Jadikan Perbelanjaan Anda Menjana Pendapatan Hanya di Mypay2u
Mypay2u - Wed 14/Nov/2018 11:06am
πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
*WOW3x MyPay2u!!*

​1. *Apa itu MyPay2u?​*

MyPay2u adalah Free Platform Payment Gateway. Berbelanja pembayaran tanpa tunai. Boleh membeli belah, byr topup dan bill payment, insurance kenderaan.

​2. *Apakah perbezaan MyPay2u dengan shopping online yang lain?​*

Shopping online yang lain tidak berkongsi keuntungan dengan pelanggannya. Tetapi Di MyPay2u keuntungannya dikongsikan dengan pelanggannya. Tambahan lagi semua golongan boleh mendaftar sistem secara ​percuma​...

​3. *Apa beza byr di MyPay2u?​ Bank online kan ada mcm2 juga..*

Jika byr melalui sistem MyPay2u, dpt rebate purata 4%, jika bank online x dpt apa. Silap2 kene charge lg ada. Mmg kes naya kt pengguna..

​4. *Apakah kelebihan menyertai sebagai partner @ Downline?​*

Selagi mereka berbelanja, anda terrrrrrrpaksa terima insentif dua level. L1-0.5%, L2-1%. Selagi mereka belanja, anda terrrrrrpaksa terima insentif@komisen sampai bila2x..

​5. *Bagaimana hendak join @ daftar sebagai bisnes partner?​*

Tak perlu bayar yuran keahlian langsung walau seposen. *FREE OF CHARGE @ RM0 MODAL.* Tak perlu keluar modal atau simpan stok..

Pastu untuk lebih pemahaman anda tentang sistem MyPay2u ni, buat pembelian credit voucher minima RM50 dan terus byr keperluan sendiri ataupun org lain..

​6. *Bagaimana hendak mendapat income di MyPay2u?​*
Apabila anda join sebagai partner anda diberikan link anda sendiri (register link) untuk anda sebarkan link anda di media2 sosial. Selagi mereka melakukan pembayaran dan belanja, anda akan mendapat komisen 0.1 hingga 5% smpi bila2.... wow disinilah anda boleh menjana income setiap masa & tanpa had langsung...!!!!

​7. *Bagaimana insentif@komisen dibayar?​*

Komisen akan dibayar terus masuk ke account bank anda melalui ewallet dlm personal acct MyPay2u anda. Minima wd rm50 setiap hari.. max wd.. ikut suka anda..

​8. *Apakah risiko yang saya akan tanggung bila join sebagai partner?​*

Tiada risiko kerana anda tidak mengeluarkan sebarang kos atau sebarang charge dikenakan. anda tidak perlu menguruskan urusan penerimaan order dari pelanggan anda. Anda hanya share link anda dan terima komisen sahaja. Sendiri belanja dpt, mereka belanja anda juga dpt..​​Akan tetapi anda akan terima risiko yang tinggi jika anda lepaskan peluang ini kerana platform free, byr dpt rebate. Ianya hanya terletak dihujung jari anda sahaja.​​.

Ya.. mulakan langkah pertama dgn daftar percuma. Sembang banyak pun tak guna klu daftar free pun tak mahu lagi.. mmg tak tahu nk kata lagi la..

Fenomena ini akan melanda tidak lama lagi di Tahun 2018/2019.

Semoga success bersama MyPay2u.com
Lambat???.. bye2xπŸ‘‹
πŸš€πŸš€πŸš€πŸš€πŸš€πŸš€πŸš€
SETIAP BULAN MEMANG KITA BAYAR BIL AIR, ELEKTRIK, ASTRO, TELEFON, INTERNET!!! Dan kita juga mungkin TOPUP PREPAID TELEFON!!!

Mahukah anda...
BAYAR BIL DAPAT REBATE!!!
BELI TOPUP DAPAT REBATE!!!

Bayar bil elektrik, bil air, bil telefon, insurans kereta, astro bahkan beli topup hp. ANDA DIBERIKAN REBATE atas setiap transaksi yang anda buat. Setiap bulan memang kena bayar pun segala macam bil tu. So, nak rebate, gunakanlah platform MYPAY2U.

Daftar pun FREE dan boleh terus LOGIN gunakan aplikasi mypay2u. Ini hanya platform pembayaran, bukan MLM ya. Sesiapa saja boleh daftar dan gunakan ia. (Dah daftar, saya akan masukkan dalam group Telegram MyPay2u untuk kita kongsi cara manfaatkan aplikasi MyPay ini okeh!)

Inilah masanya, rebut peluang anda sekarang..!😎

βœ… Sila Klik Link di bawah utk Register Free:

http://mypay2u.com/Member/register?mli=outbl132498

βœ… P/S : LEPAS REG. *JOIN GROUP MEMBER Telegram MYPAY2U1

https://t.me/mypay2u1

Niche: Mesin Terminal Bayaran | Iklan Terbuka | Ejen Topup
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)