Kami Pengedar Batik/Pelikat Pants
Norhafeza Usak @ Q Paradigm Enterprise - Thu 13/Sep/2018 9:17am
Mula-mula saya beli pelikat pants by Feeza Batik Pelikat ni untuk anak-anak je. bila posmen hantar ke ofice, kawan-kawan nak tengok juga. eh tiba-tiba semua nak untuk anak diorang sebab kain best dan cute sangat! saya terus pm sis, rupanya ada harga borong! lepas tu saya terus order sebab kawan-kawan ramai berminat. saya jual dekat kawan2 office dan online part time je. Alhamdulillah tak cukup, ni saya nak repeat oder lagi boleh sis?~~ Pn Lyana.

Jom sis Tambah SIDE INCOME Dengan Berniaga Pelikat pants!

=======================
➡ Mudah di Jual, Tak perlu cakap banyak.
=======================

➽ Ada orang kata, nak menjual ni kena pandai bercakap. kena explain panjang-panjang kelebihan produk.

➽ Dengan Pelikat / Batik pants Feeza Batik Pelikat ni, anda tak perlu cakap banyak. Bagi customer pegang je kain, terus mereka tahu ini kain pelikat high kualiti, takkan berbulu, lembut dan selesa untuk anak, in sha Allah custumer akan Beli.

➽ Jadi Pelikat / Batik pants ni dia menjual diri dia sendiri. Tunjuk je kat sapa - sapa, confirm orang kenal yang itu seluar yang versatile, boleh dipakai untuk jalan-jalan, mengaji, tidur.. semua boleh!. :)

======================
➡ Warna Yang Ceria & Unik.
======================

➽ Kalau tak ceria dan comel, tentu tak ada yang repeat orderkan? kain pelikat yang kami gunakan telah ditapis dulu corak dan warnanya. warna yang macam orang tua-tua pakai kami awal-awal dah reject!

➽ Alhamdulillah, order borong kami ribu helai sebulan. ramai yang mengambil peluang niaga, sis bila lagi?☺

============================
➡ Modal Permulaan Yang Rendah.
============================

➽ Sekarang kami buat promosi pengenalan pelikat / batik pants tu.

➽ Beli SATU Dozen iaitu 12 helai sahaja dah boleh dapat harga borong iaitu RM120 sahaja.

➽ sis jual Rm15 sahaja sehelai, Sis boleh UNTUNG sehinga 50% Sedozen.

Wah!duit geli-geli di office. hehe..

BERMINAT UNTUK JADI PENGEDAR KAMI?

✆ Whatsapp '' PENGEDAR pelikat pants'' ke 016-6243278 sekarang.

✆ Whatsapp '' PENGEDAR Pelikat pants ke 016-6243278 sekarang.

✆ Whatsapp '' PENGEDAR Pelikat pants'' ke 016-6243278 sekarang.

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Batik Dan Sutera
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.