IS Suhaila Enterprise - Pembekal Aiskrim Goreng
Suhaila 25 @ Is Suhaila Enterprise - Wed 16/Nov/2011 2:04pm [Last Comment]
Salam warga majalah. Is Suhaila Enterprise, pembekal Aiskrim Goreng yang berpusat di Kapar, Selangor.

Mempunyai ramai rakan niaga yang telah dan akan membuka gerai, kiosk dan restoran dan memasarkan produk kami. Banyak menyertai ekspo-ekspo makanan dan keusahawanan di sekitar Lembah Klang seperti Halfest di PWTC, Jalan Masjid India dll.

Jika berminat untuk turut serta memasarkan atau merasai keenakan Aiskrim Goreng kami, sila tinggalkan E-mail anda untuk mendapatkan maklumat lanjut. 100% keluaran Bumiputera.

Kami menawarkan 10 perisa untuk pilihan anda semua. Harga termurah yang pernah ditawarkan setakat ini. Terokailah dunia aiskrim baru.

Niche: Bisnes Pasar Malam | Bisnes Ais Krim
     
  1. Ramlah 7 - Wed 16/Nov/2011, 2:14pm
    nak tau butir lanjut email pd sy ya lavender.roses1911@rocketmail.com. terima kasih  
  2. Apple 3 - Wed 16/Nov/2011, 5:41pm
    mee_ra90@yahoo.com  
  3. Khairulniza - Fri 18/Nov/2011, 4:40pm
    emel me daiwanick@yahoo.com  
  4. Hp - Sat 19/Nov/2011, 8:43pm
    kan senang kalau bg contact detail...
    apapon email pd sy for more info... tq  
  5. Hp - Sat 19/Nov/2011, 8:45pm
    optimust7@yahoo.com  
  6. Mykopitiam - Sun 20/Nov/2011, 1:57am
    salam..boleh email pada saya
    mykopitiam@gmail.com
    0174307772  
  7. Suhaili 12 - Mon 21/Nov/2011, 1:47pm
    Saya sangat berminat utk jd pengedar

    Email saya ---- suhaili0104@yahoo.com  
  8. Lina 107 - Mon 21/Nov/2011, 2:24pm
    email me
    analili99@ymail.com  
  9. Que Q Enterprise - Tue 22/Nov/2011, 4:10pm
    boleh dapatkan detail:

    *harga
    *min order
    *cara penghantaran (kl)

    kalau harga cantik, kita boleh deal, sbb saya pun meniaga aiskrim goreng di area kl. tp ambil dgn supplier bkn homemade

    wan/nurul
    0193262425
    ezooezooezoo@yahoo.com
    http://queqenterprise.blogspot.com/p/produk-makanan.html  
  10. Ann 22 - Wed 23/Nov/2011, 10:45am
    email sya jugak..masrieyahann@ymail.com  
  11. Noreeliana Mohammad - Wed 23/Nov/2011, 11:49am
    email sy zuhaina83@gmail.com  
  12. Imtiyazmaju - Wed 23/Nov/2011, 12:16pm
    email saya : imtiyazmaju@gmail.com  
  13. Rose 96 - Wed 23/Nov/2011, 6:56pm
    email me : hello_taca@yahoo.com  
  14. Lady Lizz - Wed 23/Nov/2011, 10:19pm
    email saya

    oasisvariation@gmail.com  
  15. Landz - Thu 24/Nov/2011, 1:01am
    email sy juga ya.. :)

    biz.stylo@gmail.com  
  16. Mohd Fauzi Salman - Thu 24/Nov/2011, 1:32am
    salam.emailkan kat foji_grunge@yahoo.com.Saya berminat...  
  17. Azhar Ismail - Thu 24/Nov/2011, 11:01am
    greatminds_sports@yahoo.com....  
  18. Norziey - Fri 25/Nov/2011, 2:33pm
    email kat saya
    triangle_ziey@yahoo.com.my  
  19. Nadira - Sat 26/Nov/2011, 1:06am
    Tolong email kpd sy detail, sy bminat, nadira_nordin@yahoo.com  
  20. Saifullah 11 - Sun 27/Nov/2011, 3:27pm
    berminat la boleh emailkn saa detail2 arga cara pnhntaran..saya dri kuantan
    nid email saya upin_ipin89@yahoo.com  
  21. Rose 103 - Tue 29/Nov/2011, 12:52am
    sy sgt bminat utk jd pgedar..
    blh bg detail x ttg ni semua..
    email sy..
    rosnita_lerta87@yahoo.com  
  22. Suhaila 25 - Tue 29/Nov/2011, 10:31am
    Salam maal hijrah, saya dah emelkan segala maklumat ttg aiskrim goreng keluaran is suhaila enterprise ke emel anda semua. Terokailah dunia aiskrim baru.  
  23. Mzjedy - Tue 29/Nov/2011, 9:45pm
    Sy berminat nak jual kat area kedah, penghantaran mcm mana klu kat sini?

    email pada mzjedy@yahoo.com.my  
  24. Safwan 5 - Tue 29/Nov/2011, 11:41pm
    saya di bintulu, sarawak... boleh hantar ke?? berapa harga sebiji?? ini emel saya spawnsmi@yahoo.com  
  25. Nor Sarinah - Wed 30/Nov/2011, 8:37am
    saya berminat boleh emailkan details ke nasrinah@yahoo.com.my  
  26. Nuraidah - Thu 1/Dec/2011, 12:17pm
    boleh dapatkan detail:

    *harga
    *min order
    *cara penghantaran (kl)

    nur240910@yahoo.com  
  27. Feeraa82 - Fri 2/Dec/2011, 12:06am
    nk tau juga
    fluorin82@yahoo.com
    tq  
  28. Suhaila 25 - Fri 2/Dec/2011, 1:17pm
    Salam, semua emel.yang diberi sudah dimirim maklumatnua. Sila cek emel masing2 yer :-)  
  29. Evy Sofia - Mon 5/Dec/2011, 2:49pm
    Sila email pada evysofia.com@gmail.com  
  30. Norazila - Tue 6/Dec/2011, 8:29pm
    email detail please...: zila_otc@yahoo.com  
  31. Khalida - Wed 7/Dec/2011, 5:34pm
    Saya berminat, sila email saya skss_05@yahoo.com  
  32. Izzati87 - Fri 9/Dec/2011, 12:39pm
    Sy bminat, sila email dtail izzati87@gmail.com  
  33. Imran Ali - Sat 10/Dec/2011, 8:13pm
    Saya berminat, sila email saya
    aliemran_uitm@yahoo.com  
  34. Norfuzi - Tue 13/Dec/2011, 5:06pm
    email detail ke fuzie_b2@yahoo.com  
  35. Suhaila 25 - Thu 15/Dec/2011, 11:23am
    Salam. Sy dah emel info ttg aiskrim goreng ke emel masing2. Tq  
  36. Zic - Fri 16/Dec/2011, 1:09am
    berminat,,please email detail....matziqq@yahoo.com.my  
  37. Ahanuar - Fri 16/Dec/2011, 2:58am
    Salam.saya berminat untok mencuba di restoran saya dulu.kalau ok minta jadi ejen kawasan utara. my email: ahmad.anuar.049@gmail.com  
  38. Zana 40 - Fri 16/Dec/2011, 1:07pm
    salam..berminat untuk mencuba.yana307@yahoo.com  
  39. Apis Patra - Sat 17/Dec/2011, 5:12am
    boleh antar detail ttg aiskrim goreng ke email apis_patra@yahoo.com  
  40. Suhaila 25 - Sat 17/Dec/2011, 9:50pm
    Salam,dah emel pada semua,tq  
  41. Zic - Sun 18/Dec/2011, 6:39pm
    tumpang lalu ya.sesiapa sekitar kuala terengganu,,sy sedia menerima tempahan aiskrim goreng,,satu unit rm1.50,,,,kalau beli 100unit keatas,,,akan dapat harga 1.20,,,sekiranya 300 unit,,,akan dapat rm1.00,,,,sila contact saya 0132708256..  
  42. Linda 151 - Fri 23/Dec/2011, 12:52pm
    berminat email ke anyiehendry@yahoo.com  
  43. Hanim 17 - Mon 26/Dec/2011, 1:07am
    Assalam,

    Kepada yang berminat untuk menjadi wakil jualan serta rakan niaga kawasan bagi produk sejuk beku western STEAQ HUB.

    Produk jenama SteaQ Hub adalah produk sejuk beku western, Chicken / Beef / Lamb Steaq dan Fish & Chip. Siap diperap bersama jejari kentang, jagung manis serta sos lada hitam. Cukup senang dan cepat di masak dan dihidangkan.

    Di jual serta di pasarkan kepada
    1. Orang perseorangan ( rakan2 pejabat / jiran / saudara mara ).
    2. Pemilik mini market / kedai runcit / kios-kios jualan.
    3. Pengusaha Restoran / Kedai makan / Cafe / Food Court.
    4. Pengusaha katering.

    Produk halal, bersih, lazat dan memenuhi citarasa ramai. Ramuan rempah ratus sos yang diadukan sendiri. Perniagaan keluarga.

    Kepada rakan2 niaga yang menjalankan perniagaan pasaran barang2 runcit dan barang2 frozen yang di bekalkan kepada mini market / kedai runcit, serta restoran / cafe, di galakkan untuk menambahkan produk kami ini.

    Sila hubungi saya untuk temujanji dan perbincangan. Hanim 012 9105672.
    Facebook - Hanim Abd Raoff ( Steaq Hub )  
  44. Sitti Syazana Binti Sunan Mokhdir - Mon 2/Jan/2012, 6:17pm
    salam boleh emailkan pada saya  
  45. Julie 20 - Wed 4/Jan/2012, 12:55pm
    berminat nk tau... email kan detail2 yer... thanks... crayzeehoneybee@yahoo.com.my  
  46. Hazrilray 2 - Wed 4/Jan/2012, 10:29pm
    hazrilh@hotmail.com  
  47. Deen 30 - Mon 23/Jan/2012, 5:26pm
    sya berminat.email detail.xavi_onlineshop@yahoo.com.  
  48. Raja Rozlinda - Thu 26/Jan/2012, 11:16am
    sila hantarkan maklumat lanjut ke rrozlinda@gmail.com  
  49. Qila - Fri 27/Jan/2012, 11:20pm
    salam...sy berminat..princessa_rossa90@yahoo.com  
  50. Hanim 17 - Fri 3/Feb/2012, 2:34am
    hanim_2888@yahoo.com.my  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 66 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)