Jom Rancang Percutian Anda Bersama Team Hanigenius
H4 Lin4 - Mon 18/May/2020 7:00am
Dah tamat pkp mesti anda tengah plan nak bercuti bersama keluarga. sekarang kita masih tidak boleh melancung ke luar negara lagi. apakata kita rancang melancung di dalam negara kita yang banyak tempat2 menarik.

Anda join channel telegram kami di akhir iklan.

* jom pi kembara malaysiaku *

Nak pi melancong ? nak pi ronda-ronda dengan geng, dengan family ? dah lama tak merewang kan… mesti best kan… tetapi ….. hmmm….

* malasnya nak drive… kena mengadap jalan jem… lenguh kaki beb… penumpang best laa… tangkap lentok semuanya… driver juga laa yang kena tahan mata…

* tak ada masa nak buat persediaan laa pulak… kerja yang tertunda dek pkp punya laa melambak…

* nak kena cari hotel & buat booking lagi. dah tu kena fikir nak pilih yang mana sesuai pulak…

* nak makan kat mana ? kena cari lagi..

* nak menyoping kat mana ? nak pi melawat kat mana ? kena survey lagi…

Aduss… banyak guna memori otak ni… penat laa nak memikir…

Jadi… buat apa pening-pening kan kapla tu… hani genius kan ada… kami sedia berkhidmat dan membantu untuk menguruskan program percutian anda. ikut je kami...🤠🤠🤠🤠🤠

Kami akan uruskan :
> pengangkutan lawatan –
22 penumpang / 1 bas atau
44 penumpang / 1 bas.
Sanitizer ada disediakan di dalam bas.
> tour leader > penginapan untuk pakej bermalam
> makanan boleh diuruskan atas permintaan
> tempahan tempat-tempat lawatan & itineri lawatan termasuk lokasi menyoping.

Barulah best nak pi bercuti.. hubungi kami untuk tempahan percutian anda dan geng-geng anda.

Hani : 0166157545
Fatin : 0173617143

https://t.me/joinchat/AAAAAEsybG_Zati3yvnbpA

Tq.

Niche: Pakej Pelancongan | Sukan Berkumpulan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)