Jurujual - Bekerja Dari Rumah (Selangor)
Bee Sunna Global Trading @ Bee Sunna Global Trading - Thu 12/Jul/2018 10:43am
Kami pengedar madu stick dan coklat kuaci dari Bee Sunna Global Trading ingin menawarkan satu (1) jawatan jurujual kepada sesiapa sahaja yang berminat. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia, lelaki atau perempuan yang sihat tubuh badan dan tinggal dalam radius 30km dari Seri Kembangan, Selangor

Jawatan
Jurujual

Status
Sepenuh masa, bekerja di rumah

Tugas
Menjual dan memasarkan madu stick dan coklat kuaci ke universiti, kolej, stesen minyak, pasar mini, kedai runcit, kedai makan, gerai makan, kedai jamu, farmasi, sekolah rendah, sekolah menengah, sekolah agama dan sekolah tahfiz

Tempoh Masa Bekerja
Fleksibel

Gaji
RM 1,200
+ Komisen

Penguasaan Bahasa
Bahasa Melayu

Pengangkutan
Mempunyai kenderaan sendiri. Penggunaan motosikal diutamakan

Personaliti
Peramah, boleh menjual produk secara langsung (face to face), amanah, rajin, bersemangat tinggi, berdisiplin dan berkeyakinan

Status Kesihatan
Calon hendaklah sihat tubuh badan dan tidak mempunyai penyakit berbahaya

Sesiapa yang berminat boleh menghubungi Nasirud atau WhatsApp ke 019-494-4818

Niche: Kerja Sales | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)