Jadual Kursus Pengendalian Makanan Putrajaya April 2018
Mazlin 19 @ Al Barakah Trainee Centre - Mon 26/Mar/2018 1:03pm
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Tuan & Cikpuan Yang Dihormati,

Kami dari Sekolah Latihan Pengendali Makanan Al-Barakah Training Centre PLT (LLP-0005932LGN) adalah syarikat yang dilantik oleh Kementerian Kesihatan Malaysia untuk mengendalikan Kursus Pengendalian Makanan di Seluruh Malaysia.

Jadual Pada April 2018 adalah seperti berikut:

- 7 April 2018 ( SESI PAGI Jam 0900 - 1200 Tgh Hr )
- 14 April 2018 ( SESI PAGI Jam 0900 - 1200 Tgh Hr )
- 21April 2018 ( SESI PAGI Jam 0900 - 1200 Tgh Hr )
- 28 April 2018 ( SESI PAGI Jam 0900 - 1200 Tgh Hr )

Kursus ini adalah WAJIB dihadiri sekali seumur hidup bagi semua pengendali makanan.

Untuk memudahkan urusan Tuan & Cikpuan, kami juga menyediakan suntikan typhoid pengendali makanan selepas kursus.

Hanya separuh hari, Sijil kursus dan surat pengesahan doktor dah siap, terus boleh serah salinan dokumen kepada mana-mana jabatan yang berkenaan.

Urusan pendaftaran cukup mudah, cuma perlu daftar di www.albarakahtc.setmore.com dan pihak kami akan hubungi Tuan / Cikpuan semula.

Semoga kami dapat memberi manfaat kepada anda,

Sekian,

Cikpuan Fatin

017 328 4947 (Whatsapp Aktif)

Admin
Al-Barakah Training Centre PLT
''Pusat Latihan efisien & Dipercayai''

www.al-barakah.com.my

Niche: Kursus Makanan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)