Jaminan Pendapatan Pasif
Nora 491 @ Versatile Adventure - Fri 3/Jan/2020 12:39pm
Assalamualaikum..salam sejahtera...

* DUNIA KEARAH PAYMENT ONLINE*

Saya ingin berkongsi peluang yang baik untuk setiap daripada kita JIMAT dan JANA pendapatan daripada setiap pembayaran bil utiliti dan prepaid top up bulanan kita sendiri..

Nikmati pelbagai bonus dan rebate dalam bentuk CASH yang terpaksa anda terima melalui apps berteknologi tinggi Shiroi Pay!

* 1. Apa itu Shiroi Pay?​*
Shiroi Pay adalah Free Platform Payment Gateway. Berbelanja pembayaran tanpa tunai. Boleh beli topup, bayar bil postpaid, bil utiliti dan banyak lagi rewards yang bakal ditambah

* 2. Apakah perbezaan Shiroi Pay dengan shopping online yang lain?​*
Shopping online yang lain tidak berkongsi keuntungan dengan pelanggannya. Tetapi di ShiroiPay keuntungannya dikongsikan dengan pelanggannya. Tambahan lagi semua golongan boleh mendaftar sistem dengan hanya RM50!

* 3. Apa beza bayar di ShiroiPay?* ( Bank online kan ada macam2 juga.
Jika bayar melalui sistem ShiroiPay, anda akan dapat rebate berbentuk cash yang boleh dikeluarkan bila2 masa. jika bank online x dapat apa. Silap2 kene charge lagi ada. Memang kes naya kt pengguna..

* 4. Apakah kelebihan jika rakan anda turut menyertai sebagai partner ?​*
Selagi mereka berbelanja, anda akan terima insentif dan komisyen sampai bila bila. Bila je mereka tak bayar bil, atau tak pakai telefon bimbit? Anda jawab.

* 5. Apakah Bonus yang ditawarkan ?*
Bonus Cashback , Bonus UGU ( User Get User) dan Bonus Loyalti.
Sistem 24 hour, Tanpa anda sedari, bonus ini akan masuk ke dalam wallet Shiroipay anda sambil anda sedang tidur atau sedang bermain bersama anak.

* 6. Bagaimana Insentif / komisyen dibayar?*
Komisen akan dibayar terus masuk ke account bank anda melalui ewallet dlm personal acct ShiroiPay anda. Tiada nilai maksima untuk mengeluarkan komisyen anda. RM10,000 pun boleh.

* 7. Apakah risiko yang saya akan tanggung bila download apps ini dan daftar sebagai partner ?​*
Tiada risiko..​​Akan tetapi anda akan terima risiko yang tinggi jika anda lepaskan peluang ini kerana selama ini bil2 tiap bulan anda dah bayar tapi tiada pulangan dan sangat merugikan.. dan anda tetap kena bayar untuk bulan2 kehadapan! Jadi tukar cara pembayaran yang lebih untung.. Semuanya hanya terletak dihujung jari anda sahaja. *Bayar dan dapat cashback..*💲💲

Daftar sekarang di Google Play Store !

Untuk pengguna Apps
Click link ini utk info dan daftar 👇
https://shiroipay.com/?r=jj83qqd

Atau boleh WhatsApp saya untuk pertanyaan dan pendaftaran
Sila klik link di bawah👇👇👇
https://chat.whatsapp.com/L9lZwg0FPw0C63K5KwHzel

Dengan aplikasi shiroipay anda jimat dan untung lumayan.untung hari2. cashback yang anda dapat boleh bantu family belanja barang harian.

Siapa Nak?
✅Boleh topup kesemua telco
✅Boleh jual topup
✅Boleh bayar bil pospaid ke semua telco
✅Boleh bayar bil elektrik, bil air & bil astro
✅Boleh beli Mol Pin & Grab
✅Boleh tambah nilai Touch&Go

👉Membeli, jual & juga bayar hanya guna HP📲.
👉Setiap pembelian, penjualan dan juga pembayaran anda akan menerima cashback💰😯.

Berminat.. Join Whatsap Group Penerangan saya  https://chat.whatsapp.com/L9lZwg0FPw0C63K5KwHzel

Atau terus daftar
 https://shiroipay.com/?r=jj83qqd

Niche: Iklan Terbuka | Mesin Terminal Bayaran
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)