Kerja Kosong Admin Merangkap Kerani Akaun - Shah Alam
Harun 11 @ PME Transport - Mon 24/May/2021 2:42pm
Kami dari syarikat transport mengajak dan mencari anda di luar sana untuk mengisi kekosongan sebagai ADMIN MERANGKAP KERANI AKAUN

SYARAT-SYARAT YANG DITETAPKAN ADALAH :
Kateria yang dicari mestilah perempuan
Berumur lingkungan 23 hingga 36 tahun
Mempunyai pengalaman 1 atau 2 tahun keatas dalam pentadbiran dan pengurusan akaun syarikat secara asas (debit dan kredit) mempuyai sijil dari mana-mana agensi (accounting) adalah keutamaan.
Calon mestilah dari lulusan diploma atau ijazah perakaunan atau business management atau mana-mana bidang yang berkaitan dengan perakaunan.

SKOP TUGAS
Mencatat, memasukkan dalam rekod perakuanan simpanan.
Membuat pengiraan, bayaran yang sewajarnya
Mengira kos pengeluaran dan pengendalian
Menyediakan senarai gaji dan rekod yang berkaitan dengan gaji pekerja bagi tujuan penyimpanan rekord berkanun.
Menyediakan invois, menerima dan membayar wang, menyimpan rekod transaksi, mengeluarkan resit dan menunaikan cek
Menyediakan dokumen kewangan dan mengira faedah atau apa-apa dokumen berkaitan percukaian

> mahir mengunakan komputer & email
> boleh membaca, menulis dan bekomunikasi dalan bahasa melayu dan english
> waktu flexible
> kerja 5 hari 1 minggu (isnin - Jumaat sahaja)

Ada basic + kwsp + socso

TANGGA GAJI
BASIC RM1,400
ELAUN KEDATANGAN DAN KOMITMEN KERJA RM 100.00

Berminat dan anda rasakan diri anda adalah calon yang sesuai sila hantarkan resume anda ke email dengan menulis subjek “saya nak kerja admin akaun “.

Email:
harziemewah@gmail.com

Sebarang pertanyaan sila hubungi puan azie atau en harun untuk pengesahan.

017-342 9986
Puan azie

017-341 8789
En harun

Seksyen 26 Shah Alam, Selangor

Niche: Kerja Kosong | Kerja Diploma Dan Ijazah | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..