Kerap Hidup Bermasaalah Ikhtiar Dengan Rawatan Islam Ruqyah Syari'yyah
Farul 8 - Thu 5/Jul/2018 2:23pm
Masalah gangguan makhluk halus jin, saka, sihir dan santau

Anda ada masalah jika ada tanda-tanda seperti dibawah

TANDA-TANDA GANGGUAN JIN PADA DIRI

1.) REZEKI
kerap ada masalah dalam perkerjaan selalu bertukar kerja, perniagaan kerap tak berjaya, malas nak berkerja,
selalu sakit dan kerap bercuti, rasa putus asa nak berkerja.

2.) HUBUNGAN
Dengan ALLAH susah solat terutama waktu subuh, kerap mengantuk ketika zikir dan mengaji Al Quran.
Dengan Manusia kerap dibenci orang atau sebaliknya, tidak mahu bergaul dengan orang ramai lebih suka bersendirian,
suami isteri kerap marah atau kerap bergaduh pada hal yang tak munasabah, rasa takut melampau, sukar dapat jodoh atau jodoh kerap terhalang, selalu ada rasa perasaan nak berpisah atau bercerai.

3) KESIHATAN
Selalu sakit kepala, rasa berat dibahu, sakit dada sukar nak bernafas, sakit pinggang dan lutut, tapak kaki rasa menyucuk,
kaki rasa sejuk, selalu berdebar atau jantung berdegup laju, sakit kulit atau sakit yang tak dapat dikesan oleh doktor,
kerap mimpi yang menakutkan tidak semestinya mimpi hantu, susah nak tidur, bila tidur kerap terjaga dan mengigau,
anak kerap menangis demam dan sebagainya.

GANGGUAN JIN DIRUMAH

Kerap dengar bunyi orang main guli, bunyi perabut yang dipindahkan, bunyi hentakan kaki, bau busuk dirumah tanpa ada sebab,
makanan kerap basi, dirumah banyak makhluk perosak seperti cicak, tikus, lipas dan lain-lain, selalu merasa panas didalam rumah,
kerap dengar orang memanggil nama diluar rumah, anak kerap menangis malam, sering merasa diperhatikan atau kerap nampak kelibat,
bulu roma rasa meremang pada tempat yang tertentu.

Tanda-tanda gangguan jin diatas mungkin sebahagian sahaja yang dapat saya nyatakan, jika anda merasa perkara yang tidak selesa berlaku pada diri anda melibatkan rezeki, hubungan dan kesihatan, saya cadangkan dapatkan nasihat atau rawatan dari ustaz/ustazah yang berdekatan tempat anda tinggal, semoga kita tidak melakukan rawatan yang bertentangan dengan syariat islam seperti rawatan bomoh yang menyerupai ustaz/ustazah.

Nabi SAW bersabda: Sesiapa yang berjumpa dengan tok nujum dan bertanya sesuatu yang ghaib, lalu percaya dengan kata-kata mereka maka tidak diterima solatnya selama 40 hari (Hadis Riwayat Muslim)

Nabi SAW bersabda: Sesiapa yang berjumpa dengan bomoh atau tok nujum, lalu bertanya pada bomoh tentang sesuatu, dan lelaki itu mempercayai apa yang bomoh beritahu tentang perkara-perkara ghaib, maka dia telah kufur dengan ajaran Nabi Muhammad SAW.* (Hadis Riwayat Bazzar-Jaid). Wallahua'lam.

“Maka bertanyalah kepada ahlinya (orang-orang yang tahu atau pakar) jika kamu tidak mengetahui (keadaan sesuatu perkara).” (an-Nahl: 43)

InshaaAllah dengan izin ALLAH saya cuba bantu:
pengamal pengubatan Islam Ust O19-3737 865

KAWASAN:
Ampang dan kuala lumpur

TEMPAT DAN MASA RAWATAN:
rumah pesakit melalui temujanji

Niche: Rawatan Alternatif | Kelab Mistik Dan Misteri
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)