Kelas Fbads & Copywriting untuk Peniaga Online 2021
Amar 108 - Thu 7/Jan/2021 12:48pm
KELAS FBADS & COPYWRITING INI UNTUK SIAPA?

- Peniaga online yang nak penetrate market di sosial media platform.
- Peniaga online yang masih belum dapat ramai customer
- Peniaga online yang masih terkial-kial cari strategi jualan di waktu persaingan yang tinggi
- Peniaga online yang berminat untuk jana pendapatan, ada produk tapi takde sales.

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?

- Asas Digital Marketing supaya anda tidak ketinggalan dgn teknik & strategi terkini 2021.
- Asas Facebook Ads yang merangkumi pengenalan kpd tools, campaign, audience yang betul. Lebih kepada ''How-to'' dan praktikal sehingga faham dan boleh buat.
- Customer Avatar. Bagaimana nak kenal, nak buat & target customer dgn betul.
- Facebook Ads setting. Saya share bagaimana nak buat setting dengan mudah dan tepat supaya lebih efektif, murah & dapat ramai customer.

BISNES APA YANG SESUAI?

Selagi mana anda nak market kan bisnes anda secara online, anda patut join. Tak kisah samada bisnes: kerepek, tudung, agen, stokist, warung tepi jalan, bisnes dari rumah, Spa mobile, penapis air, agen hartanah, jual perfume, kek, pelancongan, kosmetik dan sebagainya.

BONUS!!

Saya akan masukkan sekali kelas COPYWRITING yg mana saya akan ajar bagaimana nak buat copywriting yg sesuai beserta dgn teknik yg betul. Fyi, dalam pengiklanan copywriting ni menyumbangkan faktor terbesar dalam KEBERKESANAN sesuatu iklan. Tak hairan lah kenapa company besar sanggup keluarkan bajet besar untuk COPYWRITING supaya kekal dan conquer market.

Jangan lepaskan PELUANG ini. Customer tengah tunggu anda tu. InsyaAllah bisnes anda akan NAIK pada 2021 ni.

Saya dah berjaya bantu ramai usahawan/peniaga/agent/stokist seluruh Malaysia.

Whatasapp sekarang, slot amat terhad untuk pengambilan dalam tahun 2021 ni.

Sekiranya berminat boleh whatsapp ke
013-4004594
https://wa.me/60134004594
Anuar Ar

Niche: Web Media Sosial | Kursus Dan Seminar
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!