Komputer Laptop PC Netbook Macbook Repair Format Servis - Area JB Johor
Serviskomputer 2 - Thu 18/Apr/2019 12:04pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera
saya menawarkan servis format serta repair pc desktop, laptop, netbook, anda dan format handphone android google lock/pattern lock/stuck logo/ denganharga yang berpatutan berserta servis yang memuaskan

FORMAT
WINDOWS XP, WINDOWS 7, WINDOWS 8 DAN WINDOWS 10
@-->Driver complete
@-->Basic software
@-->Microsoft office / Adobe reader dll
@-->Software tambahan (bole request saya akan berikan) (nak beli software sahaja pon bole)
@-->Games(bole request saya akan berikan) (nak beli game sahaja pon bole)

KEROSAKAN KOMPONEN PC/LAPTOP SEPERTI :-
@Motherboard (Tiada display, tidak bole on, mati secara tiba tiba, mati semasa boot windows, Dan lain lain
@Lcd /Led (Crack/pecah, Black spot, Tiada display Dan lain lain)
@Hardisk problem (tidak bole boot windows, loading windows lama, lag, Dan lain lain)
@Ram (Upgrade ram)
@Battery(Battery rosak, tak tahan lama, tukar bateri)
@Charger adapter (charger rosak)

Kami juga membeli laptop / cpu rosak dan terpakai serta trade in

Kami juga menawarkan service format handphone android
@-->Google lock / Pattern lock / Stuck logo

Onsite service @ Pickup delivery
Sebarang pertanyaan call/sms/whatsapp sheik 0177773496
harga mengikut service

Niche: Bisnes Komputer | Perisian Komputer
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..