Kilang Custom Made Kotak Corrugated Carton Box Paling Murah di Selangor
Huzair Wc Carton - Mon 20/Feb/2017 7:33am
Ingin membuat kotak Carton Box custom-made dengan BRAND tuan/cikpuan pada kotak?
WC Carton Sdn Bhd adalah kilang / manufacturer custom-made kotak corrugated carton box di Semenyih, Selangor.
Penghantaran Percuma!*

WC Carton Sdn Bhd telah membantu tambah nilai brand-brand ternama, usahawan IKS, dan bisnes online selama hampir 20 tahun.
Antara brand yang pernah kami custom-made kotak adalah Perodua, My Gogoprint dan Anis Moist Cake.

4 cara kami bantu buat kotak untuk pelanggan kami:
1- Kami design kan kotak
2- Kami buatkan kotak di kilang kami
3- Kami print BRAND tuan/cikpuan pada kotak
4- Kami hantar ke premis tuan/cikpuan

=========================
CUSTOM-MADE CARTON BOX
=========================

3 Cara Mudah untuk custom-made kotak brand sendiri:
1- Hantar saiz kotak / gambar contoh kotak
2- Hantar gambar produk yang hendak di pack
3- Hantar logo brand
ke huzair@wcc.com.my atau ke 013-2087003

Saya akan bantu design kotak untuk tuan/cikpuan.
Jangan risau, saya mesra orangnya :)

========================
READY STOCK CARTON BOX
========================

Untuk membeli ready stock carton box, tuan/cikpuan boleh beli daripada website kami:
>>> Box.com.my
>>> Box.com.my
>>> Box.com.my

===================================
HADIAH KERANA MEMBACA SAMPAI SINI!
===================================

Nak E-book PERCUMA ''5 Insider Tricks to Reduce Cost on Carton Box'' keluaran WC Carton?
Whatsapp kan alamat emel ke 013-2087003.
Hanya untuk 50 yang terawal SAHAJA!


Terima kasih :)

MD.HUZAIR
WC Carton Sdn Bhd
013-2087003
huzair@wcc.com.my
''Tingkatkan Nilai Brand Anda''

* Penghantaran PERCUMA ke:
Selangor - Semenyih, Kajang, Bangi, Putrajaya, Puchong, Subang Jaya, Shah Alam, Klang
Negeri Sembilan - Nilai

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia