Khidmat Import Barangan Dari China - Harga Borong
Syafian - Mon 28/Nov/2011 2:51pm [Last Comment]
Selamat Sejahtera !

Kami menawarkan khidmat mengimport barangan dari China dan membawa masuk ke Malaysia terus ke office/rumah anda tanpa ada pihak ke-2 atau ke-3.

Kenapa China??...Sebab apa sahaja barang yang anda terfikir mesti ada di China dan harganya MURAH dan BERKUALITI.
COMFIRM MURAH..

*Kami sedia menerima tempahan dalam kuantiti kecil atau besar.

*Anda hanya perlu mengenalpasti produk yang anda mahukan.
*Orang kami di sana akan dapatkan produk seperti spesifikasi yang anda berikan.
*Selepas itu,SEBUT HARGA akan dihantar terus kepada anda tanpa perlu melalui orang ke-2 atau ke-3.Jadi tidak perlu risau tentang harga ?mark-up?.

Emel : rajaborong@gmail.com

Niche: Produk Dari China | Import Dan Eksport
 
1. Fiza 106 - Tue 29/Nov/2011, 12:17am
boleh bg no. phone sbb sy mmg ada niat nk bukak kdai n buat bisnes ni suatu ms nnti..ni email sy ifa8284@gmail.com..tq  
2. Khairuddin 8 - Tue 29/Nov/2011, 12:06pm
sy memerlukan kertas A4 yang satara standard IK yellow/ Double A. Boleh dptkan maklumat harga di cina. sms/cal - khairudin -0126110894  
3. Syafian - Tue 29/Nov/2011, 7:09pm
OK..sy akan hubungi encik setelah sy dpt harga borong kertas A4 tsebut dari sana.

rajaborong@gmail.com  
4. Shahrul86 - Wed 30/Nov/2011, 2:06am
salam..saya memerlukan cenderamata berbentuk gelas kaca kecil dimana pada badan gelas tersebut mempunyai corak dari serbuk kilat.012-5990908  
5. Khairudie - Wed 30/Nov/2011, 3:47am
bleh dpt kn harga handfone alike dr china x?cnthnye tblet mcm smsung,nokia n8 dan X7.klu ada email pd sya diey75@live.com  
6. Nuradifasha - Sat 3/Dec/2011, 4:55pm
blh bagi sy qoutation bagi full set katering (pinggan,sudu,cawan,buffet set etc..),stationery & aksesori perkahwinan?
urgent...
emel: nuradifasha@yahoo.com  
7. Mann 13 - Sun 4/Dec/2011, 8:47pm
blh email kn sy harga borong utk tudung, tshirt, jersi, barangan bayi & stationery
email di : manbiz_729@yahoo.com  
8. Mawar 21 - Tue 13/Dec/2011, 9:50pm
boleh tak emailkan detail kat saya untuk pakaian wanita dam barangan bayi or kanak-kanak
mawar_16@yahoo.com  
9. Ahmad Shamsul - Sun 25/Dec/2011, 1:52am
sy skrg wat bisnes permainan..mcm mana cara dan sebut harganya ya???nk g china bajet xde lg...pe2 email sy di shamsul_deto@yahoo.com  
10. Ratna - Sun 25/Dec/2011, 3:09pm
plz email kpd saya detail ttg produk pakaian sprt baju kurung, kebaya, jubah dan blous. kalau boleh sertakan gambar, harga dan minimum order ke ; nengsi_gk@yahoo.com atau boleh terus hubungi saya 012-9158312 (ratna)  
11. Sahril 2 - Tue 27/Dec/2011, 12:12pm
boleh bagi detail pada saya.... klu nak order botol2 kaca atau plastik dari sana....

tq
sahril
0126643452  
12. Kay 31 - Mon 2/Jan/2012, 2:20am
plz email kpd saya detail ttg produk pakaian spt baju kurung, kebaya, jubah,beg tangan, kasut dan blous. kalau boleh sertakan gambar, harga dan minimum order ke ; sya_bos@yahoo.com atau boleh terus hubungi saya 012-5833339(Kay)
*Boleh beri no.telefon tuan.  
13. Sue 170 - Thu 5/Jan/2012, 11:12am
saya berminat dengan perniagaan baju budak atau baby (skirt/gaun smorking/ledging), handbag/purse dan kasut...boleh emailkan saya detail..minimum order, katalog and harga  
14. Bie 13 - Thu 5/Jan/2012, 6:48pm
sy bminat dgn bisnes handbag mcm coach, gucci, LV dll . blh bg detail x? sebut harga, minimum order, katalog  
15. Victor Gan 2 - Thu 12/Jan/2012, 3:56pm
sy ejen forwarding yg membekalkan service import brg china msk ke malaysia by "door to door".
bayaran rm330-380/m3 terpulang kepada apa brg import.
murah,mudah dan cepat,berminat sila email sy jackcho@dce.com.my

atau ph no:0196688861  
16. Sekajunk - Sun 15/Jan/2012, 4:11am
rajaborong boleh saya dapatkan alamat atau telefon anda.tq.emailkan ke vertexfire@gmail.com  
17. Syamsuddin Bin Mustaffa - Sun 15/Jan/2012, 7:28pm
saya blh bagi sy qoutation bagi shuttlecock jenama rcl semua model..berapa harga kos dan sebagainya..email ke syabah@gmail.com terima kasih  
18. Mohd Aizul Amin - Thu 19/Jan/2012, 1:10am
blh bagi sy qoutation bagi shuttlecock jenama yonex aerosena 50 ..berapa harga kos dan sebagainya..email ke aizulamin86@hotmail.com terima kasih  
19. Umar 15 - Thu 19/Jan/2012, 7:54pm
En safian: produk bebawang, n kobis.. en blh uruskn x??  
20. Rezzuan - Fri 20/Jan/2012, 1:59pm
blh bagi sy qoutation bagi shuttlecock
mrezzuan@yahoo.com  
21. Mdazahari - Sat 21/Jan/2012, 8:32pm
tlg anta detail harga wifi adapter jenama wifisky 2000mw 10dbi.tq  
22. Helmy 15 - Tue 24/Jan/2012, 7:27pm
bagaimana nak hubungi? saya berminta nak mencari barang hardware dari china  
23. Ryzall - Mon 30/Jan/2012, 2:31pm
boleh bagi saya qoutation bagi barangan seperti baju .pen .gift .beg

plz .E mel :ryzall_zal@yahoo.com.my  
24. Ahmad Reza - Thu 2/Feb/2012, 7:09pm
Boleh dapatkan saya jenis mesin penetasan telor ayam(chicken egg incubator) dari china.  
25. Ina Jitra - Wed 15/Feb/2012, 9:03pm
tolong email saya ke sitizarina.talib@acmsb.com.my , bg phone no skali  
26. Irdinaauni - Fri 17/Feb/2012, 4:35pm
saya nak carik set pinggan mangkuk jenama GEMYA harap dapat sebut harga..tq cazac79@yahoo.com.my  
27. Faizal 229 - Sat 18/Feb/2012, 10:42pm
saya ingin memborong pakayan di sana boleh cll say untuk bagi keterangan lanjut? 012-6466353 (firdaus)  
28. Hanna 22 - Sat 18/Feb/2012, 10:48pm
tolong emailkan sy harga borong pampers dan katalog sekali.sy berminat untuk berniaga pampers secar online atau pun direct to customer dr rumah.hanna2931@yahoo.com tQ  
29. Ummi 19 - Mon 5/Mar/2012, 12:43am
tlg email sya katalog yer.. lady.morgana03@yahoo.com  
30. Razak 27 - Thu 15/Mar/2012, 1:07pm
Saya berniaga kasut/selipar..  
31. Badrisha - Mon 19/Mar/2012, 4:05pm
tolong email saya harga untuk cap, roundneck shirt at badrisha@yahoo.com
kalau bole nak hp no senang utk contact  
32. Lyna 16 - Tue 20/Mar/2012, 4:08pm
sy dah ada suplier direct dr china, sy buat bisnes blouse & handbag..tp kos penghantaran agak tgi ke malaysia..pls email me ttg budget utk delivry brg ke msia..lynna_117@yahoo.com..tq  
33. Ina Jitra - Tue 20/Mar/2012, 11:27pm
saya berminat utk mencari produk kecantikan sabun muka krim muka dari lahar atau tanah liat gunung berapi utk jual buat jenama sendiri.kalo ada yg bgs dan murah 0-rm20 1set trial.nak beli brg kalo ok.pls email me sitizarina.talib@acmsb.com.my or call me 0174995893  
34. Nuslina - Mon 2/Apr/2012, 9:43am
saya berminat nk borong selipar paling murah berbakai corak,dan yg pasti bukn selipar jepun,boleh bg harga barapa harga borong,dn minima berapa patut beli tq

nuslina@yahoo.com  
35. Ijan2012 - Fri 13/Apr/2012, 10:28am
nak sebut harga pakaian kanak-kanak yang branded.ex-polo dan lain-lain brand. dan jersey bola gred AAA  
36. Rose 127 - Wed 2/May/2012, 7:03pm
Saya perlukan barangan /alatan membuat kek.. Saya akan membuka kedai pembekal barangan bakeri.
emailkan ke bjewel_cuppies@yahoo.com  
37. Ong Mei Ling - Thu 3/May/2012, 10:34pm
saya sangat berminat sila emailkan kepada saya mico_ong@hotmail.com  
38. Shahrul 20 - Sun 13/May/2012, 4:48pm
sila email list pahangfelda@yahoo.com  
39. Gnola81 - Thu 17/May/2012, 11:46pm
saya berminat nak tahu harga borong untuk botol kaca dan gelas mini transparent yg kosong sila email ke amalina81@gmail.com  
40. Nur Aisyah Binti Mohd Rodzi - Mon 21/May/2012, 2:10pm
bg contact number leh x..?emekan kat sy..
petaifc@rocketmail.com
0132002301  
41. Sharnasz - Mon 21/May/2012, 5:50pm
tolong emelkan saya quatation untuk untuk pakaian wanita (blaus, jubah, kain pasang termasuk aksesori wanita sprt kerongsang) dan pakaian kanak-kanak. emelkan ke norizmar@yahoo.com TQVM

sharnasz  
42. Hakimi 20 - Mon 4/Jun/2012, 4:36am
nak tahu harga untuk external hardisk..yg 500gb nye  
43. Nuyyul - Fri 8/Jun/2012, 8:29pm
nak quotation kain cotton dari china.tq

>> nuyyuldee@gmail.com  
44. Maksu 7 - Wed 20/Jun/2012, 9:50am
sy berminat dgn baju kebaya nyonya ada x..? klau ada tlg bgtau 0147267514 Azie maksu.makcik@yahoo.com  
45. Diana 116 - Wed 20/Jun/2012, 11:22pm
perlukan panduan membeli barang dari china? cepat hubungi saya jika anda berminat mengetahui tips2 yg paling mudah,selamat dan efisien utk mengimport brg dr China... email saya diana_sabrina@yahoo.com  
46. Rohani Jamiwah - Sun 1/Jul/2012, 1:03am
saya berminat sangat dengan bju sukan.saya nak tengok katalog n detailnya..email saya rohaniani_82@yahoo.com  
47. Kamarul 108 - Fri 6/Jul/2012, 3:51pm
saya sedang mencari auto mesin jual aiskrim lebih kurang mcm mesin jual air tin...dan saya nk tahu brape harga seunit.boleh awk tolong carikan dan emailkan gambarnya skali.tq
ni email sya kamarul8203@yahoo.com  
48. Ita 38 - Sun 9/Sep/2012, 12:54pm
sy mmg tengah mencari pemborong yang boleh memberi harga yang termurah. sy berminat membeli secara borong barangan wanita seperti blouse, cardigan, dress dan lain-lain. sila email sy ita_aniq@yahoo.com.my / call 016-3902379 dgn kadar segera. Sekian terima kasih.  
49. Vikneswaren - Tue 9/Oct/2012, 10:34pm
sesiapa yang beminat untuk menjual wall fountain iatu produk baru. harga boleh bincang, maklumat hubungi saya di no 0196600506 atau lanjut layari blog saya iaitu http://uniquewallfountain.blogspot.com  
50. Hasaniyah - Fri 19/Oct/2012, 1:56pm
saya nak dapatkan harga untuk mini balang kaca dan mini gelas.emailkan yer. tq
hasaniyah87@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..