Jam G-Shock Original Worldwide Warranty
Taufik 7 - Mon 15/Aug/2011 1:09pm [Last Comment]
Anda ingin menjalankan bisnes jam berjenama G-Shock, barangan adalah original bukan made in China. Harga boleh dijual lagi murah dari dikedai walaupun pada harga sale di kedai. Jika berminat sila hubungi saya di email 1MyGshock@gmail.com.

Niche: Bisnes Jam Tangan | Perkakas Rm2 Dan Gajet
     
  1. Kzsk Ent - Mon 15/Aug/2011, 1:21pm
    Saya berminat,sila email kepada saya kzsk_ent@yahoo.com  
  2. Sumber Alam - Mon 15/Aug/2011, 1:27pm
    salam..pun nk gak info detail.
    email ke.. krf_biz@yahoo.com  
  3. Redfar - Mon 15/Aug/2011, 1:37pm
    saya berminat.. dah PM Tuan..  
  4. Krel 2 - Mon 15/Aug/2011, 1:40pm
    sya berminat..emel saya ok
    kambing_janggoth@yahoo.com.sg  
  5. Hafizi 11 - Mon 15/Aug/2011, 1:47pm
    saya minat, tolong bg katalog

    lubokboy@gmail.com  
  6. Iz 5 - Mon 15/Aug/2011, 1:47pm
    pm sylphy_13@yahoo  
  7. Annahcollection - Mon 15/Aug/2011, 2:04pm
    pls email annahcollection@yahoo.com
    tq  
  8. Himira - Mon 15/Aug/2011, 4:42pm
    berminat sila email pada saya

    himiraenterprise@gmail.com  
  9. Sheken68 - Mon 15/Aug/2011, 4:55pm
    tokaisan@maktoob.com  
  10. Gee 17 - Mon 15/Aug/2011, 9:50pm
    tlg email saya gee.goldcat@gmail.com  
  11. Acu0870 - Mon 15/Aug/2011, 9:56pm
    detail..acu0870@yaho.com  
  12. Ahmadi Bin Rodin - Tue 16/Aug/2011, 12:45am
    emailkan pada saya
    madie_1011@yahoo.com  
  13. Julfy - Tue 16/Aug/2011, 8:25am
    berminat nk buat dropship tanpa modal :) julfy_jr@yahoo.com  
  14. Suhaimi 64 - Tue 16/Aug/2011, 2:43pm
    email details...nutsdevil_s@yahoo.com  
  15. Saiful 42 - Tue 16/Aug/2011, 4:13pm
    Saya berminat,sila email kepada saya
    saiful_inc012@yahoo.com  
  16. Taufik 7 - Wed 17/Aug/2011, 5:08pm
    kepada semua yg berminat utk menjalankan perniagaan jam ini akan saya hubungi saudara/saudari setelah saya mendapat catalog terbaru.  
  17. Firdaus 54 - Wed 17/Aug/2011, 11:25pm
    e-mail....fertz2u@gmail.com  
  18. Faiz 88 - Thu 18/Aug/2011, 12:26am
    email faiz60111@yahoo.com  
  19. Mohd Fauzi Salman - Thu 18/Aug/2011, 1:28am
    saya pun berminat,pls email ke foji_grunge@yahoo.com  
  20. Nadhirul - Thu 18/Aug/2011, 2:38am
    email-rad.dewo@gmail.com  
  21. Mohd Irsyad Zamani - Thu 18/Aug/2011, 1:42pm
    Anda prnah tngk n dengr! jam berjenama IRON SAMURAI, jenama y disukai bdk2 skolah,dewasa,. Harga sy tolak RM30, klu ambk byk blh kurng lg, harga psaran 38++ boleh dijual lagi murah dari dikedai. Jika berminat sila hubungi saya di email abizamani@yahoo.com  
  22. Pejal007 - Thu 18/Aug/2011, 2:11pm
    saya ada jam seiko arctura dan casio edifice baru...seunit sahaja.....jam xpki bateri..automovement..sgt cantek utk di pakai utk raya nie...
    berminat emel ke....

    zal_prima@yahoo.com  
  23. Ashahri - Thu 18/Aug/2011, 3:02pm
    sy berminat...
    email romy_romeo09@yahoo.com  
  24. Hairi 9 - Thu 18/Aug/2011, 4:16pm
    saya berminat emkay74@gmail.com  
  25. Nizam Mat - Fri 19/Aug/2011, 9:26pm
    saya berminat

    email saya nizam_mat87@yahoo.com  
  26. Apekniaga - Sun 21/Aug/2011, 1:20pm
    saya berminat, boleh emailkan ke
    jojoy229@gmail.com  
  27. Hafizulhusni - Sun 21/Aug/2011, 1:31pm
    berminat...email pijul_ali@yahoo.com.my  
  28. Jaibizz - Sun 21/Aug/2011, 5:02pm
    plezz pm me..
    jali_dpim@yahoo.com.my  
  29. Ahmad 184 - Sun 21/Aug/2011, 11:28pm
    email saya daudhussin@yahoo.com  
  30. Muhamad Hafiz 4 - Tue 23/Aug/2011, 11:05pm
    email kpd saya leman_ensom@yahoo.com  
  31. Ellybiz - Wed 24/Aug/2011, 11:01am
    saya berminat sila hubingi saya di md_z2000@yahoo.com  
  32. Rosz 2 - Thu 25/Aug/2011, 1:00am
    rosz_burger@yahoo.com  
  33. Mohd Ismadi Bin Ishak - Sun 28/Aug/2011, 7:32am
    email kat sy katalog n price
    mohd.ismadi.ishak@gmail.com  
  34. Jariemas - Mon 29/Aug/2011, 8:38am
    Saya nak deal borong.Sila kemukakan harga borong dan postage ke Sabah.Tq.  
  35. Sayakacak 2 - Mon 29/Aug/2011, 6:58pm
    sila email saya ke ptcaddict@ymail.com  
  36. Fadzil 27 - Sat 3/Sep/2011, 10:03am
    detail
    snakekepit@yahoo.com  
  37. Nudkaro - Mon 5/Sep/2011, 2:03am
    details please.
    berminat  
  38. Daus 2 - Thu 8/Sep/2011, 2:38am
    email saya...selipar_jpoon89@yahoo.com  
  39. Feeza 5 - Thu 8/Sep/2011, 4:13pm
    email saya...eva.alfyee87@gmail.com  
  40. Eteng - Thu 8/Sep/2011, 7:37pm
    penerangan yg lebih lanjut sblm memulakan perniagaan...PM
    kasuterompah@yahoo.com  
  41. Boboy 7 - Fri 9/Sep/2011, 9:31am
    berminat nih ?pm saya
    alzasilver09@yahoo.com  
  42. Yusri 32 - Sat 10/Sep/2011, 2:21am
    Harap dapat berikan maklumat lanjut
    email xynnet@gmail.com  
  43. Deedee87 - Mon 12/Sep/2011, 8:32am
    saya berminat .. sila email kpd saya di barlisuam87@gmail.com  
  44. Isqi - Mon 12/Sep/2011, 9:42pm
    pm me k.
    wirastore@gmail.com  
  45. Zul 18 - Tue 13/Sep/2011, 9:27am
    slm.emailkan saya
    cau704@yahoo.com  
  46. Hazman 4 - Fri 16/Sep/2011, 2:16am
    info detail pls...hm_men2@yahoo.com  
  47. Nadiah 13 - Wed 21/Sep/2011, 4:43pm
    info please.. nadiah89@yahoo.com  
  48. Tuah 6 - Thu 22/Sep/2011, 2:52pm
    send detail tuan , minimum order,modal permulaan
    santainiaga@yahoo.com  
  49. M Faizal 4 - Thu 22/Sep/2011, 6:24pm
    email please...peja8836@yahoo.com.my  
  50. Muhamad Shafie Bin Abdul Majid - Sun 25/Sep/2011, 11:17am
    sya berminat ..email kan kepada sya
    mdsharp_87@yahoo.com.my  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 82 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)