Kami Membeli Hartanah Pada Harga Terbaik
Elly 139 - Mon 23/Jul/2018 10:29am
Salam Sejahtera warga majalah,
Saya Halijah, Perunding hartanah dari Hebat Realtors E(3)1641 beralamat di Ukay Perdana, Ampang Selangor.

Saya mencari pemilik rumah/tanah/bangunan yang ingin menjual hartanah di Sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.
Sentul dan kawasan sekitar sebagai kawasan pilihan yang mana saya lebih arif tentang persekitaran kerana saya sudah menetap di Bandar Baru Sentul selama 21 tahun.

Pangsapuri, condo, shoplot sentiasa menjadi hartanah paling digemari di sini, berdekatan lrt untuk kemudahan jika tinggal sendiri dan pelaburan yang sangat menguntungkan jika disewakan.

Sekiranya hartanah anda bermasalah dan terpaksa dilepaskan dan anda seorang yang sangat komited dengan pekerjaan, keluarga dan personal, usah risau...

* saya membantu membeli/menjual/menyewakan hartanah anda,
* membantu mendapatkan market value,
* serta menguruskan pinjaman dan lawyer.

Saya cuba memberi khidmat pelanggan yang terbaik, berunding untuk harga terbaik bagi pihak anda supaya hartanah anda terjual lebih cepat.
Mengikuti proses pembiayaan/pinjaman bank oleh pihak pembeli. Menyediakan dokumen dalam urusan jual beli.

Kami juga sedang mencari individu yang berminat untuk menceburkan diri dibidang PELABURAN dan PERNIAGAAN HARTANAH INI secara fulltime @ parttime. Anda akan dibantu dengan latihan dan support melalui group whatapps dan telegram.


Terima kasih kepada yang telah berurusan dengan saya…

sila call /sms / whatsapp ke
01115161498---Halijah

Niche: Agen Hartanah
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)