Kedai Online Hanya RM500 Sahaja! Termasuk Sistem Payment Gateway Webcah/Maybank2u Pay, Pengurusan Stok, Affiliate dan Sebagainya! Cepat! Tawaran Terhad!
Matforward - Mon 6/Apr/2015 9:46pm [Last Comment]
Salam Sejahtera,

Inginkan website bagi memulakan perniagaan online anda?

Saya boleh bantu anda.

Anda tidak perlu pening kepala macam mana nak buat website, itu tugas saya !

Anda hanya perlu pening nak buat promosi website dan produk anda sahaja.

Sudah ada website baru pelanggan yakin. Facebook page hanya mereka yang ada dan berminat kepada Facebook sahaja.

Website? Semua jenis manusia boleh tengok website anda dengan adanya Internet. Ini sudah menambah peratusan kebarangkalian produk anda dijual !

Mari email saya di releksekejap@gmail.com atau komen dibawah, saya akan email kepada anda semula.

Ingat ! Website adalah salah satu saluran mengembangkan produk anda untuk pengetahuan orang ramai.

Anda ada produk dan saya ada kemahiran buat website, jom kita kerjasama !

Email saya releksekejap@gmail.com atau komen dibawah.

Percuma khidmat nasihat berkaitan website kepada sesiapa yang email saya.

Siapa cepat booking, website dia lah cepat siap ! Lagi cepatlah dapat sale dari website !

Terima kasih.

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Nasir87 2 - Thu 20/Feb/2014, 11:55am
Email kn intanasir87@gmail.com  
2. Fatimah Abd Rahman - Thu 20/Feb/2014, 12:09pm
email saya msfafats@yahoo.com.my  
3. Miracle 78 - Thu 20/Feb/2014, 1:25pm
email farisya.mbsb@gmail.com  
4. Ahmad 515 - Thu 20/Feb/2014, 4:54pm
contoh website ada ke tengok dlu bos..ahmad_prubsn@yahoo.com  
5. Aqasia Niaga - Thu 20/Feb/2014, 5:11pm
Mohon emailkan details & contoh website ke ds@aQasia.my  
6. Matforward - Thu 20/Feb/2014, 6:09pm
Ok Nasir87 2, Fatimah Abd Rahman, Miracle 78, Ahmad 515 dan Aqasia Niaga, saya sudah email detail.

Kepada anda yang lain segera tempah, ada hadiah menarik kepada anda yang terlaju komen atau email saya.

cepat cepat !!

Terima kasih  
7. Rtv Creations 2 - Thu 20/Feb/2014, 10:44pm
Berminat utk mengiklankan business anda secara percuma di business directory? Selain itu kami juga membantu SME/IKS menyediakan tapak website dengan hanya RM350 sahaja. Layari www.businesslink.my untuk keterangan lanjut.  
8. Hashim Hasan - Thu 20/Feb/2014, 11:16pm
minat sila email detail wmt8780@gmail.com  
9. Matforward - Fri 21/Feb/2014, 3:11pm
Ok Hashim Hasan, sudah diemailkan detail kepada tuan. Pastikan anda dapatkan hadiah menarik berkenaan.

Kepada anda yang lain, cepat email laju-laju untuk dapatkan slot website anda.

Terima kasih.  
10. Lubukduit - Fri 21/Feb/2014, 8:43pm
saya minat..email detail..akhalib@gmail.com  
11. Matforward - Sat 22/Feb/2014, 7:42am
Lubukduit saya sudah emailkan details.

InsyaAllah dah siap kedai online boleh jadi banjaranduit pula? hehe..maaf bergurau.

Kepada anda yang lain, jangan baca je, jom buat kedai online majukan perniagaan anda.

maju = wang besar!

Terima kasih  
12. Amirul 267 - Sat 22/Feb/2014, 9:38pm
sila emailkan pada saya clamourglobal@gmail.com  
13. Ikhmil - Sun 23/Feb/2014, 9:06am
Emel details... Faevwasz1981@gmail.com...  
14. Matforward - Sun 23/Feb/2014, 12:22pm
Terima kasih Amirul dan Ikhmil, saya sudah emailkan detail.

Seronok dapat bantu para usahawan dan juga yang baru nak berniaga online ni. Target pelanggan bukan Malaysia je tetapi target pelanggan antarabangsa ! Itulah guna website sendiri.

Kepada yang lain, jangan tunggu lagi, bermula SEKARANG ! Masa adalah emas, makin dilengahkan masa nak buat website, makin lambat la nak merasa simpan emas.

Email saya sekarang !

Terima kasih.  
15. Mohd Latif 2 - Sat 1/Mar/2014, 12:30am
berminat sms 0137117775  
16. Matforward - Tue 4/Mar/2014, 10:59pm
Dah sms dah En Mohd Latif, seperti perbincangan kita ya.

Alhamdulillah ramai juga usahawan kita upgrade perniagaan ke online. Mudah-mudahan tuan puan bertambah kaya.

Kepada anda yang belum lagi email saya atau komen, cepat lakukan sekarang supaya anda tidak ketinggalan.

Terima kasih.  
17. Linda 353 - Wed 12/Mar/2014, 3:44pm
Berminat 0176643815 (linda)  
18. Matforward - Mon 24/Mar/2014, 2:17pm
Cik Linda sila semak sms/whatsapp anda ya.

Terima kasih.  
19. Nizam 441 - Sat 29/Mar/2014, 11:51am
Mohon emel kat saya zamas8082@gmail.con  
20. Amiroulmajid - Wed 9/Apr/2014, 6:52pm
sila emailkan pada saya amiroulmajid@gmail.com  
21. Matforward - Tue 22/Apr/2014, 2:29pm
Encik Nizam dan Amiroulmajid, saya sudah email kepada anda.

Terima kasih  
22. Best 6 - Wed 9/Jul/2014, 8:39am
BISNES BARU LANCAR,100% Untung tanpa had.Jom daftar PERCUMA

www.bestdgtal.com/Muhammad  
23. Ayah Long - Wed 9/Jul/2014, 8:47am
tolong emel detail - ayah.long13  
24. Feezaxis - Wed 9/Jul/2014, 9:12am
email saya jugak nurhafiza.jaafar@gmail.com  
25. Eila 46 - Wed 9/Jul/2014, 9:16am
Email sya thecraftybee88@gmail.com  
26. Aisyah 291 - Wed 9/Jul/2014, 9:20am
tolong email detail-- falcon.trilogy@gmail.com & PakHung@e-pay.com.my  
27. Lyza 20 - Wed 9/Jul/2014, 9:28am
email saya juga n contoh web yg encik sudah buat nak tgk sikit... consigmentgirl@gmail.com  
28. Matforward - Wed 9/Jul/2014, 6:19pm
Ayah Long, Feezaxis, Eila, Aisyah dan Lyza, saya sudah email details kepada anda semua. Sila check ya.

Terima kasih.  
29. Muhammad Farid Bin Mohd Hassan - Fri 18/Jul/2014, 12:02am
PM - faridmh88@gmail.com  
30. Matforward - Sat 19/Jul/2014, 8:56am
Muhammad Farid, saya dah email dah. Sila check email ya.

Terima kasih.  
31. Myhardware Marketing - Wed 13/Aug/2014, 11:40am
email saya detail  
32. Fikri 43 - Wed 13/Aug/2014, 12:32pm
Salam..pm details ke fikri.hamid80@gmail.com  
33. Jeff Bin Goh - Wed 13/Aug/2014, 11:51pm
Salam. emel detail pada saya: jeff.automotive@yahoo.com  
34. Matforward - Thu 14/Aug/2014, 12:36am
Myhardware boleh bagi email kepada saya?

Fikri dan Jeff, saya sudah email details kepada anda. Sila check ya.

Terima kasih.  
35. Sifupc - Sun 17/Aug/2014, 7:06pm
mohon email ke sifupc@gmail.com  
36. Matforward - Mon 18/Aug/2014, 11:26pm
Sifupc, saya sudah email. Sila check email ya.

Terima kasih.  
37. Fariz Asyraf Awalludin - Wed 20/Aug/2014, 8:50am
Saya berminat dengan servis tuan. Boleh tak hubungi saya di 0127391451  
38. Matforward - Wed 20/Aug/2014, 11:35am
Fariz Asyraf Awalludin, saya sudah hubungi no yang diberikan. Nanti kita bincang lebih lanjut ya.

Terima kasih.  
39. Suhaimy 2 - Mon 25/Aug/2014, 12:11am
Minta email detail ke suhaimyhas(at)gmail.com terimakasih  
40. Matforward - Mon 25/Aug/2014, 1:31pm
Suhaimy, saya sudah email details. Sila check email ya.

Terima kasih.  
41. Rose 282 - Fri 5/Sep/2014, 3:18pm
email saya rosmawatie511@gmail.com  
42. S harum Lavendar - Fri 5/Sep/2014, 3:48pm
mysoul669@gmail.com
Tq..:)  
43. Suhaila Saidin 3 - Fri 5/Sep/2014, 3:53pm
Salam.. Saya amat berminat.. bleh pm details kt almt email sy: elly383@ymail.com
t.kasih..  
44. Jakob - Fri 5/Sep/2014, 3:58pm
saya berminat, pm details kat email saya ye..

jakobamar11@gmail.com

tq  
45. Mryam78 - Fri 5/Sep/2014, 3:59pm
Program Usahawan 'Internet Marketing' Secara Sambilan/Sepenuh Masa

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

1) Anda ingin menjadi USAHAWAN INTERNET?
2) Ingin menyelesaikan HUTANG2 dalam masa terdekat?
3) Ingin mendapat pendapatan 4-5 angka sebulan?
4) Ingin melancong keluar negara tanpa menggunakan KAD KREDIT?

Dengan adanya sistem yang telah digerakkan oleh ''JUTAWAN INTERNET'' di negara kita, kami sentiasa bersedia membantu.

Program kami bukan, SKIM CEPAT KAYA / ALONG / PENGGUBALAN WANG HARAM.

Dengan program Internet Marketing, kami yakin setiap orang boleh mencapai cita-cita yang diimpikan.

Sila layari laman web kami untuk maklumat lanjut;
http://www.leadgenerationmastery.my/?id=yamani

atau telefon / sms / whatsapp / wechat ke talian 0142294375

P/S : Seminar akan diberikan secara percuma

Terima kasih  
46. Effa 14 - Fri 5/Sep/2014, 4:14pm
salam, email detail effa_husain@rocketmail.com
TQ!  
47. Matforward - Fri 5/Sep/2014, 5:07pm
Rose, S Harum Lavendar, Suhaila, Jakob dan Effa, saya sudah email details kepada anda semua. Sila check email.

Terima kasih.  
48. Iryanti - Fri 5/Sep/2014, 5:25pm
Salam
Blh emailkan ke yankril_cool84@yahoo.com
Tq  
49. Shahdirman - Fri 5/Sep/2014, 8:40pm
masukkan iklan percuma anda di www.iklanpercuma.gr8.com  
50. Nur 98 - Fri 5/Sep/2014, 10:03pm
Emailkan ke airil07@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 101 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..