Join App MAE By Maybank Dapat RM10.00 Percuma!
Pc Tester - Fri 22/Oct/2021 9:26am
Iklan untuk semua negeri di Malaysia. KL Sgor, Perlis, Kedah, P.Pinang, Perak, Negeri 9, Melaka, Johor, Pahang, tganu, Kelantan, Sarawak, Sabah.

Korang nak duit? Free.. Tanpa modal.. ๐–ฌ๐– ๐–ค ๐–ก๐– ๐–ฆ๐–จ ๐–ฑ๐–ค๐–ถ๐– ๐–ฑ๐–ฃ (๐–ฃ๐– ๐–ฏ๐– ๐–ณ ๐–ฑ๐–ฌ10) + share link setiap rakan join dapat RM10

๐–ฌ๐– ๐–ค ๐–ฌ๐–บ๐—’๐–ป๐–บ๐—‡๐—„ (๐–พ-๐—๐–บ๐—…๐—…๐–พ๐— ๐—†๐–บ๐—’๐–ป๐–บ๐—‡๐—„, ๐—…๐—‚๐—‡๐—„ ๐–ฝ๐–พ๐—‡๐—€๐–บ๐—‡ ๐–ฌaybank2๐–ด).. ๐–ฒ๐–พ๐—„๐–บ๐—‹๐–บ๐—‡๐—€ ๐–บ๐–ฝ๐–บ ๐–ผ๐–บ๐—†๐—‰๐–บ๐—‚๐—€๐—‡/๐—‰๐—‹๐—ˆ๐—†๐—ˆ ๐–ฝ๐–บ๐—‹๐—‚ ๐–ฌ๐– ๐–ค. ๐–ณ๐– ๐–ฏ๐—๐–บ๐—Œ๐—๐—‚๐–ผ. ๐–ฒ๐–พ๐—๐—‚๐–บ๐—‰ ๐—๐–บ๐—‹๐—‚ ๐–ฝ๐—‰๐— ๐–ฟ๐—‹๐–พ๐–พ 1 ๐—„๐–บ๐—…๐—‚ ๐—„๐—…๐—‚๐—„, ๐—Œ๐–พ๐—๐—‚๐–บ๐—‰ ๐—„๐–บ๐—…๐—‚ ๐—…๐—ˆ๐—€ ๐—‚๐—‡ ๐–บ๐—‰๐—‰๐—Œ. ๐–ณ๐–บ๐—‰ ๐—ƒ๐–พ ๐—†๐–บ๐—‡๐–บ2 ๐–ป๐–พ๐—…๐—ˆ๐—‡. ๐–ฌ๐–บ๐—„๐—Œ๐—‚๐—†๐—Ž๐—† ๐—๐–บ๐–ฝ๐—‚๐–บ๐— ๐–ป๐—ˆ๐—…๐–พ๐— ๐–ฝ๐–บ๐—‰๐–บ๐— ๐–ฑ๐–ฌ2000 ๐—Œ๐–พ๐—๐—‚๐–บ๐—‰ ๐–บ๐—„๐–บ๐—Ž๐—‡ ๐—‰๐–พ๐—‡๐—€๐—€๐—Ž๐—‡๐–บ. ๐–ฉ๐—ˆ๐—† ๐–ฝ๐—ˆ๐—๐—‡๐—…๐—ˆa๐–ฝ ๐–ฝ๐–บ๐—‡ ๐—€๐—Ž๐—‡๐–บ..
๐–ฌ๐–บ๐–พ ๐—‡๐—‚ ๐—†๐–ผ๐—† ๐–พ ๐—๐–บ๐—…๐—…๐–พ๐—. ๐–ข๐—๐— : ๐—๐—‡๐—€, ๐—€๐—‹๐–บ๐–ป.๐–ฒ๐–พ๐—…๐–บ๐—…๐—Ž ๐–บ๐–ฝ๐–พ ๐–พ๐—๐–พ๐—‡๐— ๐–ผ๐–บ๐—Œ๐—๐–ป๐–บ๐–ผ๐—„ ๐–ฝ๐–บ๐—‡ ๐—๐–บ๐–ฝ๐—‚๐–บ๐— ๐—๐–พ๐–ป๐–บ๐—. ๐–ค๐—๐–พ๐—‡๐— ๐—†๐–พ๐—‹๐–ฝ๐–พ๐—„๐–บ, ๐–พ๐—๐–พ๐—‡๐— ๐—‹๐–บ๐—’๐–บ dan banyak lagi.

Apakah Itu MAE?
MAE adalah singkatan kepada Maybank Anytime, Everyone. Melaluinya, ia menawarkan sokongan dompet digital untuk memudahkan transaksi nirtunai oleh anda. Menggunakan MAE, ia mengasingkan penggunaan wang anda berbanding akaun bank Maybank biasa โ€“ sekaligus mengelak anda daripada terlebih berbelanja.

Pengguna boleh menggunakan MAE untuk melakukan pembayaran di lebih 200,000 peruncit seluruh negara yang menerima pembayaran menggunakan Maybank QRPay. Angka peruncit ini akan terus ditambah dari hari ke hari.

Selain daripada membuat pembayaran di peruncit, pengguna turut boleh menggunakan MAE untuk menerima wang daripada rakan-rakan, atau membuat pembayaran seperti menghantar wang kepada rakan, membayar bil, membeli tiket wayang, membuat tambah-nilai prabayar dan sebagainya.

๐–ฃ๐–ฎ๐–ถ๐–ญ๐–ซ๐–ฎ๐– ๐–ฃ ๐– ๐–ฏ๐–ฏ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
ANDROID
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maybank2u.life
boleh juga cari dalam Play Store, search App MAE by Maybank2u
IPHONE
https://apps.apple.com/us/app/mae-by-maybank2u/id1481028763
boleh juga cari dalam App Store, search App MAE by Maybank2u

๐–ข๐—ˆ๐—‰๐—’ ๐–ผ๐—ˆ๐–ฝ๐–พ ๐—‡๐—‚, ๐—‰๐–บ๐—Œ๐—๐–พ ๐—‰๐–บ๐–ฝ๐–บ REFERRAL ๐–ผ๐—ˆ๐–ฝ๐–พ ๐—†๐–บ๐—Œ๐–บ ๐—‡๐–บ๐—„ ๐–ฝ๐–บ๐–ฟ๐—๐–บ๐—‹, ๐–ฝ๐–บ๐—‡ ๐–ฝ๐–บ๐—‰๐–บ๐— ๐–ฑ๐–ฌ10๐Ÿ’—
๐–ฑ๐–ค๐–ฅ๐–ค๐–ฑ๐–ฑ๐– ๐–ซ ๐–ข๐–ฎ๐–ฃ๐–ค ๐Ÿ‘‰๐Ÿป SBA06159

Maybank nak bagi RM10 free weh! Meh aku ajar korang.
1. Install MAE dari App Store/ Play Store sekarang. Link download / install seperti diatas.
2. Buat account untuk pengguna Maybank sedia ada, username / password sama maybank2u.
3. Bukan pengguna maybank pun boleh create account MAE jugak sebab dia e-wallet.
4. Verify akaun yang di register, minta One Time Password (OTP) โ€“ input dari message masuk.
5. Masukkan kod referral Wajib : SBA06159
6. Terus dapat RM10 dalam MAE Maybank account korang.

Niche: Web Media Sosial | Mesin Terminal Bayaran | Perisian Komputer
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..