Jawatan Kosong: Krew-Troopers Eco Car Wash Tanpa Air (KL/Selangor)
Rushahaidi Bin Saidin @ RDM Global Sdn Bhd - Tue 4/Dec/2018 12:05pm
Keterangan Kerja:

1. Mencuci bahagian luaran & dalaman kereta pelanggan menggunakan teknik ''MENCUCI TANPA AIR'' - latihan di sediakan
2. Memastikan segala process membersihkan kereta dilakukan dalam tempoh masa yang telah di tetapkan oleh syarikat.
3. Mencuci kereta mengikut kouta yang telah di tetapkan oleh pihak syarikat.
4. Memastikan segala peralatan dan perkakasan yang di bekalkan oleh pihal syarikat sentiasa berada dalam keadaan baik dan terjaga
5. Segala process pembersihan kenderaan di lakukan di kediaman/premis perniagaan pelanggan

Kelayakan:

1. Warganegara Malaysia, sihat tubuh badan, boleh bekerja dengan rajin, jujur dan amanah serta memiliki ketinggian tidak kurang dari 1.65m.
2. Memiliki Motorsikal sendiri (diutamakan) serta memiliki lesen motorsikal yang sah.
3. memiliki telefon pintar dan boleh mengendalikan applikasi ''CAR WASH'' dengan baik
4. mempunyai displin yang tinggi, sentiasa mematuhi segala peraturan yang telah di tetapkan oleh pihak syarikat dan undang-undang jalanraya
5. Sentiasa berpakaian kemas dan bersih (Pakaian seragam disediakan)

Faedah yang di tawarkan:
1. Gaji Pokok : RM1100.00 (Ada potongan KWSP & SOCSO)
2. Elaun, Insentif dan Overtime (sekiranya dapat memenuhi kouta yang telah di tetapkan)
3. Hari/Waktu Kerja : Selasa - Ahad (Isnin Off) dari Jam 10.00pg - 7.00ptg
4. Lokasi Bertugas : Sekitar Kuala Lumpur & Selangor

sila layari youtube untuk mengetahui lebih lanjut mengenai iChuChi:

Youtube:
https://m.youtube.com/watch?v=_7OeqtsoiRo

Jika Berminat untuk menyertai pasukan kami, sila hantarkan permohonan :

E mail : haidie@ichuchi.com
Tel/Whatsapp : 017 - 258 2714 @ 012 - 608 1965
Tel. Office : 03 - 6143 1338

Niche: Kerja Kosong | Bisnes Cuci Kereta | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..