Jeruk Cherating - Peluang Niaga Jeruk Buah Seluruh Malaysia
Jeruk Cherating - Sat 20/Oct/2018 11:42am
Anda mahu mulakan perniagaan dengan modal kecil? Rendah risiko dan mudah dijual?

Kami menawarkan peluang sebagai agen jualan dan stokis produk JERUK CHERATING di seluruh Malaysia. Anda boleh buka kiosk, meja jualan, consignment di kedai runcit dan sebagainya mengikut kesesuaian anda. Sumber pendapatan sampingan terbaik!

Modal permulaan hanyalah serendah RM500+ sahaja. Pelbagai jenis jeruk buah seperti buah pala, buah kabung, buah betik, buah mangga, buah cermai dan banyak lagi. Jeruk kami tidak membuatkan anda batuk dan bebas gula batu!

Sila hubungi pegawai bertugas di talian 011-6200-3969 atau boleh juga ke laman web untuk maklumat lanjut.

http://jerukcherating.blogspot.com

P/s: Bimbingan pemasaran disediakan.

Niche: Bisnes Jeruk | Bisnes Pasar Malam | Ingin Berniaga
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)