Kami Menjual Produk Jus Aloe Vera 99.9% Dari Australia (RM58) - Stokis dan Pengedar Diperlukan di Seluruh Negara
Australian Mart Malaysia @ Organic Australian Mart - Thu 29/Jul/2021 12:55pm
Salam semua,

Kami dari Organic Australian Mart (berdaftar dengan SSM) adalah pengedar eksklusif produk Aloe Vera of Australia Pty Ltd (syarikat Australia) di Malaysia. Kami menguruskan segala urusan import termasuk FoSIM clearance. Setakat ini saluran agihan terhad kepada penjualan e-commerce di Shopee dan Lazada. Produk utama ialah jus aloe vera 99.9% pure, perahan sejuk, ''inner leaf''. Harga intro untuk pasaran lokal adalah RM58 (retail price).

https://shopee.com.my/Aloe-Vera-Juice-from-Australia-99.9-(1-Litre-Inner-Leaf-Cold-Pressed)-Ready-Stock-Fast-Delivery-i.230454996.10611072087?position=6

Produk ini laris dijual di Australia (perahan sejuk/inner leaf/1 litre bottle)

Kami bukan syarikat MLM dan tidak mempunyai apa-apa tier, ranking, membership fee, activation fee atau lain lain fee. Kami mencari pengedar dan penjual kecil-kecilan ataupun syarikat trading yang ingin menjual jus aloe vera kami. Bergantung kepada kuantiti yang dipesan kami akan memberikan diskaun penjual/''distributor discount'' (minimum 12%). MOQ yang sangat rendah. Bagi yang tidak mahu mengambil risiko boleh berbincang dengan kami untuk ''consignment''/tanpa modal tetapi dalam kuantiti yang kecil sahaja dan ada proses pemilihan.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi kami ditalian: 0198665189

Email:
organic.australian.mart@gmail.com

Instagram: australian.mart
https://instagram.com/australian.mart

Website:
http://www.organicaustralianmart.com

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Pengedar Produk Kecantikan | Ingin Berniaga | Bisnes Minuman
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..