Kad Topup Celcom dan Maxis Murah
Zam Etihad - Fri 23/Aug/2013 2:51pm [Last Comment]
celcom rm10.00 hanya rm9.40
maxis rm10.00 hanya rm9.40
harga boleh bincang lagi.

whatsApp no 019465538 zam
no 0135339255 irsyad8

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
     
  1. Mystikerkereta - Fri 23/Aug/2013, 3:25pm
    Salam, Tumpang iklan.

    Stiker kereta R4BIA ( warna kuning ) untuk dijual pada harga peruncit.

    minima 10 pcs.

    10 pcs - RM3.50
    20 pcs dan ke atas - RM3.00

    jual pada harga- RM5@6

    stiker cermin ni tampal dari dalam tingkap.

    emel mystickerkereta@yahoo.com jika berminat.  
  2. Zam Etihad - Fri 23/Aug/2013, 4:51pm
    saya dah email.  
  3. D trisya Bubble - Fri 23/Aug/2013, 8:21pm
    murah tu zam etihad, distributor area mne ye?  
  4. Zam Etihad - Fri 23/Aug/2013, 10:38pm
    kl dan utara kedah. 0135339255 irsyad.utk keterangan lanjut  
  5. Zam Etihad - Sat 24/Aug/2013, 12:06am
    zam utara kedah 0194655358
    email zametihad80@gmail.com  
  6. Zam Etihad - Sat 24/Aug/2013, 11:18am
    stiker kalimah rm60 shaja.sila email saya utk tempah.  
  7. Siti Sahrah - Sat 24/Aug/2013, 11:57am
    email
    miya_arasa@yahoo.com.my  
  8. Zam Etihad - Sat 24/Aug/2013, 2:04pm
    sya dah email dah.kad topup blh murah kalau ambil 100 keping  
  9. Hilmi 18 - Sat 24/Aug/2013, 10:16pm
    email sy..nescafebasi@gmail.com
    kalu nk bli nk jmpa kat mana..sy area jln kola kedah..  
  10. Zam Etihad - Sun 25/Aug/2013, 2:06am
    saya dh bgi email.  
  11. Azmi Yusoff 2 - Sun 25/Aug/2013, 1:50pm
    tuan tanah area mana  
  12. Zam Etihad - Sun 25/Aug/2013, 3:23pm
    azmi.sya kuala nerang.stiker kalimah dan topup.  
  13. Noordin 4 - Sun 25/Aug/2013, 6:46pm
    Email kt saya Zam, noordin73@yahoo.com.my  
  14. Rizz6933 - Sun 25/Aug/2013, 9:20pm
    email tq_zoera@yahoo.com  
  15. Arttomen - Sun 25/Aug/2013, 11:38pm
    Emel sy www.artyai@yahoo.com
    Klu ambik 100kpg dpt brapa?
    klu yg 5rggt ambik 100kpg brapa?  
  16. Nusantaratrading - Mon 26/Aug/2013, 12:07am
    Email nusantaratrading@yahoo.com  
  17. Zam Etihad - Mon 26/Aug/2013, 8:17am
    kad rm5 belum ada.nasihat sya hati2 dlm transaksi wang kpd org xkenali.atau pihak ketiga.tanpa pengetahuan saya.mungkin ad yg mengunakan nama saya atau email dan jg no telefon.  
  18. Zam Etihad - Mon 26/Aug/2013, 8:28am
    dealer utk kawasan utara amat di alu alukan.kuala nerang.sik.pokok sena.langgar.alr setar dan jitra.dluar kwasan yg saya xsebut saya hantar melalui pos.tq  
  19. Zabardas - Mon 26/Aug/2013, 8:57am
    Terbaik la zam etihad!!!
    Harga murah dr pasaran...
    Brniaga dgn jujur n amanah...
    Lepas ni sy nak order lg banyak2... Tq  
  20. Zhul90 - Mon 26/Aug/2013, 12:25pm
    salam, sye bmnat, email detail >zhul_spurs90@yahoo.com
    Area klang ada ka?  
  21. Zam Etihad - Mon 26/Aug/2013, 12:47pm
    saya dah email.klang boleh.kami hantar melalui pos.whatsapp slip pembayaran .pd no yg dberi.  
  22. Mohamad Salhadi - Mon 26/Aug/2013, 1:57pm
    Zam Email kepada saya fiveaent@gmail.com. Kedah area sungai petani ada ka  
  23. Zam Etihad - Mon 26/Aug/2013, 2:18pm
    sebab pa email xblh.whatsapp sy 0194655358  
  24. Zara 136 - Mon 26/Aug/2013, 5:43pm
    Salam..Zam..klu beli 100 topup, 1 jatuh berapa harga yer?  
  25. Zam Etihad - Mon 26/Aug/2013, 5:52pm
    email sy ok atau whatsapp sy no tertera  
  26. Aman76 2 - Mon 26/Aug/2013, 10:16pm
    salam zam email sy amanlyn_jaya@yahoo.com.my...area kelantan  
  27. Zam Etihad - Tue 27/Aug/2013, 2:04am
    terima kasih kerana berurusan dgn kami. stok kad akan sampai pd msa terdekat.dealer atau individu yg mahu ambil kad dengan kuantiti yg banyak di utamakan.  
  28. Zara 136 - Tue 27/Aug/2013, 10:15am
    Email sy, azeankimie@gmail.com
    Klu 100 topup berapa dpt? Tq..  
  29. Saiful 362 - Tue 27/Aug/2013, 2:25pm
    En zam kat area sg petani ada agen ke  
  30. Zam Etihad - Tue 27/Aug/2013, 2:45pm
    belum ada.esok kad sampai.sapa2 nk ambil secara pukal amat dgalakan.email atau whatsapp sya.  
  31. Zam Etihad - Tue 27/Aug/2013, 3:47pm
    saya juga menjual stiker kalimah bercahaya utk kereta. sapa2 yg tggl area kuala nerang kedah, beli secara by hand.  
  32. Mosby - Tue 27/Aug/2013, 4:02pm
    nak jadi penjual kad prepaid topup, taknak reload2. perbayaran by hand .  
  33. Zabardas - Tue 27/Aug/2013, 5:05pm
    Hey eddy kau jgn la potong line org nk brniaga, buat la sndri... aparrahhh  
  34. Zam Etihad - Tue 27/Aug/2013, 5:22pm
    zabardas bior jo.wa xkisah.masing 2 rezeki. wa area kedah saja.msing2 nk idup pandai2 promote  
  35. Hadi 12 - Tue 27/Aug/2013, 5:41pm
    jana pendapatan dengan prepaid
    setiap kali anda topop anda dapat duit
    berkali kali anda topop berkali kali anda dapat duit.
    untuk keterangan lanjut emailkan
    hadizainal87@yahoo.com  
  36. Zam Etihad - Tue 27/Aug/2013, 7:36pm
    mosby area mana.kalau kedah sng cerita  
  37. Zam Etihad - Tue 27/Aug/2013, 8:32pm
    minima order 50 keping.kalau luar kwasan kena pos.atas persetujuan dan kepercayaan 2 pihak.  
  38. Zam Etihad - Wed 28/Aug/2013, 6:41pm
    maaf stok skrg kehabisan.email.whatsapp sy utk keterangan lanjut  
  39. Norozaki Ismail - Thu 29/Aug/2013, 9:45pm
    Saya area seberang jaya,penang
    Berminat
    Sila hubungi sy
    Whatsapp 01116565963
    norozaki83@gmail.com  
  40. Mar 33 - Thu 29/Aug/2013, 11:04pm
    boleh emailkan harga setiap produk.
    Saya di kangar. Prefer utk ambil sendiri.
    hanyadiriku@hotmail.com  
  41. Zam Etihad - Fri 30/Aug/2013, 4:56pm
    maaf order yg blm dpt kad.lepas ni sy akan order kad rm5 dgn kuantiti yg byk.d sebabkan pmntaan yg byk.kad rm10 ada tpi xbyk.kalau boleh area kedah shja.by hand kan mdah.  
  42. Amir 71 - Fri 30/Aug/2013, 11:08pm
    salam, minat boleh kasik info amirsmkt@yahoo.com  
  43. Iqbal 19 - Sun 1/Sep/2013, 2:26am
    salam.
    boleh emailkan detail?
    encikebay@yahoo.com  
  44. 101 Topup - Sun 1/Sep/2013, 3:25am
    7% kad topup RM 10: RM 9.30

    Boleh COD di Nilai..

    SMS ke 0173678172  
  45. Zabardas - Sun 1/Sep/2013, 6:10am
    Salam, kad topup, rm10 tolak rm9.20,

    Blh COD di sg.buloh n kedah

    0135614974  
  46. Zam Etihad - Sun 1/Sep/2013, 2:02pm
    stok susah nk dapat.klau ad sya bgtau.pembeli utara shja dutamakan.100pcs ke atas.  
  47. Zulfadzlyrosli - Mon 2/Sep/2013, 4:30pm
    [Tumpang Iklan]

    Salam,

    Saya menjual aksesori phone secara borong sahaja.
    Utk sesiapa yg mencari side income/ student/yg tak ada start up yg besar.

    Minimum order = 20pc sahaja

    Item:
    Phone casing utk Iphone/Samsung.

    Beats by Dr.Dre earphone.

    And afew item lg.

    Harga serendah Rm8/pc sahaja.

    Whatsapp utk gambar. - 014-734 8867

    Tq  
  48. Faiezah - Wed 4/Sep/2013, 11:41pm
    saya berminat Zam Etihad ...email detail ke noorfaiezah@gmail.com..sy di melaka  
  49. Khairun 16 - Thu 5/Sep/2013, 4:42pm
    emel detail kt sy,,,
    rhea_angah@yahoo.com..tq  
  50. Zam Etihad - Sat 7/Sep/2013, 4:12pm
    stok xde skrg.order bwh sy blm dpt.xbley jnji bila dpt.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 85 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)