Kembalikan Alam Remaja Anda Dengan Candy B+
Abd Rahaman Rasid @ Abd Rahaman Rasid
Thu 3/Nov/2016 1:19pm [Last Comment]
Anda yang berumur 50an dan 60an jangan kecewa kerana kehebatan tidak lagi seperti umur 20-an atau 30-an.

Penemuan terbaharu Candy B+ Complex telah menerima sambutan luar biasa. Ia hanya sebutir gula-gula perasa oren yang boleh membantu prestasi anda. Ia selamat digunakan. Untuk penerangan dan order sila klik pautan berikut:

http://candy-bcomplex.blogspot.my/2016/08/tahanlama.html

Niche: Dewasa 18sx | Butik Kesihatan
 
1. Rahmad 7 - Mon 5/Sep/2016, 3:37pm
Assalamualaikum.... Saya nak kongsi program buat duit...
rajin-rajinlah bace..mane lah tau rezeki ni boleh dikongsi..
klik sini: http://matawangniaga.com?refer=iraz2211  
2. Azrin Ahmad 2 - Mon 5/Sep/2016, 10:45pm
Procomil cream – meningkatkan kenikmatan hubungan suami isteri
Procomil Cream merupakan produk berkualiti yang dihasilkan di Jerman bagi membantu para suami tahan lebih lama di samping membantu mengatasi ejakulasi pramatang seterusnya meningkatkan kenikmatan apabila bersama isteri.

KEBAIKAN PROCOMIL CREAM

1) Membantu suami tahan lebih lama di ranjang

2) Mengatasi masalah ejakulasi pramatang

3) Meningkatkan fungsi dan keinginan seksual

4)Selamat untuk digunakan

5)Tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya

6)Tiada kesan sampingan

KANDUNGAN PROCOMIL CREAM

Yohimbine: Yohimbine merupakan ekstrak yang terhasil dari kulit kayu pokok yohimbe yang banyak terdapat di Afrika Barat. Di samping membantu meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan tubuh, Yohimbine mampu meningkatkan kandungan hormone testosteron di dalam tubuh lelaki serta melancarkan peredaran darah terutamanya pada bahagian zakar bagi membantu meningkatkan fungsi seksual kaum lelaki, di samping membantu mengatasi masalah ejakulasi atau pancutan pramatang.


CARA PENGGUNAAN PROCOMIL CREAM

-procomil cream -Sapukan sedikit Procomil Cream pada kepala zakar
sekurang-kurangnya 15 minit sebelum bersama isteri.
- procomil cream Untuk kegunaan luaran sahaja.
- procomil cream Simpan di tempat yang dingin dan jauh dari pancaran
cahaya.
- procomil cream Jauhkan daripada kanak-kanak.


JIKA BERMINAT BOLEH CAL/WASAP AZRI - 019-3361530

Boleh self collect di sg buloh or khidmat pos laju.

1 Kotak RM 130.00
2 Kotak RM 220.00
(pos percuma untuk Semenanjung )
(Tambah Rm5 untuk Sabah,Sarawak,Labuan)  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..