Jawatan Kosong Jurujual Online - Nilam Puri/Kedai Mulong, Kelantan
Cik Nin 2 - Sat 4/May/2019 1:55pm
Iklan jawatan kosong

Jurujual, Nilam Puri/ Kedai Mulong

CALON YANG KAMI CARI :

1. Berumur antara 24 tahun hingga 30 tahun.
2. Minimum SPM, Diploma dan setaraf.
3. Mempunyai lesen kenderaan.
4. Mempunyai kenderaan sendiri.
5. Wanita
6. Berpengalaman bekerja di mana-mana premis yang menjual barangan kecantikan, salon atau spa ATAU Berpengalaman menjual produk kecantikan secara online.
7. Kemahiran yang diperlukan :
- Tahu mengenai asas dalam jualan online dan offline.
- Mempunyai pengetahuan terhadap produk-produk kecantikan, kegunaan dan kesesuaian dengan pelanggan.
- Tahu bagaimana untuk menyampaikan dengan cara terbaik untuk mengesyorkan produk kepada pengguna.
- Kemahiran berkomunikasi dengan berkesan dan jelas.
- Mempunyai minat dan kecenderungan dalam bidang kecantikan dan mesra pelanggan.
- Tahu bagaimana untuk memberikan penyelesaian terbaik terhadap masalah yang diadukan oleh pelanggan.
- Mempunyai motivasi yang tinggi untuk mencapai target.

SKOP KERJA

Bertanggungjawab untuk menjaga Facebook, Instagram dan Whatsapp yang digunakan oleh syarikat sebagai medium untuk berkomunikasi dengan pelanggan sedia ada dan prospek.

- Berkomunikasi dengan pelanggan melalui telefon, berkenaan masalah yang dihadapi.
- Memastikan pelanggan benar-benar faham tentang servis yang ditawarkan.
- Menjawab komen pelanggan melalui Facebook/Instagram/Whatsapp.
- Follow up pelanggan.
- Membantu meningkatkan jualan produk syarikat.
- Berurusan dengan order dari agen.
- Memenuhi permintaan pelanggan dan mempelbagaikan medium untuk menjual contohnya di Lazada, Shopee.
- Mengikuti SOP yang telah ditetapkan.
- Menyediakan laporan harian dengan lengkap.

MANFAAT & KELEBIHAN BERSAMA
SYARIKAT
- Komisyen 5-10% daripada jualan keseluruhan bulanan.
- Peluang bonus /insentif lain berdasarkan prestasi kerja dan jualan
- Latihan atau kursus bagi membantu pekerja meningkatkan kemahiran

CARA MEMOHON
Hubungi yang bertugas Cik Nin di talian 0199819101 atau melalui email ushaynabeautyhealth@gmail.com

- TARIKH TUTUP : 31 May 2019-

Niche: Kerja Kosong | Kerja Diploma Dan Ijazah | Web Media Sosial | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..