:14pm
pm
raiminaufal@gmail.com  
37. Hairuddin 6 - Sat 31/Oct/2015, 9:14pm
Rakan kongsi produk kesihatan diperlukan di seluruh malaysia, sabah, sarawak, brunei, singapore, thailand & indonesia.

Margin keuntungan sehingga 48%

Matlumat lanjut whatapps 010-9071177  
38. Ilham Global Management And Services - Sun 1/Nov/2015, 5:49am
Maaf kurang faham.. Email detail ke ilhamglobalmas@gmail.com  
39. Muhammad Zaki Bin Elham - Sun 1/Nov/2015, 3:59pm
asalamualaikum semua maaf mencelah..
sesiapa yg berminat nak bisnes vending can machine air tin bleh pm sy..
vending machine 8.5k sahaja..
lokasi disediakan area klang dan shah alam
berminat whtsupp/call en.zaki 0142631657  
40. Muhammad Zaki Bin Elham - Sun 1/Nov/2015, 4:03pm
sesiapa yg nak order stall burger,stall pisang goreng dan pelbagai stall lain 2 juga bleh pm sy...
en.zaki 0142631657  
41. Izan 105 - Sun 1/Nov/2015, 10:57pm
X rugi mencuba
X perlu modal
Free register jer
Kaya atau x, belakang citer

Nak tau, buka link nie
http://Job4Living.com/?ref=343740  
42. Nazri Saud 2 - Mon 2/Nov/2015, 7:47am
Buat duit rujuk www.mybcworld.com/nazwin

Ingin duit refer EPF


Watsap/call mns9541@gmail.com
0104673646  
43. Impianku 3 - Thu 5/Nov/2015, 11:45am
KERJA SAMBILAN HANYA DIRUMAH TIDAK PERLU JUMPA ORANG
-RM200-RM500 SEMINGGU
-JIKA MINAT ,SILA WASUP INBOX 0193749027
-HANYA MEREKA YANG SERIUS SAHAJA AKAN DIBERI KEUTAMAAN
-CEPAT TERBUKA UNTUK 50 ORANG YANG TERAWAL AKAN DAPAT HARGA KOS ISTIMEWA
-HANTAR KE WS ADMIN DENGAN TAIP (KERJA SAMBILAN )
-HARGA KOS TERLAJAK MAMPU CEPAT!!! CEPAT!!!!  
44. Nor Darliyana - Sun 8/Nov/2015, 11:58am
tumpang iklan. saya sedang mencari kerja kosong sementara saya sedang cuti semester yg ke-5. student accounting. saya berumur 20 tahun. saya mencari kerja yg gajinya dibayar hari/berbaloi, tidak buka aurat, halal, tidak jauh dikawasan kediaman. rumah saya terletak di alam damai, cheras kl. saya tidak mahu kerja dropship, business keluar modal, dan seangakatan dgn nya. saya sedang mencari duit utk semester akan dtg utk bayar yuran. no tel 011-11680938 (ya)  
45. Lankd - Sun 8/Nov/2015, 2:46pm
Pinjaman dari bank dan Koperasi.
Semua ketegori pinjaman
Untuk blacklist khidmat nasihat akan di beri

Hubungi 014-6500125  
46. Joehari Bin Mat Yusoff - Fri 11/Dec/2015, 11:10am
maaf tumpang iklan.jom jadi pengedar produk CWC.nikmati bonus bulanan,tahunan yang disediakan oleh syarikat Classic Worldwide Corporation(CWC).biz yang tidak menggangu tugas hakiki anda.sebarkan manfaatnya.utk info lanjut hubungi dealer 016-3354304.  
47. Azam 245 - Sun 24/Jul/2016, 7:01am
SLM. TUMPANG IKLAN.. JANA PENDPATAN HARI-hari untuk semua golongan. WA : 0172474622 untuk keterangan. Tkasih  
48. Nor Muhamad - Sun 24/Jul/2016, 9:55am
Loan Perniagaan Dana Leasing and Factoring Ansuran Bulanan Bayar Sendiri Tanpa Potongan Dalam Akaun Bank Peniaga.
Pinjaman Perniagaan ini bukannya melalui Syarikat Money Lender atau Along.
Syarat-syarat Pinjaman:
1.Syarikat Sdn Bhd atau Enterprise Pemilik Tunggal.
2.Seluruh Malaysia layak memohon.
3.Umur peminjam mesti 19 hingga 49 tahun.
4.Tiada masalah blacklist CTOS. CCRIS atau komitmen luar tidak diambilkira.
5.Mesti ada SSM dan Penyata bank 6 bulan terkini.
6.Kelulusan jumlah loan bergantung kepada Kewangan syarikat seperti dalam Penyata bank.
7.Proses dua minggu mulai tarikh pejabat terima borang permohonan yang lengkap dan TERKINI.
8.Kadar faedah adalah 0.99% + 2.00% miscellaneous sebulan.
9.Tiada penjamin atau cagaran diperlukan.
10.Perlu ada bil elektrik atau air atas nama sendiri.
11.Urusan pinjaman boleh memohon melalui pos laju atau datang sendiri ke pejabat kami.
12.Perlu mengisi borang permohonan original dan agreement.
Jika berminat untuk memohon loan ini,sila hubungi saya Nor Muhamad bin Latif Pegawai Eksekutif KOPERASI ANDA SEDIA MEMBANTU KEWANGAN ANDA.
WhatsApp: 0129446649
Telegram:0129433436
Panggilan:0172807383
Email:normuhamad40@yahoo.com
Atau
nmlatifyusof@yahoo.com
Alamat pejabat:
Unit Loan Usaha Inisiatif Suite 2,
No. 21-1 Lorong Haruan 5/1,
Oakland Commerce Square,
70300 Seremban 2,
Negeri Sembilan.  
49. Mazlan 42 - Mon 25/Jul/2016, 9:04am
mazlan umur 53 tahun dan berminat 0126736466  
50. Ofa - Mon 1/Aug/2016, 1:04pm
emel detail..
olfah_0106@yahoo.com

tq  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 53 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..