Jom Berniaga Bersama Secara Sambilan! Jomlah
Power Of Now Run Business Now 4 - Wed 2/Jan/2013 2:59pm [Last Comment]
Power Of Now! Run Business Now! Sambutlah Rezeki Anda! Masanya adalah Sekarang!

Berapa lama lagi nak kerja untuk gaji RM 4,000/bulan dengan pelaburan 8 jam/sehari ...
Gaji Cukup ke? Masa bekerja tak lama ke? Hidup tak meletihkan ke?

Boleh tahan tu boleh tapi sampai bila? Sampai umur 55 tahun?
Perah tenaga, perah minda, perah jiwa ... hmmmm

sekurang-kurangnya kita boleh berniaga secara separuh masa
manalah tahu satu langkah berani ini membuahkan hasil
menukarkan cara hidup keluarga kita...

Anda boleh mulakan Perniagaan ini hanya dengan Pelaburan RM 995/seumur hidup.

Kami disini secara sepenuh masa boleh membantu anda meraih keuntungan RM 10,000 / bulan pertama bagi anda yang sertai secara separuh masa. PASTI!

Tunjuk ajar, sokongan & bimbingan adalah tanggungjawab kami

Perniagaan Baru ini memang menakjubkan ...

Berminat, Sila email lokasi dan nombor untuk dihubungi ke biztrendterkini@gmail.com

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Nieza 15 - Fri 8/Jun/2012, 3:03pm
    boleh bg detail nieza_2005@yahoo.com  
  2. Nasrol - Fri 8/Jun/2012, 3:14pm
    Jika anda ada page jualan n mahu belajar tarik ribuan visitor yg "dahagakan" produk anda, sila hubungi saya untuk belajar. TQ  
  3. Nurbarakah - Fri 8/Jun/2012, 3:56pm
    Nurbarakahedara@yahoo.com  
  4. Smartbusinesspartner 2 - Fri 8/Jun/2012, 8:55pm
    Untuk dapatkan details lanjut, sila layari www.OrangKaya.biz  
  5. Angah 29 - Fri 15/Jun/2012, 5:17pm
    berminat..
    bleh emailkn detail ke
    arepeace_apizz@yahoo.com..
    tq..  
  6. Naza 23 - Sat 16/Jun/2012, 7:37am
    Emailkan detail kpd smartsevent@yahoo.com  
  7. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Sat 16/Jun/2012, 10:11am
    salam...

    bisnes apa nie?? email ke kobuub@gmail.com /018-9475 996  
  8. Atiezah - Sat 16/Jun/2012, 4:12pm
    atiezah@rocketmail.com  
  9. Fazli 0148004857 - Sat 16/Jun/2012, 5:38pm
    impianku88@yahoo.com, macam biasa ingin maklumat terkini.  
  10. Lynn82 - Sat 16/Jun/2012, 11:25pm
    Sila email ke smartlife919@gmail.com@hubungi lynn -0133260162  
  11. Nor Zuraida 2 - Sun 17/Jun/2012, 9:47am
    salam restoran utk di ambil alih dgn kadar segera 0193752315  
  12. Sari 8 - Sun 17/Jun/2012, 12:11pm
    hanya rm25 sahaja..akan mendapat wang berganda..
    sila layari
    http://www.Step2Rich.net/SeriSherry  
  13. Sldr79 - Sun 17/Jun/2012, 8:34pm
    sila email kpd sy: rzsales09@gmail.com, tq  
  14. Isa 6 - Mon 18/Jun/2012, 11:26am
    berminat..
    bleh emailkn detail ke
    iniaz75@yahoo.com  
  15. Rafidah 37 - Mon 18/Jun/2012, 3:04pm
    tumpang iklan...
    jom jaga kesihatan intim wanita
    pengedarjamususukdara.blogspot.com
    tq...  
  16. Mumu - Mon 18/Jun/2012, 3:27pm
    sila email ke kamika8586@gmail.com  
  17. Nora 222 - Mon 18/Jun/2012, 3:53pm
    tumpang lalu jom buat duit sama sama
    potensi RM70,000.....sebulan berminat gi blog saya

    http://ABS.88.blogspot.com  
  18. Illa 5 - Wed 20/Jun/2012, 3:02am
    sy berminat..email kt saya
    illa3040@yahoo.com  
  19. Hizamrazack - Wed 20/Jun/2012, 1:20pm
    kalu berminat nak jadi pengedar serundingdaging dan ayam..pedas dan sedap kami sila email ramrazack2gmail.com atau 0126514681  
  20. Lala Ashila - Wed 20/Jun/2012, 11:40pm
    Sesiapa berminat ingn menjual tudung,hubung sy segera.0195197497(lala)  
  21. Fadli 29 - Thu 21/Jun/2012, 5:30pm
    tumpang lalu..
    jom jual levis ori..
    dropship agen diperlukan.
    layari laman web http://denim.myori.my untuk catalog.
    Sebarang pertanyaan hubungi saya di mdfadlislb@yahoo.com.my  
  22. Zie 26 - Wed 4/Jul/2012, 7:07pm
    Inginkan kedai sendiri dengan modal yang sangat rendah (RM5000)

    Hubungi saya di 0194532775  
  23. Khairulasmawi - Sat 7/Jul/2012, 9:23pm
    mintak detail.....asmawirosli@yahoo.com.my  
  24. Rosman 25 - Wed 11/Jul/2012, 5:54pm
    emailkan kpd sy tganuz11@gmail.com..bminat nk part time  
  25. Rezekinya 2 - Wed 25/Jul/2012, 12:23am
    Sila email saya di hshaidie@gmail.com  
  26. Ria Annisa 2 - Wed 25/Jul/2012, 1:04am
    Berjaya Group laburkan 10juta utk membuka farmasinye diseluruh dunia.Mensasarkan 2000 farmasi store di seluruh M'sia dan membuka peluang perniagaan kepada sesiapa saja yang berminat.Deposit kedai, sewa bulanan, renovation dan letrik ditanggung oleh syarikat dan pelbagai jenis produk seperti colgate,pantene,oley,sunsilk dan dll diberi secara consingment. Untuk keterangan lanjut nisa 0132790001.(sms nama & negeri )
    http://www.simplesite.com/focPHARMACYfranchise/102227101?gotoPos=14cd78a9-e2a7-4759-a33d-72a2d7a4ccbc  
  27. Desire - Wed 25/Jul/2012, 6:00am
    Tumpang iklan

    Jom masuk link ni >> http://prelaunchx.com/x/nazarzu

    Tiada bayaran dikenakan sebaliknya DIBERI $100 (USD) & ada komisyen bulanan juga!!

    Ada 2 hari lagi sebelum program ini bertukar dari diberi $100 (USD) kepada dikenakan bayaran.. So, jangan buang masa, sertai SEKARANG!!!

    Masuk je link ni >> http://prelaunchx.com/x/nazarzu  
  28. Duitfree - Wed 25/Jul/2012, 3:19pm
    http://www.earnparttimejobs.com/index.php?id=4253139

    Register! FREE je.. pasti terkejut!  
  29. Ejoy 6 - Sat 28/Jul/2012, 3:50pm
    Email ke saya..ejoy7979@yahoo.com  
  30. Lee Cooper - Sat 28/Jul/2012, 9:17pm
    Email saye ke exogenexis@yahoo.com... tq :)  
  31. Aizuddin 14 - Sat 28/Jul/2012, 11:25pm
    www.daddydin.blogspot.com

    Menjual sos merah sengkuang calit untuk makan sendiri ataupun untuk dijual.

    hubungi 0123125676  
  32. Tokey10 - Sun 29/Jul/2012, 1:24am
    http://www.flashvortex.com/download.php?generatorId=438

    FREE! FREE! FREE! FREE!

    DAPAT TERUS 10USD  
  33. Zaki 51 - Sun 29/Jul/2012, 2:16am
    Dodol asli untuk dijual sempena raya.(Dodol Serom Muar).hubungi 0127325070  
  34. Usahajaya 2 - Sun 29/Jul/2012, 5:34am
    Send me detail please
    jeepgc@rocketmail.com
    Location: Doha, Qatar  
  35. Abdul Faiz - Sun 29/Jul/2012, 3:19pm
    Email saya.. legend.fifa01@gmail.com  
  36. Faizer - Thu 2/Aug/2012, 12:54am
    Email kan ke faiz_rohani@yahoo.com  
  37. Aliff 33 - Thu 2/Aug/2012, 2:22am
    please email me.. aliff.actheng13@gmail.com  
  38. Mq Dir - Thu 2/Aug/2012, 2:37am
    ngiatinson@yahoo.com.my  
  39. O neil Samara - Sat 4/Aug/2012, 6:28pm
    minat email dtail ke burn_zecu85@yahoo.com  
  40. Pakar Bizns Online - Sat 4/Aug/2012, 11:27pm
    Anda menggunakan medium fanpage sebagai menjana pendapatan?

    Perlukan liker yang banyak?

    Saya akan berikan kepada anda !

    {http://majalah.com/?classified:tambah-liker-fanpage-anda-up-to-10k-50k-100k:8BR0GN2JYS}  
  41. Mofai 2 - Sun 5/Aug/2012, 2:07am
    Minat email detail ke Putra858@gmail.com  
  42. Miemi - Sun 5/Aug/2012, 4:57am
    Minat.. Emailkan details ke sayangcbaddy@gmail.com

    thanks..  
  43. Rony - Sun 5/Aug/2012, 7:00am
    Emailkn details ke roger_ger@hotmail.com ... Tq  
  44. Dino 6 - Fri 17/Aug/2012, 2:51pm
    email details - dinos.plots@gmail.com  
  45. Jana Pendapatan Lumayan Bermodalkan Rm75 - Fri 17/Aug/2012, 11:57pm
    Assalamualaikum,tumpang iklan tuan,kalau ade sesiapa nak memulakan perniagaan dengan modal RM75 untuk pendaftaran ahli,tetapi mampu menjana sehingga RM10,000 boleh hubungi scha di talian 018-356 1287 untuk maklumat lanjut.Call dlu baru percaya..  
  46. Yang Saupan - Mon 20/Aug/2012, 1:13am
    Internet free..klik sini.. http://www.wifipercuma.biz1m.com/index.php?ref=Biz4U  
  47. Ewan 23 - Mon 20/Aug/2012, 6:57am
    Modal RM25, berpontensi menjana pendapat RM10,000..
    Sanggupkah anda membiarkan peluang yang boleh mengubah hidup anda hanya kerana anda risaukan duit RM25?

    http://www.Step2Rich.net/ewann
    http://www.Step2Rich.net/ewann
    pertanyaan di talian :+0173615421
    Yahoo Massenger(YM): irwan_rosli@ymail.com  
  48. Hazim 5 - Mon 20/Aug/2012, 4:52pm
    Get paid by reading emails... http://www.emailcashpro.com/?r=tonychopper  
  49. An 8 - Wed 22/Aug/2012, 4:25am
    Email details ke aniza@ppj.gov.my  
  50. Rose Haizan Md Shariff - Wed 22/Aug/2012, 10:01am
    Pls email the details to: visionstreet@hotmail.my  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 337 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia